Kızlar bir tek burada paylaşabiliyorum bunları. Eşime dahi söyleyemedim test yaptığımı, kaç gündür karbonattı, iğneydi uğraştığımı
İkimizde istiyoruz, olması için gerekeni yapıyoruz ama eşim oldukça rahat. Rahat derken umursamaz anlamında değil. Nasipse olur, rabbim bize hiç çocuk vermese de bu sorun olmaz der hep. Ben çok daha duygusal yaklaşıyorum, mucizeyi hissetmek için sabırsızlanıyorum.
Eşime söylemememin sebebi aslında güzel haber aldığımda sürpriz olarak çoşkuyla paylaşabilme arzusu
Tamam tamam... Derin nefes alıyorumm.. Her olayda gösterdiğin sabır ve sükuneti burda niye gösteremiyorsun diyorum kendime... "Allahım bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma en hayırlı olduğu zamanda en sağlıklı şekilde meleklerimize kavuşmayı nasip et" diyorum..
Öyle deme canım ilk son farketmiyor, ümitleniyoruz, hevesleniyoruz, sonu hüsran olunca da üzülyoruz. İlk denemen olduğu için hüsranı daha olağan karşılayabilirsin belki. Benim 5. ay bu.. Son sözüm " rabbim ne zamana ömür verdiyse meleğime o zaman gelecek" oluyor.
İğne testini cumartesi yaptım ben. Gözden kaçtı herhalde. hiç kullanılmamış iğne koydum. akşam 8 gibi yaptım, gece 4 ü geçiyordu baktığımda iğnede kararma vardı..
bu sabah da kalkıp gebelik testini yaptım, sonuç bariz negatifikinci çizgiden eser yok. dün gece kasığımın batması bacağıma vurdu resmen. geçen ay 13 ündeydi reglim, önceki aylara göre hesaplayınca bat bugün çıkıyor. akıntıda dahi pembelik yok henüz. testte çıkmama ihtimali oluyor mu?
gebelikte uykuya düşkünlük yaşayan çok . inşallah uyku halin bebiştendir..
Kızlar bir tek burada paylaşabiliyorum bunları. Eşime dahi söyleyemedim test yaptığımı, kaç gündür karbonattı, iğneydi uğraştığımı
İkimizde istiyoruz, olması için gerekeni yapıyoruz ama eşim oldukça rahat. Rahat derken umursamaz anlamında değil. Nasipse olur, rabbim bize hiç çocuk vermese de bu sorun olmaz der hep. Ben çok daha duygusal yaklaşıyorum, mucizeyi hissetmek için sabırsızlanıyorum.
Eşime söylemememin sebebi aslında güzel haber aldığımda sürpriz olarak çoşkuyla paylaşabilme arzusu
Tamam tamam... Derin nefes alıyorumm.. Her olayda gösterdiğin sabır ve sükuneti burda niye gösteremiyorsun diyorum kendime... "Allahım bana ve buradaki tüm arkadaşlarıma en hayırlı olduğu zamanda en sağlıklı şekilde meleklerimize kavuşmayı nasip et" diyorum..
kızlar biraz işlerim var halledeyim gelirim yine
Stres yapma diyeceğim pek bir işe yaramayacak ama gerçekten stres yapmamak gerekiyor. Bu benim dördüncü ayım. Üç aydır öyle belirtiler yaşadım ki hep stres hep stres. Başka sorun var diye düşünme. Çok aklına takılıyorsa doktora gidip muayene olabilirsin.gözlerim şişti ağlamaktan çok kafama takıyorum sanırım... ama gerçekten çok inanmıştım bu ay.. doktoramı gitsem acaba kasığımda çok ağrıyo ama adet sancısı gibi değil sol tarafı sadece .. doktorum 6 aydan önce gelme dedi bu ay tam 6. ay korkuyorum başka bi sorunmu var die
ayy kızlar şimdi iş yerindeki arkadaşım geldi oda biliyordu iğne testi yaptığımı oda yapmış dün ve hiç kararma falan olmamış o yeni adet oldu yani hamile olmadığını kesin biliyorduk acaba bu test doğru mu eger OGIBI de kararırsa umutlanıcam
bu ne testi?
bende idrar testi yaptım cumartesi yani bat günü bişi cıkmadı
ama halen adet olmadım
belirtileri var gercii
belki mevsim gecişi oldugu içn gecikiyr.
bütün testlerimi bitirdiğim için başka idrar testim yok...
ne testi o bende yapayım ya cok merak ediyorum....
asıl yapılıyo ne ignesi..
ben yaptırdım canım aynen,allaha şükür normal eşimde yaptırdı ama morfolojiye baktırmamıştık,ayrıntılı olarak önümüzdeki ay onada baktıracaz,umarım sorun olmaz,ondan sonra Allah ne zaman kısmet ederse diyecem:))
bu ne testi?
bende idrar testi yaptım cumartesi yani bat günü bişi cıkmadı
ama halen adet olmadım
belirtileri var gercii
belki mevsim gecişi oldugu içn gecikiyr.
bütün testlerimi bitirdiğim için başka idrar testim yok...
ne testi o bende yapayım ya cok merak ediyorum....
asıl yapılıyo ne ignesi..
idrarını pet bardağa yapıp içine yeni bir dikiş iğnesi atıyorsun, karanlık ortamda en az 8 saat bekletiyorsun. eğer iğnede kararma varsa hamilesin, değişiklik yoksa değilsin demek oluyormuş..
ben denedim, karardı.. ama hala emin değilim.. eğer hamile isem bende sonuç tutmuş olacak..
kan testini yaptırmanın belli bir zamanı var mı? diğer tahliller gibi sabah aç karnına vs gibi..
ağlamak istiyorum.. yanıp yanıp kavruluyorum.. 2 gün üstüste teste silik çizgi çıktı ve ben üstüne adet oldum.. neydi şimdi bu okadar umutlanmıştımki..
tatlım idrarı temiz plastik bardağa koyuyorsun içine de hiç kullanılmamış passız bir dikiş iğnesi atıyorsun ve 8 saat bekletiyorsun eger sonunda iğnede kararma olursa hamile olmassa değilsin demek oluyormuş ben resmide atmıştım tatlım yaptığım örneği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?