hmm hayırlısı olsun cnm...şu bekleme süreci çok zor geçiyor...inşallah sorunlarınız biran önce çözülür ve hemencecik bebiş gelir..
amin canım inşallahh...Aynen isteyen herkesin olsun bebişi
Hayırlı olsun topic. Ben de pembemasalı bekliyordum açmayacak mı diye.
Benim BAT 23 eylül görünüyor.
amin canım inşallahh...
aaa kimler gelmişşş hoşgeldin canım
inşallah eylül ayında hepimizin yüzü güler tatlım
tamam tatlım ekliyorum
düzeltiyim cnm..
hatırladım cnm...Allah büyük nelere kadir tatlım..siz tedavinizi olmuşsunuz bundan sonrası için Rabbimize tevevül edeceksiniz...sabırlı olmalıyız cnm takdir Allahın..
günaydın canımm
ekliyorum tatlım senideHoşbulduk canım. İnşallah yüzümüz güler
evet takdir allah ın herşeyin hayırlısı.bu konuda kendimi ve de eşimi üzmek istemiyorum artık.ben üzüldükçe farkettim eşim daha çok üzülüyor.ÇEvre olmasa aslında çok kafayı takmayacağım ama çevre baskıları ve lafları bazen çileden çıkarabiliyor insanı
ekliyorum tatlım senide
evet canım çok haklısın..her konuda olduqu gibi bu konudada çevre baskın çıkıyor...onlara ne oluyorsa...bir kız azıcık büyür serpilir isteyen yokmu derler...söz kesersin nişan nezaman derler...sonra düqünü sorarlarda sorarlar...evlenirsin bebekte bebek...bebeqin olur bu seferde kardeş nezaman geliyor...deli olmamak elde deqil..en iyisi hepsine kulaklarımızı tıkamak...
aynen öyle inanki çok güzel anlatmışsın.Benim 3 sene bitti evliliğim ben şuan için düşünmüyoruz bebek diyorum biraz daha vakti var diyorum bu seferde beni caydırmaya çalışıyorlaryap birtane yap sen yap diye tekme tokat girişesi geliyor insanın
söyleceqin şey 2 kelime cnm...
eşimle biz böyle uygun bulduk bu kadar...[/QUOTE
ben diyorum artık herşeyi bazen diyorlar ki bebek istiyoruz biz yapın sevelim bende bebek isteyen yapar sever yapın sevin diyorum
ben diyorum artık herşeyi bazen diyorlar ki bebek istiyoruz biz yapın sevelim bende bebek isteyen yapar sever yapın sevin diyorum
doqru söze ne denir
Haha çok dogru demişsin tatlım valla bebek sevmeyi çok istiyolarsa yapsınlar bitane:)))
evet canım aqustos ayı dolmadıqı için arkadaşlar hala aqustos topiqindeler..eylülün girmesiyle birlikte inşallah müjdeli haberleri almaya başlarız..çift çizgileri Eylül'ün ilk haftasında batı olan arkadaslarımız paylaşacak ins hepimizin dilediği olsun da sevindirik sevindirik fotolarını koyalım testlerin:)
Hatta bide ikizlerimiz de olursa topikde harika olur:)))
çift çizgileri Eylül'ün ilk haftasında batı olan arkadaslarımız paylaşacak ins hepimizin dilediği olsun da sevindirik sevindirik fotolarını koyalım testlerin:)
offfffffffff inşallahh arkadaşımm yaa....:)))
evet canım aqustos ayı dolmadıqı için arkadaşlar hala aqustos topiqindeler..eylülün girmesiyle birlikte inşallah müjdeli haberleri almaya başlarız..
Allah herkesin gönlüne göre versin cnm...bizim ev 3+1 ama çok büyük deqil...beşiqe bile yer bulamıyorum...bebek olunca beşiqi nereye koyarız kara kara düşünüyorum şimdiden...ikiz falan olursa artık evi deqiştirmemiz lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?