Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Teşekkürler canım. Denicem inşallah..

evet ya bende öneririm çok güzel oluyo

Kızlar ayın 3 ünde hasta olmam gerekti ve olmadım.4 aydırda istiyoruz.olursa ilk olacak daha..bugün gidip kan testi yaptırdım yarın öğleden sonra belli olacak.bu kez olur insallah benimki şimdiden baba havalarına girdi.dua edin...

Ayyy inşallahh canımmmm hamilesindir. Dua ediyorum sana.

kızlar turşu yapıyorum derken oldukça yoruldum müsadenizle istirahate çekilmek istiyorum..hepinize tatlı rüyalar sabah görüşmek ümidiyle

Herkese merhaba,
3 ay öncesine kadar bebeği olmasını çok isteyen bir kadın olarak dayanamadım,okudum biraz
Dua ettim,çok ağladım,eşime de kendime de zindan ettim dünyayı.
Ama şükür olsun Rabbime ki dualarım kabul oldu,şimdi inşaallah martta alacağım kuzumu kucağıma
Herkes hamilelerin duası kabul oluyormuş diyor,
Sırf topiğinizin başlığına amin demek için girdim bile denebilir.
Beklediğiniz o güzel haber hemen gelsin inşaallah..
Başka bir forum da doğum hikayelerimizi paylaşırız inşaallah
Bebek müjdelerinizi okumak dileğiyle..
İyi geceler..

selam kızlar.eşim geç geldi test alamamış
yarına artık.
herkez iğne testi yapio bende eksik kalmayayım dimi :)
3. defa yapayım.
ilk kararmadı,2. karardı bakalım yarın da kararırsa umutlanıcam hee
sanah haber veririm size..

Of canım yaa, biz çatladık meraktan, sen hala ayaktasın. Sen alsaydın testi bari, kaç gündür bekliyoruz ama olmaz yaaa

kızlar bi kaç gündür kasık bölgemde ağrılar oluyo batıma daha var :44:hamile kalır kalmaz ağrı başlarmı :44: bide çok sık tuvalete çıkıyorum çok sık geliyor.geldği zamnada ağrı oluyo bu kadar erken belirtiler başlarmı?

Son düzenleme:

Canım, bu belirtileri yaşayanlar oluyor, ama herkeste farklı belirtiler olabiliyor. Mesela benim ilk hamileliğimde (düşük yaptım 5 haftalıkken) inanılmaz derecede sırtım ağrıyordu, normalde o denli ağrımaz hiç ve de anlam veremediğim bir şişkinlik olmuştu karnımda, pantolonlarım çok sıkmıştı o günlerde, sanki kuru bir gaz birikmesi gibiydi o şişkinlik....

bu kasık ağrılarını hepimiz çekiyoruz canım,hamile kalır kalmaz olmaz o ağrılar,pelvik ağrı deniliyor onlara,çoğu bayanda olur..ama inşallah hamilesindir..

Of canım yaa, biz çatladık meraktan, sen hala ayaktasın. Sen alsaydın testi bari, kaç gündür bekliyoruz ama olmaz yaaa

:83::83:

haklısın canım da nefatif çıkar die elim varmıyo almaya :18:
bi türlü olumlu düşünemiyorum nedense.
ha bugün olurum ha yarın olurum diye diye 5. günüm geçio.
hani hamilelik belirtim olsa dicem tamam.yada adet belirtim.ama tık yok inan :44:

İğneyi koydun mu bari canım? Ben bugün de koydum bakalım, yarın sabah bakacağım...

canım ağrılarım ilşkiden bi kaç gün sonra başladı bende bi anlam veremedim bendede önce gazda vardı batıma daha 13 gün varteste çıkmaz heralde

Son düzenleme:
Selam kızlar, izindeydim döndüm. Öncelikle hamile arkadaslarımızı tebrik ediyorum, umarım sayı hızla çoğalır. Beklemede olanlara da sabır diliyorum, çünkü günler gecmek bilmiyor sanki... Yumurtlama döneminde olanlara da iyi ve huzurlu çalısmalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…