psikolojik olma ihtimali var tabii amabelki de değildir di mi... belki de hamilesindir...inşallah..
Morfoloji ne canım ben öyle birşeye baktırmadım? İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi:)
hoşgeldin kız bizim topikte herkese yer var sen ne zamandır deniyorsun şekerim
Kızlar,
Yıllarca her ay yumurtladım ama ne farkındaydım ne de umrumdaydı..
Şimdi çocuk düşününce ne kıymetli oldu yahu..
Bekle bekle gelmiyor bu çarşamba..
Aslında salı gelıcek, sadece yarın aksamı beklıcem.
Akşama deneme olucak çarşamba da yumurtlıcam.
Diyorum..
Ama bi yandan da ya daha once yumurtlarsam ya gec kalmıssam, diyorum.
Yanı bugunu bos gecıcem, ama ya sabaha karsı olursa
bazen 12 saat yasıyormus yumurta
ya salıya gec kalmıs olursam...
püfffffffffffffffff
ne zor ısmıs kızlar yahu....
Testım de var LH ama cok az, sık yapıp bıtırmek de ıstemıyorum.
Püff diyorum
öff diyorum..
bekliyorum..
amaaa
sizlerin de beklediğini bilmek
bana güç veriyor kuzular...
:)))
ya benımde olmuyor bebeğim aşılama yaptık bır kez beklıyoruzz hala yumurtalarım çatlamıyor gelişmıyorrr
topiği ilk açıldığı günden takip etseydim birileri banada ses verirdi herhalde neyse yeni açılan topiklerde görüşmek dileği ilee
canım ya olur mu öle şey...bende yeniyim zaten ,bikaç gün oldu bu topice geleli.küsme ,darılma hemen
bat günleri yaklaştıkça stres de artıyo malesef..hepimiz aynı durumdayız..sıkıntı yapma canım,herşey olacağına varıryok canım çok alınganım bugünde ondandır(
bat günleri yaklaştıkça stres de artıyo malesef..hepimiz aynı durumdayız..sıkıntı yapma canım,herşey olacağına varır
canem mrb tebrik ediyorum seni allah hayırlıı ile kucağına almayı nasip etsin bebişinine kadar sürede kaldın hamile?
canım hepimiz zamanla yaşıyoruz bu tür şeyler..üzülme lütfen...küs durma git barış...hayat çok kısa tatlım küsmeye zaman yokkızlar yok yok yok bu cumadan berı bıze bışey oldu deli olucammmm ben gun aşırı hesaplar yapmıstım bırlıktelık için,adam gündüzleri seni özledım fln dıyor aksam eve gelıyor yada hafta sonu aksam oluyorr uyukluyor 3gunu boş gectık...malesefff.. bu ay ve bugun sattan bu yana 19 cı gunn... bana dıyorkiiiii sen cocugumuz olmuyucak gıbı şeyler hesaplar yapıyorsunn ,olanın bıkereylede oluyor..incirrler fln içiyorsun,bna bişiler içiriyorsun dıyor..ve bunları anlatmama rağmen ...çıldırdı adamm bır cok bışeyler soyledı bende küstümmmmm sonundaaaaaaaa ...sabah kalkmış üzdüm ben senı dıyor ama küstüm artıkkk konuşmadım...........devam etmicem bugun 19 gun ama kırıldım erkek ler bazn neden bu kadar duyarsızz yaa((( 19 gunden sonra cocuk olma ıhtımalı zaten zayflamış oluyor değilmii kızlarrr allahtn başları degerlendırdık off (( küs olmayada içim el vermıo amakırıldımmm (
evet tatlım ben zaten ayşelerden bir tane istiyorum hayırlısıyla:)))) senacım bende geçen hafta turşuları kurdum 2 kavanoz.. turşu hazır ama bebek yok...
neyse bakarsın ye ekşiyi doğur ayşeyi olur di mi...
çok teşekkür ederim cnmtatlım merhaba,daha yeni girdim nete,cevap gecikti..ben laboquick ovulasyon testi kullanıyordum,memnundum,problem olmuyor yani,ama tamamen ona güvenmeyin,bazen hormonlarımız yükselebiliyor,biz yine 2 günde bir önlemini alıp çift çizgi cıktıktan sonrada daha dikkatli davranmalıyız..bende başlıyacam,gittigidiyorda satılıyor canım,fiyatlarını araştır,uygun zaten,oraya bak beğen al...
canım sizde çalışma yaparken barışın sonra isterseniz yine küsersinizkızlar yaa bata 10 gün var zaman geçmiyor geçmiyorrr ...zaten moralımde bozukk evde patlıyıcam sıkıntıdan bu belırsızlıkte delı edıyor..10 gun olmasına rağmen bata birkaç gunu daha değerlendiremicez küsüzz içim cok sıkılıyor:S inş tutunuz bebişim:/
hoşbulduk bu dokuzuncu ayımızolmayınca olmuyor işte .. lanet olunası pko var bende öyle işte artık umutlarım bitmek üzere pes etmek üzereyim bu aydan çok ümitliydim saatlerdir ağlıyorum bu ay aşılama isticem bilmiyorum yaparmı doktorum
kızlar işlerimi bitirdim gelesiye bu vakit oldu :26:
3 kilo yaqlı acı biber
3 kilo yaqlı sivribiber
2 kilo top biber turşusu
ve
3 kilo patlıcan ve kırmızı biber közlemesi yaptım..
karışık turşuyuda haftaya yapıcam kısmet olursa...
birde bebiş geldimi tamamdır
ohh maşallahhh canım çekti he :))) Közlediğin patlıcanları nasıl saklıyorsun canım? Bende yaparım belki.
canım ben 3 kilo patlıcan 3 kiloda kırmızı biber alıp közledim...küçük küçük doqrayıp br kaba aldım...1 baş sarımsaqı rendeleyip ekledim...yarım demette maydonoz ekledim...yarım su bardaqı elma sirkesi ve yarım su bardaqı sızma zeytinyaqı ve tuz ekleyip harmanladım...3 kiloluk kavanoza denk geldi...kapaqını sıkıca kapattım...buzdolabına koydum...2 ay kadar bozulmadan duruyor...ama kış için poşetleyip derin dondurucuya atıcam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?