- Konu Sahibi Omur kagan
-
Hayırlı olsun. Hep erkek haberi alıyorum bu sene, kızıma arkadaş geliyor.Merhaba.. Ben de Eylül'de doğum yapıcam hayırlısıyla kızımız geliyor
canım benimde migrenim var fakat o kadar ağrı çekmeme rağmen yutmadım ilaç ne olur ne olmaz diye ağrın olmadan ve hekimine sormadan kesinlikle yutma derim dayanabildiğin kadar dayan hemen yutma. bebeğin gelişimi için beslenmeyi o tip şeylerle yapın diyorlar zorla da olsa bence yemelisinArkadaşlar ben bişi sormak istiyorum ; dün doktora gittim başağrısı nedeni ile minoset verdi iki gün kullandım geçti ama acaba arada alsam mı diye dusunuyorum içinizde ağrı kesici kullanan var mı? Bir de ben 16+5 günlük hamileyim Allah nasip ederse bi oğlumuz olacak ama ben ne ceviz ne kuruyemiş ne et ne de sağlıklı olan diğer şeyleri yiyemiyorum yesem de zorlaya zorlaya bu da acaba bebeğim için sıkıntı olur mu ve yine bu konuda benim gibi olan var mı? Çünkü böyle olunca bebeğimi besleyemiyorum gibi.Bundan da endişe duyuyorum zaten ilk 3 ay yaşanan mide bulantısını ben daha yeni yaşıyor gibiyim her sabah aynı şey(((
Teşekkür ederim.. Sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah Ben de genelde öyle duyuyorum bizim kızlar da dengeliyor demek kiHayır
Hayırlı olsun. Hep erkek haberi alıyorum bu sene, kızıma arkadaş geliyor.
KUZUM BENDE 15 HAFTAMDA çok kötü hasta olmuştum resmen ölüyordum gibi denilebilir kaç doktora gittim ilaç için hiç biri ilaç vermedi hamişlik süresince ilaç vermiyoruz dediler BİDE kuzum bende senin gibi hiç düzenli bişeyler yiyemiyorum nerdeyse 19 haftamdayım ama dahada göbüşüm yok denilecek kadar küçük sadece göğüsler tek büyüdü o kadar ceviz var evde ama yiyemiyorum hakkiki bal aldı koçişim onu bile yiyemiyorum oysa yenilmesi gerekiyor bide ceviz çok önemli beyin gelişimi için deneliyim bence kendimizi biraz zorlayalım derim ÇÜNKÜ :) herşey miniçik bebişimiz için onu çok istedik bari ona göre yiyelim kuzum:)Arkadaşlar ben bişi sormak istiyorum ; dün doktora gittim başağrısı nedeni ile minoset verdi iki gün kullandım geçti ama acaba arada alsam mı diye dusunuyorum içinizde ağrı kesici kullanan var mı? Bir de ben 16+5 günlük hamileyim Allah nasip ederse bi oğlumuz olacak ama ben ne ceviz ne kuruyemiş ne et ne de sağlıklı olan diğer şeyleri yiyemiyorum yesem de zorlaya zorlaya bu da acaba bebeğim için sıkıntı olur mu ve yine bu konuda benim gibi olan var mı? Çünkü böyle olunca bebeğimi besleyemiyorum gibi.Bundan da endişe duyuyorum zaten ilk 3 ay yaşanan mide bulantısını ben daha yeni yaşıyor gibiyim her sabah aynı şey(((
KUZUM SIRT üsttü yatmak sakıncalı zaten öyle yatıldığı zaman da direk nefes darlığı çekiyoz yada tutuluyoruz inş.ters bişey yoktur kuzum RABBİM sağlık versin bebişine hayırlı bir şekilde kocağına alırsın minik kuşunu üzülme RABBİM meleklerimizi günahsız evlatlarımızı korur ve onları hayırlısıyla kocağımıza almayı nasip eder.Merhaba arkadaşlar benim bebeğim de Eylül'ün 13 gibi doğacak inşallah cinsiyetimiz kız:) 18+6 günlüğüz fakat bu aralar karnim sertlesiyor sırt üstü yattigimda bi anda göbek deligimin altı taş gibi oluyor.Doktorum çağırdı bugün gidicem inşallah birsey yoktur.Sizinde olmasına karşı neden olduğu hakkında bilgilendiririm :)Allahım sağlık sıhhat içinde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
KUZUM SIRT üsttü yatmak sakıncalı zaten öyle yatıldığı zaman da direk nefes darlığı çekiyoz yada tutuluyoruz inş.ters bişey yoktur kuzum RABBİM sağlık versin bebişine hayırlı bir şekilde kocağına alırsın minik kuşunu üzülme RABBİM meleklerimizi günahsız evlatlarımızı korur ve onları hayırlısıyla kocağımıza almayı nasip eder.
Merhaba arkadaşlar benim bebeğim de Eylül'ün 13 gibi doğacak inşallah cinsiyetimiz kız:) 18+6 günlüğüz fakat bu aralar karnim sertlesiyor sırt üstü yattigimda bi anda göbek deligimin altı taş gibi oluyor.Doktorum çağırdı bugün gidicem inşallah birsey yoktur.Sizinde olmasına karşı neden olduğu hakkında bilgilendiririm :)Allahım sağlık sıhhat içinde kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Onun poposunu sevsinler, rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin o.güzelliğiMer
Merhaba arkadaşlar doktora gittim bugün ve Allaha şükürler olsun ki birsey çıkmadı minigim meğersem poposunu dayiyomus oraya bazende geriliyomus o yüzden sertlesiyomus :)
Onun poposunu sevsinler, rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin o.güzelliği
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. arkadaş olurlar senin oğlişinle benim oğliş artık:)merhaba eylül anneleri cumartesi günü bebeğimin cinsiyetini öğrendim .
Bir oğlum olacak sağlıkla gelsin inşaallah :) 12 haftalıkken erkek olabilir demişti doktor cumartesi günü kesin erkek dedi :)
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. arkadaş olurlar senin oğlişinle benim oğliş artık:)
aynen kuzum benim RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dün kontrole gittim 18+5günlük olmuş benim paşam :)Teşekkür ederim :) rabbim hepimize kolaylık versin inşaallah :) evet oğluşlarımızın arası çok az olacak nasipse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?