kızlar iğne testinin resmini atıcam toopiğe ama nasıl yapılır bilmiyorum
kızlar az önce test yaptım ve çift çizgi:)
tatlım mesajını cevaplarken yazdığım yerden bahsediyorsun dimi burada kutu yok sadece altda mesaj simgeleri var
canımmmm tebriklerrr.....allaaah bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın arkdasımm cok sevındımm....bın kere maşlllh....... :) erken belirti neler yaşadın thesunn??
evet mesı yazdığımız yerin üstünde "başlık" yazan kısmın altında 2 sıra var 2. sıra sağdan 5. simge
canım şimdi araştırıyorum da benim ayardan galiba başlık yazan yerin altında hiçbirşey yazmıyor normalde şu hareketli ifadelerde orada yer alıyormuş ama bende oda yok nasıl getirecem onları nerden oluyor acaba
canım sayfanın altına doğru "eklenti ekle" diye bir yer var bir de onu dene var mı bakalım
hata veriyor tatlım neyse ya bulursam atarım ama normalde o ifadeler olması gerekmiş bende niye yok ki
bilemedim canım ya kurcalamayınca da bilememneyse artık senin bat ne zaman?
arkadaşlık 3 aydır denıyoruz gecen 2 ay güme gitti bu aya nasipse bat tarihim 17 eylül benıde eklermısınız :) ayrıca şu testlerden bende ev gıdınce denıcem karbonat ve iğne ilk defa duydum .. eşimde bende her ay bat tarıhını iple çekıoruz heyecanlıyız umutluyuz :)
23 eylül canım benim ama bende hafif belirti var oda psikolojik de olabilir
inşallah öyle birşeydir canım çok istiyorum bebişin olması gerçi daha ilk denememiz amakıs erken yumurtlama olmuştur inşallahyumurta döllendikten sonra 6 gün içinde rahime geliyormuş tahminen
bizim de ilk sayılır önceki ay ramazan olduğu için verimli geçmediinşallah öyle birşeydir canım çok istiyorum bebişin olması gerçi daha ilk denememiz ama
bizim de ilk sayılır önceki ay ramazan olduğu için verimli geçmedi
ilk hamileliğmde kasısk batması falan olmuştu ama bunda hiçbirşey olmadı. ne kasık ağrısı ne göğüs hassaslaşması. sadece tuvalete sık çıkma vardı. onu da üşütmeye bağlamıştım artık belirti olmayınca.
aynen tatlım bizde ramazanda yapmadık ya canım ben bu iğne olayını araştırdım doğruluk payı varmış acaba varmıdır birşey test yapasım geldi valla
aynen tatlım bizde ramazanda yapmadık ya canım ben bu iğne olayını araştırdım doğruluk payı varmış acaba varmıdır birşey test yapasım geldi valla
nasıl bişeymiş kızlar iğne testi yahuuu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?