eylülde doğum yapacaklar:)

19 haftalik bebisleriniz kac gram kizlar nasil gidiyo gelisimi minnaklarin, doğum kilosu iyi olsun diye yaptiginiz ozell bir beslenme sekli varmı

merhaba C cankayradile ben 17 haftalıktı en son doktora gittiğimde 150 gr civarı dedi doktorum . gelişimi iyi dedi.. ektra şeyler cok yapamıyorum açıkçası ben. her gün bir yumurta bir bardak süt bir avuç kadar çiğ badem fındık ceviz kuru üzüm incir kurusu yiyorum. tahin pekmez tüketiyorum bir miktar .. onun haricinde bol su içmeye çalışıyorum ama içemiyorum maalesef.. meyveyle cok aram yok maalesef ve aynı zamanda et balık tüketmeye çalısıyorum.. bu kadar siz neler yapıyorsunuz..

Ama benim ilk hamileligim degil ikinci hamileligim bide kiloluyken hamile kaldım 62 kiloyla boyum uzun degil çünkü 1.60 oyüzden su 19.haftada kendimi agir hissetmeye basladim, bende balik tuketemiyorum ilkinde severek yiyodum simdi balik dedigimde bile tiksiniyorum doktorda omega3 verdi daha baslamadm haftaya baslycm, bol su tuketmeye gayret ediyorum, hani böyle sunu yersen bebek boyle saglikli olur fln dediginiz bildgnz bisey varmı, benim 19.haftada 224 gram dedi de acaba normal mi gelisimi merak edyrm

C cankayradile hafta da 3 öğün mutlaka et 1 öğün balık ve 1 öğün tavuk tüketmelisin dedi bana doktor.. et yemeye çalısıyorum bende... ceviz falan beyin gelişimine iyi geliyor diye onu yiyorum.. ilk bebeğin kaç kilo doğmuştu ... eğer o normal dogduysa korkma bence gelişimi de şuan normaldir ..

Arkadaşlar bir şey soracağım bende , 2-3 haftadır. gün içinde ve geceleri acayip bir burun tıkanıklığı yaşıyorum .. Burnum taş gibi kesiliyor.. uykumdan uyanıyorum.. Sizde var mı aynı problem ?

bir de doktoruma danışmadan otrivine burun spreyi kullandım geceleri bir sakıncası olur mu acaba ?

19 haftalık gebelikte 2 kilo baya az almışssın ben 7 kilo aldım 20 haftalığız

Doktorum gayet iyi gidiyorsun diyo çünkü ben normaldede abur cubur yiyen hamurisi yiyen biri değilim bide benim oğlumun ozel bir durumu var daha oncede yazmıştım fiziksel engeli var onunla yeterince kahroluyorum zaten yuruyen koşan bir cocuk gördüğümüzde ister istemez üzüyor bu durum bizi galiba bundan da alamiyo olabilirim ama yemem gereken herseyi yiyorum 3 ana 3 ara öğün protein sebze meyve süt yoğurt hepsini yeterince tuketiyorum ilk hamileligimde de 6 aylikken 4 kilo almıştım ondayken daha rahattim kafam rahatti ama yavrum cokerken dunyaya geldi rahimimdeki problm yuzunden bide idrar yolu enfeksiyonundan malesef, simdi de fizik tedaviler derken hep bi kosturmaca halindeyiz, doktorum anne babanin fiziksel goruntusune gore bebeginizde suan gayet iyi durumda dedi ama sizlerden de bilgi almal istedim bebisleriniz kac gram ek olarak ozel sundan yersem bebeğim iyi kilo aliyo dediginiz bir besin varmi merak ettim

20 haftalık 334 gr 22 cm boyu ... Valla 3 ana öğün dışında 2 bardak süt 1 muz 6 ceviz 1 elma 5 kaysı yemeye çalışıyorum çay kahve içmiyorum su içiyorum bol bol haftada 1 yada iki kez tavuk 1 Kez balık yemeye çalışıyorum sağlıklı olsun işlh hepimizin bebişleri.... yani dr iyi gidiyo dedikten sonra sorun yoktur işlh ...

