Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Canım en acilinden pandispanya kekleri var hazır al onlardan arasına ve üstüne krema hazırla kremanın içine labne peyniri ekle.Sonrada süsle kakaoyla.Al sana pratik tramisu.Çaylada çok iyi gidiyo kadınların çareleri tükenmez en fazla yarım saate hazır oluyo çokta güzel oluyo canım.

evet pandispanya iyi fikir,ama ben kek yapabilmeyi çok isterdim,böyle kabarmış kocaman yumuşacık kekler..benim arkadaşlarım yapıyolarr özendim

aynennn boşverr yaaa

bide biz kadınların olmayanı inatla deneme hırsımız olmasaa süperr olcak o kek olmuyoyaaa illaa oldurucazz.=)))

eveet evet aynen işte olay bu , bikere olsa bidaha heves kalmaz ama olmuyor yaa illaki olduracam yani onu.hırs kötü bişeydir bazen,hamile kalmakta öyle bişey işte,ama hayırlısını dilemeliyiz..illaki olsun demiyorum yani..hayırlısı olsuunn,hepimiz hamile kalalımmmmmm kızlaarrr

BAT ne zamandı canım? Listeye eklemeyi unutmuşum sanırım.Hadi yap testini de hamiş resminle beraber ekleyeyim seni inşallah. Bekletme bizi :13:

evet pandispanya iyi fikir,ama ben kek yapabilmeyi çok isterdim,böyle kabarmış kocaman yumuşacık kekler..benim arkadaşlarım yapıyolarr özendim

İyi kabartmanın ve lezzetli olması için ben çırparken tahta kaşık kullanıyorum çok önemli hep aynı yöne çırpmak gerekiyo yani ben öyle yapıyorum canım söyliyim dedim çırpıcılar kabarmasını engelliyomuş.Bide yumurtayı bol koyuyorum.Benim keklerde çok kabarıyo bende ondan yana dertliyim.Lezzeti tam oluyo ama çok kabarıyo.

Sen nasıl dayandın bu kadar canım ya hiç belirtin olmadı mı.Hemen test yap.Ona göre hareket edersin.Kız çok merak ettim inşallah hamilesindir:)

bidahakinde bu söylediklerini deniycem canım cok sağolasın

Tatlim benim övünmek gibi olmasın ama ben cok guzel kek yaparım ve İnan bana keklerinin guzel olmamasının tek bir nedeni var oda firinin :)

eğer doğruysa sadece hamileliğe değil adet duzenlenmesıne de yardımcı oluyormuşdaha bi suru bişeylerrrrr :44:

burda duydum bı kadın 9 yıldan sonra onu içip kalmışşçok kişiye de tavsiye etmiş bende int bakıyorum şimdi:44::44::44:

Evet ben de okudum aynı şeyi canımcm eğer bu ay da bebiş olmazsa bi dahaki aya uygulamayı düşünüyorum.. Hatta eşime de keçi boynuzu pekmezi içireyim diyorum öyle yazıyo.. Ay inşallah gerek kalmaz yaaaaaaa

Tatlim benim övünmek gibi olmasın ama ben cok guzel kek yaparım ve İnan bana keklerinin guzel olmamasının tek bir nedeni var oda firinin :)

evet canım olabilir ,ama aynı fırınla kek yapanlar var,onlarınki güzel oluyo.Ben un miktarını ayarlayamıyorum,tam ölçülü olması gerek,ölçülü olunca bile olmuyor bazen ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…