Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

gözlerim şişti ağlamaktan çok kafama takıyorum sanırım... ama gerçekten çok inanmıştım bu ay.. doktoramı gitsem acaba kasığımda çok ağrıyo ama adet sancısı gibi değil sol tarafı sadece .. doktorum 6 aydan önce gelme dedi bu ay tam 6. ay korkuyorum başka bi sorunmu var die

Günaydın hanımlaaaar
bat yaklaştı iyice yarın büyük gün ama büyük ihtimalle bebiş yok çünku adet sancısı var gibi :2: :2: :2: :2;

Günaydın hanımlaaaar
bat yaklaştı iyice yarın büyük gün ama büyük ihtimalle bebiş yok çünku adet sancısı var gibi :2: :2: :2: :2;

ayyy yok yokkk adet sancısı diildir onlar belki nerden biliosun kii:18::18::18:

bana bak sen tam polyanna oldummm

ya ben geçen ay 2 gün erken adet olmuştum kasığımda ağrı var hafiften bu ay da erken mi olacağım acaba :44: bat 18 eylül 2 gün erken olursa yine 16 eylül :44::44:
bende normalde 28 günde oluyorum ama son 2 ay 26 günd eoldum ve bu ayda 26 olarak hesapladım...mevsimsel sanırım...
ağlamak istiyorum.. yanıp yanıp kavruluyorum.. 2 gün üstüste teste silik çizgi çıktı ve ben üstüne adet oldum.. neydi şimdi bu okadar umutlanmıştımki..

canım bunu bikaç defa daha duydum...kullandıqın testten kaynaklanıyor...marka adını unuttum ama biçok kişide 2. silik çizgi çıkmış ama hiçbiri hamile deqildi...başka marka al cnm

kızlar bugün yesalp ve taydin arkadaşlarımızın bat günleri...hadi bakalım inşallah müjdeli haberlerini alırız...

ayy kızlar şimdi iş yerindeki arkadaşım geldi oda biliyordu iğne testi yaptığımı oda yapmış dün ve hiç kararma falan olmamış o yeni adet oldu yani hamile olmadığını kesin biliyorduk acaba bu test doğru mu eger OGIBI de kararırsa umutlanıcam

OGİBİ uyaaannn

kızzz yoksa sende mi hamişsin

ayy anlamadımmm biturlu ben zatenn yeniyim belirti tespiti falanda yapamıyorumm
ama dunden beri kafamı kaldıramıyorum ne hikmetse dun sabah cok gec kalkmama rağmen akşam 11 de sızmışım koltukta
bu sabah uyandım ama haaa uyandım ha uyanmadım anlamadımkiii daaha 6 gunnum var bat a bekle de durr

canım inşallah hamişsindir yaa benimde bu ay ilk ne olsa acaba belirtimi diyorum sabah kalktım yüzümde 2 tane sivilce çıkmış normalde adet zamanımda bile bende sivilce olmaz

canım inşallah hamişsindir yaa benimde bu ay ilk ne olsa acaba belirtimi diyorum sabah kalktım yüzümde 2 tane sivilce çıkmış normalde adet zamanımda bile bende sivilce olmaz

aaa senndemi ilk
valla bende okduukça oram buram ağrıyomu diorum tuvalete gidiyorum bakıyorum
sürekli bi panik oldu bende ama iyi diil yani psikolojk olarak cok fazla araştırma yapma hiç iyi gelmiyo insana bunu anladım
senin bat ne zamandı ebson cum?

Benim daha ilk yaa bazen bunu söylerken cekiniyorum sıkılıyorum nie bilmiyorum
biri cıkıp deseki aman daha ne gördünki sen cevap veremem yani:26::26::26:

Öyle deme canım ilk son farketmiyor, ümitleniyoruz, hevesleniyoruz, sonu hüsran olunca da üzülyoruz. İlk denemen olduğu için hüsranı daha olağan karşılayabilirsin belki. Benim 5. ay bu.. Son sözüm " rabbim ne zamana ömür verdiyse meleğime o zaman gelecek" oluyor.

Canım, sen daha yapmadın test değil mi? Nasıl sabrediyorsun be güzelim? Yatmadan en azından şu iğne testini yap bari, yarın da gebelik testini bekliyorum

kızlar şu iğne testini benden başka deneyen olmadımı ya

İğne testini cumartesi yaptım ben. Gözden kaçtı herhalde. hiç kullanılmamış iğne koydum. akşam 8 gibi yaptım, gece 4 ü geçiyordu baktığımda iğnede kararma vardı..

bu sabah da kalkıp gebelik testini yaptım, sonuç bariz negatif ikinci çizgiden eser yok. dün gece kasığımın batması bacağıma vurdu resmen. geçen ay 13 ündeydi reglim, önceki aylara göre hesaplayınca bat bugün çıkıyor. akıntıda dahi pembelik yok henüz. testte çıkmama ihtimali oluyor mu?

gebelikte uykuya düşkünlük yaşayan çok . inşallah uyku halin bebiştendir..

23 eylül canım bende çok araştırıyorum okuyorum ve psikolojik olarak çok etkileniyorum tatlım

erken gebeliklerde teste cıkmama ihtimali oluyomuş bi stede okumuştum yani adetine yakın hamile kalmış olunca ilk idrar testinde cıkmayabilirmiş oyusden 7 gun gecmesini bekleyin diolardı :18:

Merhabalar kızlar

Geçen ayki reglim lekelenmeyle başladı...

BAT hesaplarken lekelenmeyimi yoksa tam regl olduğum zamanımı hesaplıyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…