Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Kızlar bir tek burada paylaşabiliyorum bunları. Eşime dahi söyleyemedim test yaptığımı, kaç gündür karbonattı, iğneydi uğraştığımı

İkimizde istiyoruz, olması için gerekeni yapıyoruz ama eşim oldukça rahat. Rahat derken umursamaz anlamında değil. Nasipse olur, rabbim bize hiç çocuk vermese de bu sorun olmaz der hep. Ben çok daha duygusal yaklaşıyorum, mucizeyi hissetmek için sabırsızlanıyorum.

Eşime söylemememin sebebi aslında güzel haber aldığımda sürpriz olarak çoşkuyla paylaşabilme arzusu

Tamam tamam... Derin nefes alıyorumm.. Her olayda gösterdiğin sabır ve sükuneti burda niye gösteremiyorsun diyorum kendime... "Allahım bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma en hayırlı olduğu zamanda en sağlıklı şekilde meleklerimize kavuşmayı nasip et" diyorum..

Erkeklerin geneli, böyle galiba..Bizim kadar heyecanla beklemiyorlar..

Ben regl olunca ağlıyorum.Eşim diyorki korkuyorum böyle olunca.Ya çocuğumuz olmazsa ne olacak.Ye sebep bensem diyor..

en iyisi iğneye falan takılmadan bat tarihini beklemek

Ayyy kıyamamm yaaaaa inşalah en kısa zamanda dualrın gerçekleşir canm

kızlar yok yok yok bu cumadan berı bıze bışey oldu deli olucammmm ben gun aşırı hesaplar yapmıstım bırlıktelık için,adam gündüzleri seni özledım fln dıyor aksam eve gelıyor yada hafta sonu aksam oluyorr uyukluyor 3gunu boş gectık...malesefff.. bu ay ve bugun sattan bu yana 19 cı gunn... bana dıyorkiiiii sen cocugumuz olmuyucak gıbı şeyler hesaplar yapıyorsunn ,olanın bıkereylede oluyor..incirrler fln içiyorsun,bna bişiler içiriyorsun dıyor..ve bunları anlatmama rağmen ...çıldırdı adamm bır cok bışeyler soyledı bende küstümmmmm sonundaaaaaaaa ...sabah kalkmış üzdüm ben senı dıyor ama küstüm artıkkk konuşmadım...........devam etmicem bugun 19 gun ama kırıldım erkek ler bazn neden bu kadar duyarsızz yaa((( 19 gunden sonra cocuk olma ıhtımalı zaten zayflamış oluyor değilmii kızlarrr allahtn başları degerlendırdık off (( küs olmayada içim el vermıo amakırıldımmm (

Stres yapma diyeceğim pek bir işe yaramayacak ama gerçekten stres yapmamak gerekiyor. Bu benim dördüncü ayım. Üç aydır öyle belirtiler yaşadım ki hep stres hep stres. Başka sorun var diye düşünme. Çok aklına takılıyorsa doktora gidip muayene olabilirsin.

bu ne testi?
bende idrar testi yaptım cumartesi yani bat günü bişi cıkmadı
ama halen adet olmadım
belirtileri var gercii
belki mevsim gecişi oldugu içn gecikiyr.

bütün testlerimi bitirdiğim için başka idrar testim yok...
ne testi o bende yapayım ya cok merak ediyorum....
asıl yapılıyo ne ignesi..

idrarını pet bardağa yapıp içine yeni bir dikiş iğnesi atıyorsun, karanlık ortamda en az 8 saat bekletiyorsun. eğer iğnede kararma varsa hamilesin, değişiklik yoksa değilsin demek oluyormuş..

ben denedim, karardı.. ama hala emin değilim.. eğer hamile isem bende sonuç tutmuş olacak..

Morfoloji ne canım ben öyle birşeye baktırmadım? İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi:)

tatlım idrarı temiz plastik bardağa koyuyorsun içine de hiç kullanılmamış passız bir dikiş iğnesi atıyorsun ve 8 saat bekletiyorsun eger sonunda iğnede kararma olursa hamile olmassa değilsin demek oluyormuş ben resmide atmıştım tatlım yaptığım örneği

inşallah hamilesindir canım test doğru çıkar

kan testini yaptırmanın belli bir zamanı var mı? diğer tahliller gibi sabah aç karnına vs gibi..

kan testini yaptırmanın belli bir zamanı var mı? diğer tahliller gibi sabah aç karnına vs gibi..

yok bence tatlım çünkü bazı kızlar akşam acile gidip yaptırmışlardı gece sende öyle yap hasta gibi git sancılanıyorum de doktora hamilelik şüphen olduğunu söyle 1 saat için de alırsın sonucunu

ağlamak istiyorum.. yanıp yanıp kavruluyorum.. 2 gün üstüste teste silik çizgi çıktı ve ben üstüne adet oldum.. neydi şimdi bu okadar umutlanmıştımki..

Üzülme bu kadar canım benim. Dile kolay diyeceksin bende her ay umutlanıyorum ama Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
Tabi ki dualarımız en kısa sürede olması ama şer gördüğümüz bazen bizim için hayırdır diye geçer hadiste.
O yüzden biraz tevekkel olmak lazım. Bir de bu kadar takarsan da olmaz derler:)
Öpüyorum seni üzme tatlı canını

kızlar günaydın
bende halen gelen giden yok.beklemedeyim.
eşim 1-2 gün daha bekleyelim test için diyor.bende tmm dedim.
Hayırlısı Allah'tan.ama piskolojikmi bilmiyorum ağzımda fena bir tatsızlık var.
temizlik yapıyorum ve kasıklarım agrıdı dinleniorum şimsdi.
bu belirsizlik çok kötü. pfffff

gelecek_se canım özel mesaj kutun dolu mesaj atamadım.

neyse kızlar ben işime dönüyorum.öptüm siziiii

Peki ne kadar sürede belli oluyor bu iğne testinde canım hamilelik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…