çok teşekkür ederiz canım sende hayırlı ve saqlıklı bir şekilde bebişini kucaqına alırsın inşallahmerhaba kızlar burada çoğu kişiyi diğer topicten tanıyorum ve bu topice ilk defa yazıyorum umarım hepiniz en kısa zamanda mucizenize kavuşursunuz
reql son 1 hafta kala ne kadar stres oluyor insan..zaman geçmiyor sankihaklısın canım, insan ne kadar bu ay ümidim yok dese de bilinçaltında bir beklenti oluyor. Ama gebelik belirtileri ile adet belirtileri de benziyor, şimdiden ümidini kesme lütfen..
inşallah seninledir tatlıgidip yatayım en iyisi, ikide birde wc ye gidip kontol etmekten helak oldum
böyle beklemek ne zor, durup durup " meleğim benimle misin" diyorum. bu ay da taktım anlayacağınız
çift çizgi çıktıqında deqilde 24-36 saat sonra ilişkide bulunmak gerekiyor anladıqım kadarıyla...en iyi marka hangisi canım..hangisini alayım :26:Erginsenacım,yumurtlama testleri gittigidiyorda cok uygun fiyata,hatta kargo ücretsiz.Ben de kullandım,yumurtlama gününü aşağı yukarı tahmin edersin,yani diyelimki 9. günle 16. gündür cok cok genelanlamda,kişiden kişiye değişiyor,sen kendininkini biliyorsundur,o güne yakın iki gün öncesinden testi yap,silik çıkar,ertesi gün yap,silikse sonraki gün,en sonunda kırmızılaşıyor,koyu renk oluyor.Anlıyorsunki yumurtlama zamanın 24 yada 36 saat sonra,çalışmalara başla diyor,tabi öncesindende çalış,zarar gelmez:)ama insanı strese sokabiliyor,şartlanmış ilişki diyorlar ya,zararlıymış oda,odaklanınca olumsuz olurmuş.Testi aynı saatte yap,ben 12 de yapıodum öğlen.ama 3 4 saat hiç tuvalete gitmemen gerek,yoğun lh seviyesi elde etmek için.fazla sulu gıdalar almayacaksın o saatte.Ayrıca kızlar sabah 06:00 insanın üreme organlarının en çoook çalıştığı saatmiş biyolojık saate göre,özellikle kocişlerinki çalışıomuş,zorla uyandırın:))
ne güzel bir dua etmişisn canımteskkr ederım cnm saol amın ınsallh :) teskkr ederım bıtanem ellerın dert gormesın karnın bos kalmasın ınsallah :)
ben üstüne görmüştüm cnm...kırmızı kan deqilde kahverengi lekerler gelmişti 3-4 gün...senin günün ne zamandı?inan isterdim canım ama o kadar uzun hikayeki anlatsam roman olur yazmakla bitmez... bu arada dün akşam üzeri adet olacakmışım gibi karnım ağırdı bi süre sonra lavaboya gittim akan bişe yok ama silindiğimde peçetede kan vardı ama çok açık pembe renkli sonrasında şu zamana kadar akan bişe yok :) sadece silindiğimde peçetede oluyo kızlar sizce sevinmeli miyim üstüne görme olabilir mi yardımcı olun bana hamile olup üstüne gören var mı ????????
ekliyorum cnmya benide ekleyin listeye8 eylüldü benimde
teskkr ederım cnm saol amın ınsallh :) teskkr ederım bıtanem ellerın dert gormesın karnın bos kalmasın ınsallah :)
teskkr ederım canım.ne anlataım ne ıstıyorsan sor anlatırım :) ewt fazla olmasada ettık canım :) bı kac gun kacrdık ama bu ay hızlı cıktı bızım bebıs hemen yapısıvermıs :)
teskkr ederım cnm saol amın ınsallh :) teskkr ederım bıtanem ellerın dert gormesın karnın bos kalmasın ınsallah :)
günaydın kızlar nasılsınız kız sena nerelerdesin sen kaybolma
Canım geçen ay benim de iki kez silik çıkmıştı. Reglim de üç gün gecikti. Hamileyim diye seviniyorken üçüncü gün akşam regl oldum. Nasıl hayal kırıklığı yaşadım anlatamam. İnşallah seninki böyle değildir de üstüne görmedir.ben anlamadım gitti..2 gündür sabahları test yapıyorum silik çizgi çıkıyordu.. akşama doğru yaptım negatif çıktı. karnım çok ağrıdı ve şuan damla şeklinde kan geldi Allahım çıldıracağım.adet oldum sanırım. neden 2. çizgi silik çıktıki umutlanmıştım..
günaydın kızlar nasılsınız kız sena nerelerdesin sen kaybolma
Mesajlara cevap yazıp listeyi güncellerken günaydınım geç kaldı
herkese günaydın kader arkadaşlarım bol hamişli bir hafta olur inşallahhh
ne zman dı ki bat ın??
8 eylüldü bat ım. Daha önceden gecikmem olmazdı. zaten 35-40 arası oluyorum.en son 31 temmuzda olmuştum. siz düşünün artık :)
kızlar şu iğne testini benden başka deneyen olmadımı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?