- 10 Mart 2016
- 206
- 145
- 23
- 37
- Konu Sahibi Omur kagan
-
19 haftalik bebisleriniz kac gram kizlar nasil gidiyo gelisimi minnaklarin, doğum kilosu iyi olsun diye yaptiginiz ozell bir beslenme sekli varmı
19 haftalık gebelikte 2 kilo baya az almışssın ben 7 kilo aldım 20 haftalığızBide kac kilo aldınız 2 kilo çokmu sizce çünkü hamile kaldığımda 62 kiloydum şimdi 64 olmuşum bana biraz cok geliyo hani diyorum 7.aydan sonra alsam daha iyi olucak gibi tabiki bebisler önemli ama yeterince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hamurisinden sekerden uzak, sizlerde durumlar neler
20 haftalık 334 gr 22 cm boyu ... Valla 3 ana öğün dışında 2 bardak süt 1 muz 6 ceviz 1 elma 5 kaysı yemeye çalışıyorum çay kahve içmiyorum su içiyorum bol bol haftada 1 yada iki kez tavuk 1 Kez balık yemeye çalışıyorum sağlıklı olsun işlh hepimizin bebişleri.... yani dr iyi gidiyo dedikten sonra sorun yoktur işlh ...Doktorum gayet iyi gidiyorsun diyo çünkü ben normaldede abur cubur yiyen hamurisi yiyen biri değilim bide benim oğlumun ozel bir durumu var daha oncede yazmıştım fiziksel engeli var onunla yeterince kahroluyorum zaten yuruyen koşan bir cocuk gördüğümüzde ister istemez üzüyor bu durum bizi galiba bundan da alamiyo olabilirim ama yemem gereken herseyi yiyorum 3 ana 3 ara öğün protein sebze meyve süt yoğurt hepsini yeterince tuketiyorum ilk hamileligimde de 6 aylikken 4 kilo almıştım ondayken daha rahattim kafam rahatti ama yavrum cokerken dunyaya geldi rahimimdeki problm yuzunden bide idrar yolu enfeksiyonundan malesef, simdi de fizik tedaviler derken hep bi kosturmaca halindeyiz, doktorum anne babanin fiziksel goruntusune gore bebeginizde suan gayet iyi durumda dedi ama sizlerden de bilgi almal istedim bebisleriniz kac gram ek olarak ozel sundan yersem bebeğim iyi kilo aliyo dediginiz bir besin varmi merak ettim
Ilk bebeğim erken doğdu malesef küçücüktü 1.125 gramdi 27.haftada dunyaya geldi 3 ay kuvozde kaldı yavrum ama düşük doğum kilosundan yada beslenmemekten degil benim rahimimde septum var doğuştan, simdiki hamileligimde de risk var elimizden geldigince dikkat etmeye calisiyoruz igneler annemin yardımı falan bide hem bulunduğum yerde kadın dogumcuya gidiyorum hemde istanbulda profesöre gidiyorum, hatta haftaya baska bir profesorde de ayrıntılı ultrason randevum var ilk bebek prematüre olduğu için özellikle istedi doktorum ayrıntılı hayirlisi bakalım insallah bir problem yoktur, rahimimde ortada bölme var simdilik bebis kendine yer edinmis ama ihmal etmemek gerekiyo, insallah rabbim herkese hayırlı zamaninda doğum nasip etsin ve sağlıklı bebisler inşallahC cankayradile hafta da 3 öğün mutlaka et 1 öğün balık ve 1 öğün tavuk tüketmelisin dedi bana doktor.. et yemeye çalısıyorum bende... ceviz falan beyin gelişimine iyi geliyor diye onu yiyorum.. ilk bebeğin kaç kilo doğmuştu ... eğer o normal dogduysa korkma bence gelişimi de şuan normaldir ..
Masallah bebisinize insallah hep böyle devam etsin20 haftalık 334 gr 22 cm boyu ... Valla 3 ana öğün dışında 2 bardak süt 1 muz 6 ceviz 1 elma 5 kaysı yemeye çalışıyorum çay kahve içmiyorum su içiyorum bol bol haftada 1 yada iki kez tavuk 1 Kez balık yemeye çalışıyorum sağlıklı olsun işlh hepimizin bebişleri.... yani dr iyi gidiyo dedikten sonra sorun yoktur işlh ...
Bende bu söylediklerinizin hepsini tüketiyorum, cay kahve bende de yok, ve günde 3litreye yakın su içiyorum, demekki bunyeden bunyeye fark var her bebek aynı olucak diye biseyde yok anne baba genetigiylede alakali tabikiMasallah bebisinize insallah hep böyle devam etsin
Ya aslında zamanında doğsun kilosu önemli değil bence ayına göre normal gitsin herşey sizde içiniz ferah tutun her zaman aynı şey olucak diye bir şey yok ... şimdi kaç haftalıksınız? Kaç gr olmuş bebişBende bu söylediklerinizin hepsini tüketiyorum, cay kahve bende de yok, ve günde 3litreye yakın su içiyorum, demekki bunyeden bunyeye fark var her bebek aynı olucak diye biseyde yok anne baba genetigiylede alakali tabiki
19.haftamdayim, bebek 225 gramdi dooktor guzel dedi ama acaba yetersizmi besleniyorum diye kafama takildi ama burdaki onerilerin hepsini tuketiyorum, dediginiz gibi zamaninda sağlıkla dogsunda :)Ya aslında zamanında doğsun kilosu önemli değil bence ayına göre normal gitsin herşey sizde içiniz ferah tutun her zaman aynı şey olucak diye bir şey yok ... şimdi kaç haftalıksınız? Kaç gr olmuş bebiş
Yok cnm merak etme bence iyi güzel daha ne olsun mşlhh..19.haftamdayim, bebek 225 gramdi dooktor guzel dedi ama acaba yetersizmi besleniyorum diye kafama takildi ama burdaki onerilerin hepsini tuketiyorum, dediginiz gibi zamaninda sağlıkla dogsunda :)
Allah yardımcın olsun canım iyi düşün iyi olsun... Benim bebeğimde 19 haftalıkken kontrole gittiğimizde 328 gr 22cm 'diDoktorum gayet iyi gidiyorsun diyo çünkü ben normaldede abur cubur yiyen hamurisi yiyen biri değilim bide benim oğlumun ozel bir durumu var daha oncede yazmıştım fiziksel engeli var onunla yeterince kahroluyorum zaten yuruyen koşan bir cocuk gördüğümüzde ister istemez üzüyor bu durum bizi galiba bundan da alamiyo olabilirim ama yemem gereken herseyi yiyorum 3 ana 3 ara öğün protein sebze meyve süt yoğurt hepsini yeterince tuketiyorum ilk hamileligimde de 6 aylikken 4 kilo almıştım ondayken daha rahattim kafam rahatti ama yavrum cokerken dunyaya geldi rahimimdeki problm yuzunden bide idrar yolu enfeksiyonundan malesef, simdi de fizik tedaviler derken hep bi kosturmaca halindeyiz, doktorum anne babanin fiziksel goruntusune gore bebeginizde suan gayet iyi durumda dedi ama sizlerden de bilgi almal istedim bebisleriniz kac gram ek olarak ozel sundan yersem bebeğim iyi kilo aliyo dediginiz bir besin varmi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?