perilous ne yaptın canım keseyi gördünmü? haberler ve sağlığın nasıl?merhaba kızlar burada çoğu kişiyi diğer topicten tanıyorum ve bu topice ilk defa yazıyorum umarım hepiniz en kısa zamanda mucizenize kavuşursunuz
canım 2 ay önce ben de aynı durumdaydım randevuma gitmedim... tabii hamile değilmişim adet oldumkızlar birde size bir sorum var.şimdi benim bat 26 sı.ama ayın 20 sinde dişçide randevum var kanal tedavisi için..eğer 19 unda yani battan 1 hafta önce kan testi yaptırsam yada doktora gidip alttan muayene olsam gebe olup olmadığım kesin anlaşılır mı?bu dişi hamile kalmadan halletmem lazımdı ama bir türlü nasip olmadı.doktor da en erken 20 si müsaitti.ne yapacağımı şaşırdım.eğer dişi yaptırmazsam hamilelikte çok başımı ağrıtacak biliyorum.bi akıl verin lütfen
bu bekleyiş ne kadar da zor yaa.insanı sinir hastası ediyor.insan kendini dinledikçe biyerleri ağırıyor.yani utanmasam kulağım çınladı acaba hamile miyim ?dicem yani.kafaya takmamak en doğrusu biliyoruz ama bu sadece dile kolay.mantıklı düşününce nasipten ötesi yok diyorum olacaksa zaten olacak ,olmayacaksa g...tünüde yırtsan olmayacako yüzden nasip deyip,gerekenleri yapıp,tam tevekkül edip beklemek lazım....amaaaa olmuyoo kiii
kan testini yaptırmanın belli bir zamanı var mı? diğer tahliller gibi sabah aç karnına vs gibi..
:)))) senacım bende geçen hafta turşuları kurdum 2 kavanoz.. turşu hazır ama bebek yok...burdayım hayatım
ogün diyet topiqinden bir arkadaşım geldi ondan giremedim akşama kadar... bugünde öqleden sonra pazara gidicem..turşu yapmak için malzeme alıcam...çok canım istiyor..hamilelikte ben çok turşu yiyorum hazırlıyımda ne olur ne olmaz
canım 2 ay önce ben de aynı durumdaydım randevuma gitmedim... tabii hamile değilmişim adet oldumtahlilde çıkar kanda yani... iptal edemiyosan test yaptır.. alttan görünmez ama kese oluşmuyo hemen...
aynen öyle... ben de bunaldım valla bu 3. deneme ayım ve umudum kırıldı... 20 eylül bat tarihim ama nedense umudum yok... 2 aydır umutlandım yok bacağım yok kasığım yok karnıma iğne batıyo vsvsvs... ama fos çıktı bu ay da hiç bi yerim ağrımıyo .... senelerdir yumurtlama günümde ağrı olurdu o da olmadı... ilk defa hiiiiç bi ağrı yokkk... umutlanmıyorum ve kendimi de dinlemiyorum... sadece bunaldım :84::84::84fff...
aslıana bakarsan senin 3.benim 2. denemem.yani bu kadar karamsar olmamıza ne gerek var.millet senelerce bekliyor.benim en yakın arkadaşım tam 3 sene tedavi gördü,2 düşük,2 kere aşılama 1 kere tüp bebek yaptılar..sonra ne mi oldu 3 ay önce yine adet olamadım diye adet söktürücüsünü içti,çünkü onun için normal bişiydi,genelde adetleri düzensizdi zaten, 2 ay adet olmadığı bile oluyordu.ilaçlada adet olmayınca doktora gitti ve hamile.ve allah ne büyük ki içtiği ilaçlara rağmen bebeğe de bişi olmamış.şimdi 5 aylık hamile ve gayet sağlıklı bir gebelik geçiriyor.yani diyeceğim o ki
nasip nasip nasip...herşeyin zamanı belli,ne bir dakka ileri ne bir dakika geri
cok teskkr ederım canım bende ben nasıl sewındım bılemessın heleeee :) amın ınsallh canım benm tabıkı canım memnunıyetle yaprım yarın sonuc elınızde bılın :)
kızlar günaydın
bende halen gelen giden yok.beklemedeyim.
eşim 1-2 gün daha bekleyelim test için diyor.bende tmm dedim.
Hayırlısı Allah'tan.ama piskolojikmi bilmiyorum ağzımda fena bir tatsızlık var.
temizlik yapıyorum ve kasıklarım agrıdı dinleniorum şimsdi.
bu belirsizlik çok kötü. pfffff
gelecek_se canım özel mesaj kutun dolu mesaj atamadım.
neyse kızlar ben işime dönüyorum.öptüm siziiii
idrarını pet bardağa yapıp içine yeni bir dikiş iğnesi atıyorsun, karanlık ortamda en az 8 saat bekletiyorsun. eğer iğnede kararma varsa hamilesin, değişiklik yoksa değilsin demek oluyormuş..
ben denedim, karardı.. ama hala emin değilim.. eğer hamile isem bende sonuç tutmuş olacak..
hım sagol canım :)))
eve gidince yaparım bakiyiiimmm
sen yenidne test yaptıgında cıkmadı mı 2. çizgi?
adetin kaç gün gecti peki?
canım yarın denede bi haber ver çok merak ettim ya bende baya karardı bu
cevabını yarın okurum tatlım merak ediyorumcanım benim bat 20 eylül şimdi ben de yaptım iğneyi içine attım akşam 10:20 de bakıcam bakalım...
bu akşam eve gidince yaparım yarın sabah bakarım canım ..
evdeki ignelerden olmaz mı ya yeni mi igne alıcaz
tabi kırmızılanmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?