eylülde doğum yapacaklar:)

bende adet zamanlarım yaklaştığı zamn oluyor kuzum bide gebelik öncesinde de yine adet zamanlarım yaklaştığı zaman oluyordu ondan tedirgin olmuyorum

Kızlar bisey sorucam rüyamda pembe kıyafetleri olan bebeğim olmus görüyorum ama esimlede diyoruz ki doktor söylemedi cinsiyetini açıp biz ogrensek ya diyoruz açıp bakıyorum erkek bebek neden kiz kiyafeti giydirmisler ya diyorum aliyorum kucağıma emzirmeye kalkiyorum süt gelmiyo kosa kosa gidip mama alıyorum ama prematil yok diyo marketteki adam ama bebek cok küçük diyorum bide bebeğin konuştuğunu görüyorum oğlum gibi babasiyla diyoruz ki aynı abisi gibi konuşuyo buda cok akıllı olucak heralde diyoruz, siz nasıl yorumlarsiniz bu rüyayı, 14 haftaligim şuan ikinci hamileligim ilki erkek erken doğmuştu 27 haftalik

Bende 14.hafta bitti.Dr 13.haftada tomurcuklanma yok muhtemelen kız dedi.23.eylül de sezaryen olcam.ilk bebeğim erkek sezaryen ile oldu.o yüzden bu da sezaryen olacak.ilki kadar çok heyecanlıyım.bi de düşük riskim var hep yatıyorum ve korkuyorum

Bende de vardı düşük riski 14.haftam bitti bugün kontroldeydim suan iyi gidiyo hersey cok şükür, bebis secde eder pozisyondaydı abisine dua ediyo sanırım %90 kız dedi ama göstermediği icin suan boyle söylüyorum dedi bel kemiği icin kan tahlili yaptirdim 3 gun sonra tekrar gidicem ogun gösterirse cinsiyet belli olucak insallah, saglikla dogsun diye cok dua ediyoruz bir erkekten sonra kiz olsun isterim tabiki ama Rabbim ne yazdiyda

ben teste gittim tl fonda öğrendim sonuçları çok iyi.nisan son haftası gel dedi Dr. sabırsızlıkla bekliyorum şimdi.inşallah herkes sağlıkla kucağına alır evladını

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM

RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ VERSİN CANIM BENİM ALLAH SAĞLIKLA DOĞMAYI NASİP ETSİN

Rabbim nasip ederse 24 eylül görünüyor... Tatlı telaş,heyecan,korku ne ararsan var Allah sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah
ALLAH SAĞLIKLI BİR DOĞUM NASİP ETSİN CANIM BENİM BENİMDE 23 EYLÜL DEMİŞTİ İLK ZAMANLARDA ŞİMDİ BAŞKA DOKTRA GİDİYOM O DA 16 EYLÜL DEDİ:)

Merhaba bende varımmm benim minik tosbağamında cinsiyeti kız dedi doktor iki seferdir.. bugün 3'lü tarama testi için gideceğim bakalım birşey diyecek mi yine ..
CANIM BENİMKİDE 16 EYLÜL DEDİ DOKTORUM AMA İLK ZAMANLARDA 23 EYLÜLDÜ ŞİMDİ DEĞİŞTİ TARİH BİDE BENİMKİNİN CİNSİYETİ DAHA 13 HAFTADA BELLİ OLDU ŞİMDİ 17.HAFTAMDAYIM

Ve kızlar bizde varız. ama şöyle birşey var ki benim oğlum ultrason da hafta olarak bir kaç hafta erken götürüyor sizce normal mi

merhaba Teyzeleri,

benim bebeğim Erkek miş bugün öğrendim ve çok net gördüm.
allah hayırlısıyla ,sağlıkla eli ayağı düzgün bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

sizin cinsiyetleride bekliyoruz oğluşumla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…