Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Batı yaklaşan arkadaslar belirti yasan var mı hiç aramızda adet yaklaştıkça yaşanan normal belirtilerden farklı neler yasıyorsunuz?

çok geçmiş olsun cnm... varikosel ne tür bir rahatsızlık :26: ben yinede listeye ekliyorum uqur getirir inşallah...

ekliyorum cnm..

inş. canım dediğin gibi uğur getirir.Geçen aydan hatırlarmısın bilmiyorum ama benim eşimin hareketli sperm sayısı azdı ve morfolojisi yani şekil bozukluğu vardı.Erkek kısırlıklarının büyük bir kısmı varikoselden kaynaklanıyor.Bildiğim kadarıyla testis damarlarında genişleme varisleşme gibi birşey.Buda kanın damarlarda uygun ısı ile dolaşmasını engelliyor oda sperm hareketliliğini ve sayısınıİlaçla tedavi olduk ama çok fazla fark etmedi en sonunda ameliyata karar verdik ve oldu.Bundan sonrası cenab_ı mevlanın takdiri bu ameliyattan sonra 3.4.aylarda hamile kalabilenler fazla bazıları 6.ayda bazılarıda 1,5-2 sene geçmesine rağmen sonuç alamayabiliyor:18:Öyle yani

benı de ekler mısınız 11 eylul...ıns son bekledıgımız ay olur bu ay,gelsın artık bebıslerımızz:)
tamam tatlım ekliyorum
hesap yapmaktan kafam karıştı. benim 9 eylül olacaktı
düzeltiyim cnm..
hatırladım cnm...Allah büyük nelere kadir tatlım..siz tedavinizi olmuşsunuz bundan sonrası için Rabbimize tevevül edeceksiniz...sabırlı olmalıyız cnm takdir Allahın..
gunaydın arkadaslar.keyifli bır gun bizi bekliyor!

günaydın canımm

günaydın arkadaşlarrr
istanbulda çok güzel yaqmur yaqıyoo :119::119::119::119:
yaqan yaqmurlar gibi bolbol bu ay bebişlerimiz gelir inşallahh..amin..

meraba kızlarr.bende dr dan geldim alttan muayne oldum bi problem yok dedi dr.1 seneden sonra olmazsa sıkıntı dedı.daha çok yenısınız falan filan...folık asıt verdı kan tahlıllerımde 2 saat sonra açıklanacak.ne bu acele diye sordu dr birde:)))çok sevındım sağlıklıyım yanı.Allah ım inş en kısa veriri bebişlerimiz

canım çok sevindim bir sorun çıkmadıqına....gönül rahatlıqıyla bebişini bekleyebilirsin artık..inşallah bu ay sana uqurlu gelir cnm...

inş ama bu ay da yok heralde dr gorurdu olsaydı.tabi hiç belli olmaz ohh yaa rahatladım valla

tatlım hamile kaldıqın gibi doktor malesef göremiyor...bebeqi bırak keseyi bil görmek için bikaç hafta gerekiyor...onun için ümitsizliqe kapılma...bellimi olur belkide bebişin bu ay güzel bir süpriz yapar sana

niye adet in 3.gunu diyor sana.bana oyle demedı.oyle daha mı iyi görülür
rahim aşada olduqu için reql döneminde daha iyi görünüyor..hormon testlerini falanda reqlin 3. günü yapıyorlar cnm..
anlamadım kuzu neyin var... Neyin muaynesi.. Ya gebelik olursa..

canım gebelik olursa reql olmam zaten...gitmeme gerek kalmaz...bebek için tedavi amaçlı gideceketim ama reqlin 3. günü gel dedi...

canım gebelik olursa reql olmam zaten...gitmeme gerek kalmaz...bebek için tedavi amaçlı gideceketim ama reqlin 3. günü gel dedi...[/QUOTE]

anladım canım... Hayırlısı inşallah gerek kalmaz... çalışmalara başladınızmı?

yeni başladık cnm çünkü daha dün bitti reqlim...senin reql ne zamandı?

Benim 8 eylül ama bana gastro doktoru 3 ay bebek yapma dedi dün, ama çok geç olabilir.. eğer erken yumurtladıysam olma ihtimalim var şimdilik çalışmalar askıda...bakalım 8 eylülde adet olursam tedavi için ilaç alıcam, eger döllenme oldu ve gebeysem başka 1 şey düşünecek dr artık..

hmm hayırlısı olsun cnm...şu bekleme süreci çok zor geçiyor...inşallah sorunlarınız biran önce çözülür ve hemencecik bebiş gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…