Herkese merhaba,
3 ay öncesine kadar bebeği olmasını çok isteyen bir kadın olarak dayanamadım,okudum biraz
Dua ettim,çok ağladım,eşime de kendime de zindan ettim dünyayı.
Ama şükür olsun Rabbime ki dualarım kabul oldu,şimdi inşaallah martta alacağım kuzumu kucağıma
Herkes hamilelerin duası kabul oluyormuş diyor,
Sırf topiğinizin başlığına amin demek için girdim bile denebilir.
Beklediğiniz o güzel haber hemen gelsin inşaallah..
Başka bir forum da doğum hikayelerimizi paylaşırız inşaallah
Bebek müjdelerinizi okumak dileğiyle..
İyi geceler..
13 gün önce çıkma testte,cook erken,stresten ağrıyordur,aldırış etme,yada doktora gitmelisin tatlım..canım ağrılarım ilşkiden bi kaç gün sonra başladı bende bi anlam veremedim bendede önce gazda vardı batıma daha 13 gün var teste çıkmaz heralde
Ogibi, canım, dün sana hamilelik takvimini tarif etmiştim, yap hadi de gözümüz gönlümüz açılsın güzelim
Senin yaptığın liste vardı ya, onu ilk sayfaya koysaniza oradan takip edelim, ne olup bittiğini. Boyle sayfalar arasında aramak zor oluyor...
merhaba kızlar inşallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz bu topikte:) benm bugün bitti reglim..ilk defa bu ay 5 gün gecikerek ümitlendirmişti ama hayırlısı bu aya diyelim artık:)
Hımmmmmm, anladım, sen o zaman ara ara kafana göre yayınla bence o listeyi, orada adım var ya, seviyorum ben onu.Canım, ilk sayfayı Erginsena değiştirebiliyor, o da benim çizelgeyi karıştırırım yapamam diye düşündüğü için ekleyemedi...
Kullanıcı kontrol paneli --> Profili düzenle --> Bebeğinizin tahmini doğum tarihi ... Hadi hepimiz 10 dk.lığına yapalım, hamiş gibi olalım
koydum koydum :)
sabah bakalım nolucak :)
koydum koydum :)
sabah bakalım nolucak :)
kızlar bu iğne olayı ne ilk kez duydum.neyse bende yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?