Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Hayırlı olsun topic. Ben de pembemasalı bekliyordum açmayacak mı diye.

Benim BAT 23 eylül görünüyor.

evet takdir allah ın herşeyin hayırlısı.bu konuda kendimi ve de eşimi üzmek istemiyorum artık.ben üzüldükçe farkettim eşim daha çok üzülüyor.ÇEvre olmasa aslında çok kafayı takmayacağım ama çevre baskıları ve lafları bazen çileden çıkarabiliyor insanı

Hoşbulduk canım. İnşallah yüzümüz güler
ekliyorum tatlım senide

evet canım çok haklısın..her konuda olduqu gibi bu konudada çevre baskın çıkıyor...onlara ne oluyorsa...bir kız azıcık büyür serpilir isteyen yokmu derler...söz kesersin nişan nezaman derler...sonra düqünü sorarlarda sorarlar...evlenirsin bebekte bebek...bebeqin olur bu seferde kardeş nezaman geliyor...deli olmamak elde deqil..en iyisi hepsine kulaklarımızı tıkamak...

aynen öyle inanki çok güzel anlatmışsın.Benim 3 sene bitti evliliğim ben şuan için düşünmüyoruz bebek diyorum biraz daha vakti var diyorum bu seferde beni caydırmaya çalışıyorlaryap birtane yap sen yap diyetekme tokat girişesi geliyor insanın

söyleceqin şey 2 kelime cnm...
eşimle biz böyle uygun bulduk bu kadar...

çift çizgileri Eylül'ün ilk haftasında batı olan arkadaslarımız paylaşacak ins hepimizin dilediği olsun da sevindirik sevindirik fotolarını koyalım testlerin:)

çift çizgileri Eylül'ün ilk haftasında batı olan arkadaslarımız paylaşacak ins hepimizin dilediği olsun da sevindirik sevindirik fotolarını koyalım testlerin:)
evet canım aqustos ayı dolmadıqı için arkadaşlar hala aqustos topiqindeler..eylülün girmesiyle birlikte inşallah müjdeli haberleri almaya başlarız..
Hatta bide ikizlerimiz de olursa topikde harika olur:)))

Allah herkesin gönlüne göre versin cnm...bizim ev 3+1 ama çok büyük deqil...beşiqe bile yer bulamıyorum...bebek olunca beşiqi nereye koyarız kara kara düşünüyorum şimdiden...ikiz falan olursa artık evi deqiştirmemiz lazım

offfffffffff inşallahh arkadaşımm yaa....:)))

Ben ilerisini pekde düşünmüyorum şimdilik tatlım ya ilk cocuğum olacak benimde ins ikiz bakımı gercekten zor ama asılır hersey olsun yeterki ikiz de olur farketmez:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…