Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

bu bekleyiş ne kadar da zor yaa.insanı sinir hastası ediyor.insan kendini dinledikçe biyerleri ağırıyor.yani utanmasam kulağım çınladı acaba hamile miyim ?dicem yani.kafaya takmamak en doğrusu biliyoruz ama bu sadece dile kolay.mantıklı düşününce nasipten ötesi yok diyorum olacaksa zaten olacak ,olmayacaksa g...tünüde yırtsan olmayacako yüzden nasip deyip,gerekenleri yapıp,tam tevekkül edip beklemek lazım....amaaaa olmuyoo kiii

kızlar birde size bir sorum var.şimdi benim bat 26 sı.ama ayın 20 sinde dişçide randevum var kanal tedavisi için..eğer 19 unda yani battan 1 hafta önce kan testi yaptırsam yada doktora gidip alttan muayene olsam gebe olup olmadığım kesin anlaşılır mı?bu dişi hamile kalmadan halletmem lazımdı ama bir türlü nasip olmadı.doktor da en erken 20 si müsaitti.ne yapacağımı şaşırdım.eğer dişi yaptırmazsam hamilelikte çok başımı ağrıtacak biliyorum.bi akıl verin lütfen

canım 2 ay önce ben de aynı durumdaydım randevuma gitmedim... tabii hamile değilmişim adet oldum tahlilde çıkar kanda yani... iptal edemiyosan test yaptır.. alttan görünmez ama kese oluşmuyo hemen...

Son düzenleme:

aynen öyle... ben de bunaldım valla bu 3. deneme ayım ve umudum kırıldı... 20 eylül bat tarihim ama nedense umudum yok... 2 aydır umutlandım yok bacağım yok kasığım yok karnıma iğne batıyo vsvsvs... ama fos çıktı bu ay da hiç bi yerim ağrımıyo .... senelerdir yumurtlama günümde ağrı olurdu o da olmadı... ilk defa hiiiiç bi ağrı yokkk... umutlanmıyorum ve kendimi de dinlemiyorum... sadece bunaldım :84::84::84fff...

Son düzenleme:
:)))) senacım bende geçen hafta turşuları kurdum 2 kavanoz.. turşu hazır ama bebek yok...

neyse bakarsın ye ekşiyi doğur ayşeyi olur di mi...

canım 2 ay önce ben de aynı durumdaydım randevuma gitmedim... tabii hamile değilmişim adet oldum tahlilde çıkar kanda yani... iptal edemiyosan test yaptır.. alttan görünmez ama kese oluşmuyo hemen...

sağol canım en iyisi kanda baktırıp öyle gitmek.keşke bu kadar geç kalmasaydım ama oldu artık

aslıana bakarsan senin 3.benim 2. denemem.yani bu kadar karamsar olmamıza ne gerek var.millet senelerce bekliyor.benim en yakın arkadaşım tam 3 sene tedavi gördü,2 düşük,2 kere aşılama 1 kere tüp bebek yaptılar..sonra ne mi oldu 3 ay önce yine adet olamadım diye adet söktürücüsünü içti,çünkü onun için normal bişiydi,genelde adetleri düzensizdi zaten, 2 ay adet olmadığı bile oluyordu.ilaçlada adet olmayınca doktora gitti ve hamile.ve allah ne büyük ki içtiği ilaçlara rağmen bebeğe de bişi olmamış.şimdi 5 aylık hamile ve gayet sağlıklı bir gebelik geçiriyor.yani diyeceğim o ki
nasip nasip nasip...herşeyin zamanı belli,ne bir dakka ileri ne bir dakika geri

ben oturdukçaaa kendimi dinlemeye başladım en güzeli temizliğe girişmekti yoksaa uyucaktım artık başladım bakalım birascık dinlenim bi soluklanıyım devam etcemm varmı yeni haberler hatunlarr???

evet kesinlikle... Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak artık ama umarım hiçbirimiz fazla beklemeyiz.. çünkü çok yıpratıcı bir süreç.

bi de bugün 8 senelik evli bir arkadaşımın tüp ile hamiş olduğunu öğrendim...

cok teskkr ederım canım bende ben nasıl sewındım bılemessın heleeee :) amın ınsallh canım benm tabıkı canım memnunıyetle yaprım yarın sonuc elınızde bılın :)

canem mrb tebrik ediyorum seni allah hayırlıı ile kucağına almayı nasip etsin bebişinine kadar sürede kaldın hamile?

ay canım bi an bu yazıyı ben yazdım sandım he:)))
aynı seyleri yaşamışız bugün valla
benimkide bekle bi kaç gün daha gecsin dedi.... :18:

benimde agrım var ama gelicek bence...

Mesaj Kutumu da temizleyeyim:)))

Bu arada benim yılda sadece 1 -2 kez gecikme olur
heralde mevsim gecişi.....

hım sagol canım :)))
eve gidince yaparım bakiyiiimmm

sen yenidne test yaptıgında cıkmadı mı 2. çizgi?

adetin kaç gün gecti peki?

canım benim bat 20 eylül şimdi ben de yaptım iğneyi içine attım akşam 10:20 de bakıcam bakalım...

Son düzenleme:
aay çok uykum var yeni haber var mı diye sürekli sayfayı yeniliyorum hadi kızlaarr yeni güzel haberler bekliyor bu forum sizdeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…