Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

merhaba kızlar burada çoğu kişiyi diğer topicten tanıyorum ve bu topice ilk defa yazıyorum umarım hepiniz en kısa zamanda mucizenize kavuşursunuz
çok teşekkür ederiz canım sende hayırlı ve saqlıklı bir şekilde bebişini kucaqına alırsın inşallah
haklısın canım, insan ne kadar bu ay ümidim yok dese de bilinçaltında bir beklenti oluyor. Ama gebelik belirtileri ile adet belirtileri de benziyor, şimdiden ümidini kesme lütfen..
reql son 1 hafta kala ne kadar stres oluyor insan..zaman geçmiyor sanki
gidip yatayım en iyisi, ikide birde wc ye gidip kontol etmekten helak oldum

böyle beklemek ne zor, durup durup " meleğim benimle misin" diyorum. bu ay da taktım anlayacağınız
inşallah seninledir tatlı ve artık şu testi yap lütfen
çift çizgi çıktıqında deqilde 24-36 saat sonra ilişkide bulunmak gerekiyor anladıqım kadarıyla...en iyi marka hangisi canım..hangisini alayım :26:
teskkr ederım cnm saol amın ınsallh :) teskkr ederım bıtanem ellerın dert gormesın karnın bos kalmasın ınsallah :)
ne güzel bir dua etmişisn canım
ben üstüne görmüştüm cnm...kırmızı kan deqilde kahverengi lekerler gelmişti 3-4 gün...senin günün ne zamandı?
ya benide ekleyin listeye 8 eylüldü benimde
ekliyorum cnm

GÜNCEL LİSTEMİZ KIZLARR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM....

Allahın izniyle; inşallah bu ay herkes bebişlerine kavuşur...amin...

Hamişlerimiz

OGIBI 4 eylül....

thesun 9 eylül....

Eylül ayı beklenmeyen bat tarihlerimiz;

sedaak 2 eylül....

sevoo_83 2 eylül....

sengelen 3 eylül....

sub 3 eylül....

yOosuN 4 eylül....

cicekdemeti 4 eylül....

nevalee 6 eylül....

22merve22 6 eylül....

minnakmelek 7 eylül....

benimben61 7 eylül....

ecrin87 7 eylül....

paposoner 8 eylül....

egumus 8 eylül....

Mucize_GE_ 8 eylül....

gelecek_se 8 eylül....

tubiloshh 8 eylül....

yoph 8 eylül....

bir_zamanin_prensesi 10 eylül....

yesalp 10 eylül....

taydin 10 eylül....

sanem55 11 eylül....

blossomm 11 eylül....

elmakurdu43 13 eylül....

medne 14 eylül....

LIPAKA 14 eylül....

rainsun 15 eylül....

Drc05 15 eylül....

MFN84 15 eylül....

erginsena 16 eylül....

mucizeguyem 16 eylül....

Tugra034 16 eylül....

umaynur 17 eylül....

cevodileksu 17 eylül....

bedesten 17 eylül...

zhd 18 eylül....

bilgemadam 18 eylül....

elzemrah 18 eylül....

mmlkk 19 eylül....

phia 19 eylül....

aylin8585 19 eylül....

atlanta 20 eylül....

savas5482 20 eylül....

perakedisi 20 eylül....

tugce76 21 eylül....

19asos03 21 eylül....

yasamim 21 eylül....

elisaa 22 eylül....

asesulfam 22 eylül....

hully 22 eylül....

umut27 23 eylül...

acemiperi 23 eylül....

ebson 23 eylül....

asbelove 23 eylül....

sosyoloji12 24 eylül....

monalisa79 24 eylül....

WithLove 26 eylül....

taha0203 26 eylül....

arzu_mu 27 eylül....

UmmuUmar 1 ekim....

teskkr ederım cnm saol amın ınsallh :) teskkr ederım bıtanem ellerın dert gormesın karnın bos kalmasın ınsallah :)

ayy canım şimdi okudum yazdıklarınızı hayırlı uğurlu olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere

Mesajlara cevap yazıp listeyi güncellerken günaydınım geç kaldı
herkese günaydın kader arkadaşlarım bol hamişli bir hafta olur inşallahhh

Son düzenleme:
teskkr ederım canım.ne anlataım ne ıstıyorsan sor anlatırım :) ewt fazla olmasada ettık canım :) bı kac gun kacrdık ama bu ay hızlı cıktı bızım bebıs hemen yapısıvermıs :)

demekki tutmuş canım. benim adetim biteli nerdeyse 3 hafta olacak yumurtlama günümde geçti ama biz sadece 2 kere birlikte olabildik. eşim şehir dışında çalışıyoda. yani benim hiç umudum yok. o yüzden sordum sanada yumurtlama günümü oldu acaba diye. çünkü benim hiç denk gelmiyo

günaydın kızlar nasılsınız kız sena nerelerdesin sen kaybolma

burdayım hayatım
ogün diyet topiqinden bir arkadaşım geldi ondan giremedim akşama kadar... bugünde öqleden sonra pazara gidicem..turşu yapmak için malzeme alıcam...çok canım istiyor..hamilelikte ben çok turşu yiyorum hazırlıyımda ne olur ne olmaz

Günaydın herkese

Canım geçen ay benim de iki kez silik çıkmıştı. Reglim de üç gün gecikti. Hamileyim diye seviniyorken üçüncü gün akşam regl oldum. Nasıl hayal kırıklığı yaşadım anlatamam. İnşallah seninki böyle değildir de üstüne görmedir.

Mesajlara cevap yazıp listeyi güncellerken günaydınım geç kaldı
herkese günaydın kader arkadaşlarım bol hamişli bir hafta olur inşallahhh

teşekkür ederim benide eklemişsin listeye ben hala regl olmadım ama az önce test yaptım negatif
neden böyle oluyo yaa?

ya ben geçen ay 2 gün erken adet olmuştum kasığımda ağrı var hafiften bu ay da erken mi olacağım acaba :44: bat 18 eylül 2 gün erken olursa yine 16 eylül :44::44:

ağlamak istiyorum.. yanıp yanıp kavruluyorum.. 2 gün üstüste teste silik çizgi çıktı ve ben üstüne adet oldum.. neydi şimdi bu okadar umutlanmıştımki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…