canım arkadaşım,eşinden uzakta bir hamilelik geçirmek sence güzel ve rahat olurmu dersin?bence zor olur ya,belki dönüşte hamile kalmna daha hayırlı olur ne dersin?o yüzden sıkıntı yapma boşuna..
sıkıcı bir günnn yapacak hiçbir işim yokhala bat ım dan haber yok bugun hiç belirtide yok
sıkıcı bir günnn yapacak hiçbir işim yokhala bat ım dan haber yok bugun hiç belirtide yok
Ay azıcık kaldı bak durumunu öğrenmeyeee
iyiyiyee yor iyi haberler alalım sendende cnm
blossomm işte misin sen??
evet canım olabilir ,ama aynı fırınla kek yapanlar var,onlarınki güzel oluyo.Ben un miktarını ayarlayamıyorum,tam ölçülü olması gerek,ölçülü olunca bile olmuyor bazen ..
hahahahhahha tubilosh tu dimii yurtdışı görüncee bebişi hemen gelen sen de onun gibisin dememkkii
evet oydu sanırım..O kızda cpk sters yapmış bee,bebeğide var,beni daha cok strese soktu vallahi geçmişi okurken dedim biz ayvayı yedikkk..bitane bilem cocugumuz yokk..hayırlısı olsun tabbi
evet canım 1 su bardağı ılık su,yarım tatlı kaşıgı çiçek balı ve 1 tatlı kaşıgı elma sirkesi
Kizlar calismalar devam sanirim,,,hadi basari aAllahdandir..ben durumu yazdim size.malesef kimse bi yorum yapmadi, ama bu ay cok cok onemli ve son shansim, dersler icin ulkeme donucem m ve esimden ayri kalacm aylarca....bari bu ay bebek yapib gitsem yaaa...(((( bu ay gitmicem dediyim halde yumyrta takibine gidecem ovulyasiyonu kesin tutdura bilmek icin..bakalim hayirlisi...savascim sen nasilsinn? nasil gidiyor?? )))
bugunde gelen gıden yok bakalım hayrlısı ınsallah allahım bu ay yuzumuzu guldur
kızlar yeni birşey duydum karbonat testi şekerler şöyle oluyormuş anlatıyorum temiz bi plastik bardağa idrar ve üzerine 1 tatlı kaşığı karbonat atıyorlarmış eğer kabarıp köpük köpük olursa bebiş var dibe çökerse yok demekmiş hamile olan ve olmayanlar denemiş kızlar... hadin bizlerde yapalım..
kız şu yazdığım karbonat testini yapsana
bence idrardaki asit oranıyla alakalı canım o
2 gündür gündüz idrarıyla denedim dibe çöktü.bu sabah kalktıgımda ilk idrarla denedim köpürdü.
sabah idrarı geceden beklediği için asitlidir o zaman kabarır.
ama öğlen çok beklemediği için asit çok olmaz ve kabarmaz diye düşünüyorum.
az önce yine yaptım yine dibe çöktü...
yorum sizin..
dogrumudur acaba sımdıkı ıdrarımla olr mu yapsam :)
bilmemki..annemlerin yaninda olacam yinede...doktor o bu annemler bence iyi gelir.hem misirdayim, zaten burda hamile kalirsan doguma bi kac ay kala ulkeme gitmeyi dusunuyorum hep. cunki buranin tibbi cok fena, doguramazdim burda hic...yani gitmisken hem dogururum hemde uni,sitemi tamamlamis olurum diye dusunuyordum..hayirlisi yaa bilmemki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?