Gebelik testi canım. Pet bardağın içine idrarını ve paslı olmayan, temiz bir iğneyi koyuyorsun. Sonra bardağın tümünü alüminyum folyo ile sarıp (ağzı dahil) karanlık bir ortamda en az 8 saat bekletiyorsun. Açtığında iğne siyahlaşmış ise hamilesin, bir değişiklik yok ise değilsin demekmiş...
Gebelik testi canım. Pet bardağın içine idrarını ve paslı olmayan, temiz bir iğneyi koyuyorsun. Sonra bardağın tümünü alüminyum folyo ile sarıp (ağzı dahil) karanlık bir ortamda en az 8 saat bekletiyorsun. Açtığında iğne siyahlaşmış ise hamilesin, bir değişiklik yok ise değilsin demekmiş...
Haydi kızlar, ben yaptım, siz de düzenleyin, bir yorum yazın, görelim birbirimizin takvimini:13:
kız Allah seniönceki sayfaları okuyorum bi baktım hamilelik takvimi "anaaa kaçırmışım phia hamileee" sonra okumaya devam ederim ki hatun hevese gelmiş inşallah kaldırman gerekmez canım
hımm biz kadınlar cok fenayız :)) ya o değilde alüminyum folyo yok evde kahretsin yoksa hemen yapardım.gerci yarın tahlil sonucum söleyecek ne olduğunu ama merak işte..bu arada bilgilendirme için tesekkürler canım.
ya kızlar bnm karnım çok agrıo yabıde bn sureklı açıkıorum ama canım hıç bırsey yemek ıstemıo off mıdem de yanıoo ;( sankı karnımın ıçınde bı fare war ve sureklıı kemırıo karnımın ıın hep bos sankı hı yemek yememısım gbı..ara ara mıde bulantım gelıo hamılelık boyuna bu açlık problemıyle napıcm bn ya yemeklede hıç aramm yok sabah kahvaltım ogle yemegım zaten yok bı aksam yemegı ondada bı ka lokma bana dıolar sen nasıl aç duruon aıktıgımı hısstmııorum kı :) hamılelık boyuna napıcam bn suan karnım gur gur gurulduo ama canm h brsey yemek ıstemıo aaba bebeıme ezıyet mı edıyorum yaaa
ya kızlar bnm karnım çok agrıo yabıde bn sureklı açıkıorum ama canım hıç bırsey yemek ıstemıo off mıdem de yanıoo ;( sankı karnımın ıçınde bı fare war ve sureklıı kemırıo karnımın ıın hep bos sankı hı yemek yememısım gbı..ara ara mıde bulantım gelıo hamılelık boyuna bu açlık problemıyle napıcm bn ya yemeklede hıç aramm yok sabah kahvaltım ogle yemegım zaten yok bı aksam yemegı ondada bı ka lokma bana dıolar sen nasıl aç duruon aıktıgımı hısstmııorum kı :) hamılelık boyuna napıcam bn suan karnım gur gur gurulduo ama canm h brsey yemek ıstemıo aaba bebeıme ezıyet mı edıyorum yaaa
Güzelim, artık eski yaşantını, alışkanlıklarını bir kenara bırakacaksın... Artık bebeğin için dikkat edeceksin herşeyine, öğünlerini atlamayacaksın, dengeli ve düzenli besleneceksin. Aç kalmaman lazım, biliyorsundur. Biraz zorla bakalım kendini, hadi canım, git şimdi tuzlu birkaç şey at ağzınaBu arada folik asite gebelik öncesi başlamış mıydın? Başlamamışsan eğer bu hap çok önemli hemen al, bana doktorum SOLGAR folik asit önerdi, günde 1 tane. Bazı folik asit ilaçları dozu az olduğunda günde 3 oluyor ama, benimki iyi, 1 tane...
benimkide gunde bitane benimkide folic+plus uzerinde anne ve bebek resmi var..bi arakdaşım gunde 3 tane alıyodu bende şaşaırdım bana gunde bitane diince...sonradan anladım dozaj farkı olduğunu
benimkide gunde bitane benimkide folic+plus uzerinde anne ve bebek resmi var..bi arakdaşım gunde 3 tane alıyodu bende şaşaırdım bana gunde bitane diince...sonradan anladım dozaj farkı olduğunu
Sen de başka birşey sar bari canım, gazete, dergi v.s. Hem hazır yarın kan sonucunu da alacaksın, biz de doğruluğunu öğrenmiş oluruz, lütfen yap
Canım, ben de önceden onu kullanıyordum üzeri pembe renk, ama o günde 3 tane, kutunun ustunu oku bak canım. Orada 1 tabletteki oran yazar, bir de günde 3 tane aldığındaki toplam dozaj yazar. Tekrar incele ıstersen canım, eksik yutma yani...
İyi Geceler,
Durumumu özetleyeyim hemen;
cumartesi iğne testini yaptım iğne karardı,
pazar gebelik testi yaptım tek çizgide kaldım,
pazartesi evden çıkınca kan testi yaptırsam mı diye düşünüyordum, çıkarken parfüm sıktım, kokusu geldikçe öğürmekten geberdim. koşa koşa hastaneye gittim. kan testi yaptırdım sonuç negatif çıktı..
bu saat oldu hala regl olmadım, akıntıda dahi renk değişmesi yok. neredeyse mikroskopla bakacam akıntıya. o derece takmışım bu ay.
şimdi ben kırmızıları mı beklesem, inatla bebişimi mi beklesem bilemedim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?