canım ben 3 kilo patlıcan 3 kiloda kırmızı biber alıp közledim...küçük küçük doqrayıp br kaba aldım...1 baş sarımsaqı rendeleyip ekledim...yarım demette maydonoz ekledim...yarım su bardaqı elma sirkesi ve yarım su bardaqı sızma zeytinyaqı ve tuz ekleyip harmanladım...3 kiloluk kavanoza denk geldi...kapaqını sıkıca kapattım...buzdolabına koydum...2 ay kadar bozulmadan duruyor...ama kış için poşetleyip derin dondurucuya atıcam cnm
Teşekkürler canım. Denicem inşallah..
hey giiiiirls selamlaaar...
Kızlar ayın 3 ünde hasta olmam gerekti ve olmadım.4 aydırda istiyoruz.olursa ilk olacak daha..bugün gidip kan testi yaptırdım yarın öğleden sonra belli olacak.bu kez olur insallah benimki şimdiden baba havalarına girdi.dua edin...
ayyy inşallahh canımmmm hamilesindir. Dua ediyorum sana.
kızlar iğne testini açıp baktım iğne oksitlenmiş gibi... ne demek şimdi bu...
kızlar iğne testini açıp baktım iğne oksitlenmiş gibi... ne demek şimdi bu...
selam kızlar.eşim geç geldi test alamamış
yarına artık.
herkez iğne testi yapiobende eksik kalmayayım dimi :)
3. defa yapayım.
ilk kararmadı,2. karardı bakalım yarın da kararırsa umutlanıcam hee
sanah haber veririm size..
kızlar bi kaç gündür kasık bölgemde ağrılar oluyo batıma daha var :44:hamile kalır kalmaz ağrı başlarmı :44: bide çok sık tuvalete çıkıyorum çok sık geliyor.geldği zamnada ağrı oluyo
kızlar bi kaç gündür kasık bölgemde ağrılar oluyo batıma daha var :44:hamile kalır kalmaz ağrı başlarmı :44: bide çok sık tuvalete çıkıyorum çok sık geliyor.geldği zamnada ağrı oluyo
Of canım yaa, biz çatladık meraktan, sen hala ayaktasın. Sen alsaydın testi bari, kaç gündür bekliyoruz ama olmaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?