Ilk bebeğim erken doğdu malesef küçücüktü 1.125 gramdi 27.haftada dunyaya geldi 3 ay kuvozde kaldı yavrum ama düşük doğum kilosundan yada beslenmemekten degil benim rahimimde septum var doğuştan, simdiki hamileligimde de risk var elimizden geldigince dikkat etmeye calisiyoruz igneler annemin yardımı falan bide hem bulunduğum yerde kadın dogumcuya gidiyorum hemde istanbulda profesöre gidiyorum, hatta haftaya baska bir profesorde de ayrıntılı ultrason randevum var ilk bebek prematüre olduğu için özellikle istedi doktorum ayrıntılı hayirlisi bakalım insallah bir problem yoktur, rahimimde ortada bölme var simdilik bebis kendine yer edinmis ama ihmal etmemek gerekiyo, insallah rabbim herkese hayırlı zamaninda doğum nasip etsin ve sağlıklı bebisler inşallah

Masallah bebisinize insallah hep böyle devam etsin

Bende bu söylediklerinizin hepsini tüketiyorum, cay kahve bende de yok, ve günde 3litreye yakın su içiyorum, demekki bunyeden bunyeye fark var her bebek aynı olucak diye biseyde yok anne baba genetigiylede alakali tabiki
Ya aslında zamanında doğsun kilosu önemli değil bence ayına göre normal gitsin herşey sizde içiniz ferah tutun her zaman aynı şey olucak diye bir şey yok ... şimdi kaç haftalıksınız? Kaç gr olmuş bebiş

19.haftamdayim, bebek 225 gramdi dooktor guzel dedi ama acaba yetersizmi besleniyorum diye kafama takildi ama burdaki onerilerin hepsini tuketiyorum, dediginiz gibi zamaninda sağlıkla dogsunda :)

Allah yardımcın olsun canım iyi düşün iyi olsun... Benim bebeğimde 19 haftalıkken kontrole gittiğimizde 328 gr 22cm 'di

amin canım cocuklarının ömrü uzun olsun . inşaalah ikinci doğumunuda hayırlısıyla gerçekleştirirsin .. Bende prematüre doğmuşum 1 kiloymuşum .. 28 sene önce 2 ay kuvözde kalmışım.. ve şimdi çok sağlıklıyım şükğr rabbim ömür nasip ettikten sonra gerisi kolay hele şimdiki teknoloji çok gelişti her sey daha iyi ... o yüzden içini ferah tut

Bebeklerinizin hareketlerini hissetmeye başladınız mı peki ben cok asagida hissediyorum idrar kesesinin oralarda doktor normal orda hissetmen dedi ama sizlern ne durumda kizlar tam olarak nerde hareketlerini hissediyorsunuz?

Kızlar iyi akşamlar bende 20+1 hamileyim bi kızım olcak inş. İsim arayışı alış veriş e başladınızmı? Herkez beni engelliyo daha erken hepsi halledilir die sizler neler yapıosunuz neler aldınız birbirimize tavsiyede bulunalım

Ben trendyolda fot.cekimi icin konsept cicis kıyafetler vardı onlardan siparis ettim geldiler sonradan da pisman oldum aldığıma, onlari aldım bugünde havlu aldım, dogrumu yanlismi bilmiyorum ama aldım vallaha, benimde bebegimin cinsiyeti kız inşallah allahın izniyle bende isim bulamıyorum valla guzel isimler varsa burdan paylaşalım bari, sare ve erva var aklımızda ama tabi belirsizlikle birlikte daha kesin bisey yok, daha da vakit var buluruz insallah anlamı guzel kişiliğini iyi tasiyabilicek güzel bir isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…