eylülde doğum yapacaklar:)

merhaba kızlar bende 19+6 dayım ,
hareketlerini hergün düzenli hissetmesemde bi gün gayet hareketli sonra 1 gün hiç hissetmiyorum bi gün sadece bi iki kez hissediyorum ssizde de böylemi?

bende daha hiç bir şey almadım ama 7. ayda hazır olsun istiyorum ne olur ne olmaz paşam erken gelirse öyle baka kalmayayım

20.haftaya girdim, bebegimi hep idrar kesemin olduğu yerde hissediyorum ve Karnım cok aşağıda, doktorum normal dedi ama bana hic normal gelmiyo, siz tam olarak nerde hissediyorsunuz hareketlerini???

20.haftaya girdim, bebegimi hep idrar kesemin olduğu yerde hissediyorum ve Karnım cok aşağıda, doktorum normal dedi ama bana hic normal gelmiyo, siz tam olarak nerde hissediyorsunuz hareketlerini???

bende oralarda hissediyorum canım bi kaç gündür biraz daha yukarılarda hareket ediyor gibi ama herhalde zamanla çıkacaklar :)

Dün ayrıntılı ultrasona gittim kızlar, ilk adet başlangıç tarihime göre bebek 19 hafta 6 günlük çıkıyo ama milimetrik sonuçlara göre gelişimi 19 hafta 2 günlük çıkıyo gelişim takibi önerdi ne diyosunuz 308 gram 22 cm boyu bazen adet tarihide yanlış olabiliyor dedi diger sonuclarda hersey normal çıktı tamam bende babasida oyle kalipli insanlar degiliz ama bu gelisememe simdilikmidir ilerde gelisirmi yoksa bir problemmidir kafam karıştı sağlıklı herseyi yemeye çalışıyorum neden böyle olur ki???

Slm kızlar, bizde geldik, doğumumuz Allah nasip ederse 20 eylül de, cinsiyet kesin olmamakla birlikte dr erkek dedi, kordodan dolayı tam göremedi, sizlerdende benzer durumları yaşayanlar var mı?

Slm kızlar, bizde geldik, doğumumuz Allah nasip ederse 20 eylül de, cinsiyet kesin olmamakla birlikte dr erkek dedi, kordodan dolayı tam göremedi, sizlerdende benzer durumları yaşayanlar var mı?

merhaba , bana da doktor 12.haftamda erkek olabilir ama o gördüğümüz kordonda olabilir demişti. emin değildi.
16.hafta da erkek olduğu kesinleşti.. senin bebeğin de 21 haftalıkmış bence artık net görebiliyor olması lazım doktorunun erkektir muhtemelen bir dahaki kontrolünde öğrenirsin tam.

merhaba kızlar genital bölge temizliği ile ilgili bir soru soracağım. Ağda yaptıran var mı aranızda.. hamilelik öncesi düzenli sir ağda yaptırıyordum. hamile kalınca ilk 3 ay çekindim düşük tehlikesi falan olursa diye jilet kullandım ama artık gitmek istiyorum jiletle güzel temizleyemiyorum... sizce ne yapmalıyım fikrinizi almak istedim .. siz ne kullanıyorsunuz

KUZUM AĞDAYA GİDEBİLİRSİN HERHANGİ BİR SORUN OLUŞTURMAZ KENDİNİ ÇOK KASMADIĞIN SÜRECE

Bayanlar yardımınıza ihtiyacım var. 20+3 haftalık hamileyim ama bebeğimin hareketlerini hala hissetmiyorum ayrıca sanki hamile değilmişim gibi hissediyorum. Benim gibi hisseden var mı? Bir de sağ göğsümün altında bişey saplanıyormuş gibi bi ağrı var. Bu neden oluyo anlayamadım? Bu gibi şikayetleri olan var mı.? Doktor bebeğime erkek dedi ama okuduklarıma göre de erkek bebekler daha erken hareket ederlermiş ama benim bebeğim hala hareket etmedi. Neden Neden Neden?

kuzum benim bende 22 haftamı bitirmek üzereyim benim bebeişte daha yeni dün hareket etmeye başladı benimde RABBİMİN İZNİYLE benimde oğluşum olacak bu kadar kendini üzmemne gerek yok insan oğlu çok değişiktir kimsinde 12 haftada hissedilirken kimisinde 20 ile 25 hafta aralarında hissediliyor onun için bu kadar problem yapma kendini de strese atma bebişe zarar ona göre ha:)

canım buraya yazdığım gün akşamüstü gittim .. Hamilelik öncesi hiç acı hissetmezdim .. ama zor dayandım resmen canım çok acıdı neyse ki kısa sürdü tertemiz olmak gibisi yok
bende çok kötü acı çekiyom vallah kuzum ama 2 ay çıkmıyor o pis kıllar:) bide dediğin gibi temiz olmak gibisi yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…