var tatlım sadece dün böyle birşey duyunca bi denim dedim bat 23 eylül adetim geçmeden normal test yapmıycamNORMAL TEST niye yapmıyorsun canımm..bat a var mı daha??
canım zaten bende psikolojik diye düşünüyorum ama dün iğne testi vardı ya idrara atıyordun ondan denedim sabah baktım iğne kararmıştı
Eki Görüntüle 506063 kızlar çok net değil ama yaptığım iğne testim yanınada normal iğne koydum karalığı fark edeceksinizdir
Eki Görüntüle 506063 kızlar çok net değil ama yaptığım iğne testim yanınada normal iğne koydum karalığı fark edeceksinizdir
var tatlım sadece dün böyle birşey duyunca bi denim dedim bat 23 eylül adetim geçmeden normal test yapmıycam
hımmm..varmış daha bat a.hamile değilsen bile olman için zman var bence..birde yumurtlama dönemi birlikte olamadık bebk olmazmı diye düşünceye kapılmak yanlış bence.ben bı arkadaşımdan ornek vermiştim..Allah ım nasıp etsın inş hepimize yaa gerçekten beklemek zor.benım de bat bugun bekliyorumm inş olmam
adet belirtin var mı peki?:44:
Kızlar bende karbonat testi yaptım. Benim bat 21 eylül. Ancak ayın 2 sinden beri gögüslerim şiş acıyor. Hiç böyle olmamıştı. Geçen aylardada bata yakın tarihlerde karbonat testi yapardım ama hiç köpürmezdi. Şimdi yaptım köpürdü. Göğüslerimdeki hassasiyette olunca acaba bir süpriz mi oldu? Eşim uyuyor uyandıgında test almaya giderse test yapacam. Hayırlısı Allah ' tan.
benim de bat bugün ama akşama doğru teşrif eder kırmızılar
inşallah canım ama pek inanmak istemiyorum bunaOOOOO süper yaa.inşallah hamilesindir canım.
benim yaptııgım kararmamıştı
inşallah hamilesindir...
thesun tebrikler canım.
hayırlısıyla kucagına alırsın inşallah...
vay bee baya kararmışhadi bakalım hamile olan arkadaştan rica etsek yapsa keşke
merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum siteyi 4 yıldır evliyim 4 aydır çocuk istiyorum bu ayda olmadı . doktora muayeneye gitmedim bu ay gidicem ama çekiniyorum nasıl kontrol ediyor bilginiz vardır muhakkak
merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum siteyi 4 yıldır evliyim 4 aydır çocuk istiyorum bu ayda olmadı . doktora muayeneye gitmedim bu ay gidicem ama çekiniyorum nasıl kontrol ediyor bilginiz vardır muhakkak
kızlar az önce test yaptım ve çift çizgi:)
ya bu ev sahibi sena yine nerelerde hiç görünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?