Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

nasıl bişeymiş kızlar iğne testi yahuuu:)))

canım idrarın içine bi iğne atıyorsun karanlık yerde bırakıyorsun 8 saat falan sonrasında eğer iğne karardıysa hamilelik varmış aynı renginde çıktysa yokmuş tabi ne kadar doğru bilemiyorum

tüh sabah idrarı gitti bir sonrakine denerim bendeD ama bata 11 gün var daha çoookk güün varr:)

alümınyum folyaya sarmak gereklı mı :?

hata veriyor tatlım neyse ya bulursam atarım ama normalde o ifadeler olması gerekmiş bende niye yok ki

kullanıcı kontrol panelinden seçenekleri düzenleye gir canım orda çeşitli seçenekler deki mesaj editörünü geişmiş düzenleyici yap canım o zaman çıkar

Anammm hiç boş bırakmıya gelmiyo buraları vallaaaaaaa oku oku biteremedimmmm yazılarıııı
nasılsınız hanımlar?? varmı güzel haberler?

kimsecikler yokmuş yalnız kaldımm=(

Son düzenleme:
kızlar çok net değil ama yaptığım iğne testim yanınada normal iğne koydum karalığı fark edeceksinizdir

Anammm hiç boş bırakmıya gelmiyo buraları vallaaaaaaa oku oku biteremedimmmm yazılarıııı
nasılsınız hanımlar?? varmı güzel haberler?

kimsecikler yokmuş yalnız kaldımm=(

aynen yaaa ..bende atladım zatii bende bekliyorumm bakalım inş olmam yaa.dua edin lütfennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…