nasıl bişeymiş kızlar iğne testi yahuuu:)))
ya içinde kalmasın yap istersen ama erken daha 15 gün var bata :44: yaparsan da çıkmazsa üzülme :124: ben yine de bekle derim
tatlım bir bardağa idrarı koyuyorsun içine dikiş iğnesi atıyorsun yalnız iğne paslı lekeli olmayacak etrafını üzerini alüminyum folyoyla sarıp karanlık bi yere koyuyorsun en az 8 saat bekleyip bakıyorsun eğer kararmış paslanmışsa hamilesin olmamışsa değilsin
tüh sabah idrarı gitti bir sonrakine denerim bendeD ama bata 11 gün var daha çoookk güün varr:)
sabah idrarı olması gerekiyor mu bilmiyorum :44:
tatlım bir bardağa idrarı koyuyorsun içine dikiş iğnesi atıyorsun yalnız iğne paslı lekeli olmayacak etrafını üzerini alüminyum folyoyla sarıp karanlık bi yere koyuyorsun en az 8 saat bekleyip bakıyorsun eğer kararmış paslanmışsa hamilesin olmamışsa değilsin
alümınyum folyaya sarmak gereklı mı :?
hata veriyor tatlım neyse ya bulursam atarım ama normalde o ifadeler olması gerekmiş bende niye yok ki
kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenleye gir canım orda çeşitli seçenekler deki mesaj editörünü geişmiş düzenleyici yap canım o zaman çıkar
Anammm hiç boş bırakmıya gelmiyo buraları vallaaaaaaa oku oku biteremedimmmm yazılarıııı
nasılsınız hanımlar?? varmı güzel haberler?
kimsecikler yokmuş yalnız kaldımm=(
Anammm hiç boş bırakmıya gelmiyo buraları vallaaaaaaa oku oku biteremedimmmm yazılarıııı
nasılsınız hanımlar?? varmı güzel haberler?
kimsecikler yokmuş yalnız kaldımm=(
Eki Görüntüle 506063 kızlar çok net değil ama yaptığım iğne testim yanınada normal iğne koydum karalığı fark edeceksinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?