Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

kızlar iğne testinin resmini atıcam toopiğe ama nasıl yapılır bilmiyorum

canım msjı yazdığımız kutunun üstünde kutucuklar var ikinci sırada sağdan 5.kutu insert image yazıyor ona tıklayınca bilgisayardan resim seçip ekleyebilirsin

tatlım mesajını cevaplarken yazdığım yerden bahsediyorsun dimi burada kutu yok sadece altda mesaj simgeleri var

kızlar az önce test yaptım ve çift çizgi:)

canımmmm tebriklerrr.....allaaah bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın arkdasımm cok sevındımm....bın kere maşlllh....... :) erken belirti neler yaşadın thesunn??

tatlım mesajını cevaplarken yazdığım yerden bahsediyorsun dimi burada kutu yok sadece altda mesaj simgeleri var

evet mesı yazdığımız yerin üstünde "başlık" yazan kısmın altında 2 sıra var 2. sıra sağdan 5. simge

canımmmm tebriklerrr.....allaaah bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın arkdasımm cok sevındımm....bın kere maşlllh....... :) erken belirti neler yaşadın thesunn??

ilk hamileliğmde kasısk batması falan olmuştu ama bunda hiçbirşey olmadı. ne kasık ağrısı ne göğüs hassaslaşması. sadece tuvalete sık çıkma vardı. onu da üşütmeye bağlamıştım artık belirti olmayınca.

evet mesı yazdığımız yerin üstünde "başlık" yazan kısmın altında 2 sıra var 2. sıra sağdan 5. simge

canım şimdi araştırıyorum da benim ayardan galiba başlık yazan yerin altında hiçbirşey yazmıyor normalde şu hareketli ifadelerde orada yer alıyormuş ama bende oda yok nasıl getirecem onları nerden oluyor acaba

canım sayfanın altına doğru "eklenti ekle" diye bir yer var bir de onu dene var mı bakalım

arkadaşlık 3 aydır denıyoruz gecen 2 ay güme gitti bu aya nasipse bat tarihim 17 eylül benıde eklermısınız :) ayrıca şu testlerden bende ev gıdınce denıcem karbonat ve iğne ilk defa duydum .. eşimde bende her ay bat tarıhını iple çekıoruz heyecanlıyız umutluyuz :)

benim de 18 eylül hayırlısı bakalım ben eşime batı söylemiyorum olursa sürpriz yaparım diye

bizim de ilk sayılır önceki ay ramazan olduğu için verimli geçmedi

aynen tatlım bizde ramazanda yapmadık ya canım ben bu iğne olayını araştırdım doğruluk payı varmış acaba varmıdır birşey test yapasım geldi valla

canım bunu ben bır kac kere duydum ılk gebelıklerde kasık batması yaşıyorlar genelde 2cıde bırsy hıssetmıyorlar anneler anladım cnm..inşallah sağlıkla alırsın kucagına ,bizlerede yaşatır bu duyguyu rabbim...benimde bugun 3cü gün kasık batmam var sol tarafımda bacagıma vuruyor,çekerken fln, hızlı oturup kalkınca batıyor nefes kesıo gıbı neyın nesı anlamadım

aynen tatlım bizde ramazanda yapmadık ya canım ben bu iğne olayını araştırdım doğruluk payı varmış acaba varmıdır birşey test yapasım geldi valla

nasıl bişeymiş kızlar iğne testi yahuuu:)))

ya içinde kalmasın yap istersen ama erken daha 15 gün var bata :44: yaparsan da çıkmazsa üzülme :124: ben yine de bekle derim

nasıl bişeymiş kızlar iğne testi yahuuu:)))

tatlım bir bardağa idrarı koyuyorsun içine dikiş iğnesi atıyorsun yalnız iğne paslı lekeli olmayacak etrafını üzerini alüminyum folyoyla sarıp karanlık bi yere koyuyorsun en az 8 saat bekleyip bakıyorsun eğer kararmış paslanmışsa hamilesin olmamışsa değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…