Eylülde bebişlerimiz göbüşümüzde olsun inşallahh...

Morfoloji ne canım ben öyle birşeye baktırmadım? İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi:)

caınm morfolojide spermlerin yumurtaya ulaşabilirliği ve yumurtayı dölleyebilme yeteneğine bakıyorlar,mesela bizim yumurta çatlıyor,doktor bakıyor,ilişki olmasına rağmen bitürlü birbirini bulamıyor arkadaşlar,işte spermin başına enzimler varmış,onlar eksik olursa çatlayan yumurtada olsa içine giremezmiş sperm,oana baktıracaz,inşallah yoktur bişey yaa,tedavi olmak gerekiyor eger bişey varsa..ama keçi boynuzu bu probleme birebirmiş,saraçoğlunun sitesini okuyun,keçiboynuzu kısmında canım..

hoşgeldin kız bizim topikte herkese yer var sen ne zamandır deniyorsun şekerim

hoşbulduk bu dokuzuncu ayımız olmayınca olmuyor işte .. lanet olunası pko var bende öyle işte artık umutlarım bitmek üzere pes etmek üzereyim bu aydan çok ümitliydim saatlerdir ağlıyorum bu ay aşılama isticem bilmiyorum yaparmı doktorum

ateş ölçme yöntemiyle kontrol altında tutsana canım yumurtlamanı

ya benımde olmuyor bebeğim aşılama yaptık bır kez beklıyoruzz hala yumurtalarım çatlamıyor gelişmıyorrr

inşallah bu kez olmuştıur. benim yumurtalar ilaçla oluyor iğneyle çatlıyor ilk denemede tuttu hamile kaldım ama 6.haftda alındı. kalbi atmadı. sonra 2 kez daha denedik olmadıııııı

bat günleri yaklaştıkça stres de artıyo malesef..hepimiz aynı durumdayız..sıkıntı yapma canım,herşey olacağına varır

evet elden bişey gelmiyor maalesef elimizden geleni yapıyoruz koştur koştur gerisi Allah'ın takdiri insan burda güzel hamiş haberlerini görünce yıkılan umutları tekrar yeşeriyor. ne güzel..

kızlar meraba bugun butun herkes bnden haber beklmeıs kusura bakmayı ya gıremedım bugun saat 3du kalktıgımda :) yorgunluk vardı ustumde fırsat bulamadım.ozr dılerım sızlerı beklettıgı ıçn .. testı yaptım bu arada :) weeee sonç .karardı kızlar bn geçen gun de yapmıstım ama hamıle oldugumu bılmıodum henuz umıdımde yoktu zaten fazla ınelemedım bana kararmamıs gbı gelmıstı ama bu karrmıs temız baska bır ıgnenın yanına koyuna bariz bellı oluo ama bn 8 saatten fazla beklettım 8 saat az bence kızlar gene sız bılırsınız ama .. karrdı bnmkı :) bu test guvenılır sankı :) budan sonra teste para yok gel eczaneler yerıne tuhafıyeler zengın olaak artık

canım hepimiz zamanla yaşıyoruz bu tür şeyler..üzülme lütfen...küs durma git barış...hayat çok kısa tatlım küsmeye zaman yok
:)))) senacım bende geçen hafta turşuları kurdum 2 kavanoz.. turşu hazır ama bebek yok...

neyse bakarsın ye ekşiyi doğur ayşeyi olur di mi...
evet tatlım ben zaten ayşelerden bir tane istiyorum hayırlısıyla turşuları bende kurdum ama çok yorulmuşum...bişeyşe yemek istiyor gibiyim ama diyetteyim yemicem :18::18:
çok teşekkür ederim cnm
canım sizde çalışma yaparken barışın sonra isterseniz yine küsersiniz

canım hoşgeldin
önce bir sakin ol stres herşeye engel...hepimiz inançlı insanlarız tevvekkül etmeyi bilmemiz laızm...Rabbimizin vardır bir bildiqi...bak hepimiz bekliyoruz burada dertlerimizi paylaşıp rahatlamaya çalışıyoruz...lütfen sakinleş olucka bebişlerimiz ümidimizi kesmek yok

kızlar işlerimi bitirdim gelesiye bu vakit oldu :26:
3 kilo yaqlı acı biber
3 kilo yaqlı sivribiber
2 kilo top biber turşusu
ve
3 kilo patlıcan ve kırmızı biber közlemesi yaptım..
karışık turşuyuda haftaya yapıcam kısmet olursa...

birde bebiş geldimi tamamdır

ohh maşallahhh canım çekti he :))) Közlediğin patlıcanları nasıl saklıyorsun canım? Bende yaparım belki.

ohh maşallahhh canım çekti he :))) Közlediğin patlıcanları nasıl saklıyorsun canım? Bende yaparım belki.

canım ben 3 kilo patlıcan 3 kiloda kırmızı biber alıp közledim...küçük küçük doqrayıp br kaba aldım...1 baş sarımsaqı rendeleyip ekledim...yarım demette maydonoz ekledim...yarım su bardaqı elma sirkesi ve yarım su bardaqı sızma zeytinyaqı ve tuz ekleyip harmanladım...3 kiloluk kavanoza denk geldi...kapaqını sıkıca kapattım...buzdolabına koydum...2 ay kadar bozulmadan duruyor...ama kış için poşetleyip derin dondurucuya atıcam cnm

Son düzenleme:

Teşekkürler canım. Denicem inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…