Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

ben üstüne görmüştüm cnm...kırmızı kan deqilde kahverengi lekerler gelmişti 3-4 gün...senin günün ne zamandı?

canım bugün adet oldum malesef doktora gittim bikaç tahlil yaptı prolaktin hormonum çok yüksekmiş buda engel olur dedi gebe kalmana of bilmiyorum canım ne yapacağımı kafam çok ama çok karışık

canım bugün adet oldum malesef doktora gittim bikaç tahlil yaptı prolaktin hormonum çok yüksekmiş buda engel olur dedi gebe kalmana of bilmiyorum canım ne yapacağımı kafam çok ama çok karışık

Canım, hayırlısı olsun demekten başka yapacak birşeyimiz yok. Hormon tedavisi başlatır belki doktorun, normal seviyeye inince de bebiş gelir inşallah...

Güzelim, alüminyum folyo ile bardağın tümünü saracaksın, ağzını da tabi ve de karanlık bir ortamda bekleteceksin :13:

benimki tamamen karanlık yerdeydi hiç ışık görmeyen bu akşam yine deniycem sabah resmi koyarım

iğne sonucunu diyosan hayır canım yarın değil bu akşam 22:00 de ama kapatmam gerektiğini öğrenince ağzını şimdi kapattım..

kız ben akşam giremem sabah bakarım sonucuna inşallah kararır ve bu test doğru çıkarda bebişlerimiz olur

oo bu topik dahamı hareketli ne.. bende eylülde göbüşlerimiz bebişle dolsun diyenlerdenim.. bugün test yaptırdım negatif cuma doktor kontrolum var yine ilaçlar yine çatlatma iğnesi yakalayabilrsek bu ay sonunda inşallah bebişle dolar göbüşüm.. umarım...

Mesajlara cevap yazıp listeyi güncellerken günaydınım geç kaldı
herkese günaydın kader arkadaşlarım bol hamişli bir hafta olur inşallahhh

tatlım merhaba,daha yeni girdim nete,cevap gecikti..ben laboquick ovulasyon testi kullanıyordum,memnundum,problem olmuyor yani,ama tamamen ona güvenmeyin,bazen hormonlarımız yükselebiliyor,biz yine 2 günde bir önlemini alıp çift çizgi cıktıktan sonrada daha dikkatli davranmalıyız..bende başlıyacam,gittigidiyorda satılıyor canım,fiyatlarını araştır,uygun zaten,oraya bak beğen al...

ay onu yapayım ben hemen gidince köpürmesi lazım dimi?

yeni karbonat alayım bari

bende daha önce denedim hiç köpürmedi
şimdi bat gecti halen adet olmadım bakiyim nolcak
size ancak yarın haber verebilirim...

ay onu yapayım ben hemen gidince köpürmesi lazım dimi?

yeni karbonat alayım bari

bende daha önce denedim hiç köpürmedi
şimdi bat gecti halen adet olmadım bakiyim nolcak
size ancak yarın haber verebilirim...

merakla bekliyoruz canım yapda haber ver ya bu kabartma tozu ile olmuyor mu

kızlar yaa bata 10 gün var zaman geçmiyor geçmiyorrr ... zaten moralımde bozukk evde patlıyıcam sıkıntıdan bu belırsızlıkte delı edıyor..10 gun olmasına rağmen bata birkaç gunu daha değerlendiremicez küsüzz içim cok sıkılıyor:S inş tutunuz bebişim:/

topiği ilk açıldığı günden takip etseydim birileri banada ses verirdi herhalde neyse yeni açılan topiklerde görüşmek dileği ilee

canım bırak bu küslükleri falan bak ben eşimle hiç tartışmam normalde iyi geçiniriz ama yumurtlama günü tartıştık ve ne yaptım yaptım barıştım... ama ona işin düştüğü için barıştığını hissettirme sakın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…