Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

canım arkadaşım,eşinden uzakta bir hamilelik geçirmek sence güzel ve rahat olurmu dersin?bence zor olur ya,belki dönüşte hamile kalmna daha hayırlı olur ne dersin?o yüzden sıkıntı yapma boşuna..

bilmemki..annemlerin yaninda olacam yinede...doktor o bu annemler bence iyi gelir.hem misirdayim, zaten burda hamile kalirsan doguma bi kac ay kala ulkeme gitmeyi dusunuyorum hep. cunki buranin tibbi cok fena, doguramazdim burda hic...yani gitmisken hem dogururum hemde uni,sitemi tamamlamis olurum diye dusunuyordum..hayirlisi yaa bilmemki

evet canım olabilir ,ama aynı fırınla kek yapanlar var,onlarınki güzel oluyo.Ben un miktarını ayarlayamıyorum,tam ölçülü olması gerek,ölçülü olunca bile olmuyor bazen ..

MFN84 çok haklı canım fırın aynı olsa da içi hava alabiliyo olabilir.Lastikleri çok çabuk eskiyo bende komşumla aynı fırından kullanıyodum ama oda tutturamıyodu.Sonra lastiğini değiştirdi.tuttu meğer fırındanmış hava alıyomuş fırın.

hahahahhahha tubilosh tu dimii yurtdışı görüncee bebişi hemen gelen sen de onun gibisin dememkkii

bu bebeler yurt dışını duyunca hemen geliolar bak arkadaş da çözmüş

evet oydu sanırım..O kızda cpk sters yapmış bee,bebeğide var,beni daha cok strese soktu vallahi geçmişi okurken dedim biz ayvayı yedikkk..bitane bilem cocugumuz yokk..hayırlısı olsun tabbi

hangi kadın hamile olmayı isediğinde gününe 1-2 gün varken stres olmazki :)

kızlar yeni birşey duydum karbonat testi şekerler şöyle oluyormuş anlatıyorum temiz bi plastik bardağa idrar ve üzerine 1 tatlı kaşığı karbonat atıyorlarmış eğer kabarıp köpük köpük olursa bebiş var dibe çökerse yok demekmiş hamile olan ve olmayanlar denemiş kızlar... hadin bizlerde yapalım..

evet canım 1 su bardağı ılık su,yarım tatlı kaşıgı çiçek balı ve 1 tatlı kaşıgı elma sirkesi

tşk ederim arkadaşım paylaşmışsın zaten amma ben biraz sabırsız davranıp okumadan sormuşum
şu ara bebek fikri biraz hafiflesin diye kendimi kiloya sardımda

arkadaşım bende bilmiyorum inanki.Ameliyat çok yeni olduğu için bu aydan hiç ışık göremiyorum.Diyete sardım kendimi fazla kilom varmış bu ara onu vereyim dedim.Kız her işte bir hayır vardır.Son senen mi okulda bu senen?Belki bebişin karnındayken babasına naz yapacaktır o yüzden gelmiyordur.Tamamen bir arada olmanızı bekliyordur
sen bana bakma insan bazen teselli edeyim derken saçmalayabiliyor işteüzme kendini bu ayda kalamazsan her şerde bir hayır vardır napalım.Merak etme zaten ben bu gidişle bu topikteki herkesi bekliyeceğim

bence idrardaki asit oranıyla alakalı canım o
2 gündür gündüz idrarıyla denedim dibe çöktü.bu sabah kalktıgımda ilk idrarla denedim köpürdü.
sabah idrarı geceden beklediği için asitlidir o zaman kabarır.
ama öğlen çok beklemediği için asit çok olmaz ve kabarmaz diye düşünüyorum.
az önce yine yaptım yine dibe çöktü...

yorum sizin..

bilmiyorum ki şekerim ilk defa duydum bende ne kadar doğru bilmiyorum

hangi üniversitede okuyosun hangi bölüm tatlım?evet aslında ailen yanında olacaksa iyi tabi,bende ailemden cok uzağım,hamile kalsaydım belki doğumu izmirde ailemin yanında yapardım,keşke kalsak hamile ya nerde doğurursan doğur,yeterki problemsiz olsun ..bu arada mısır güzelmi?Ben çocukken hep gitmek isterdim oraya,cok mereak ediyorum piramitleri falan,tavsiye edermısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…