- 15 Haziran 2015
- 72
- 33
- 88
- Konu Sahibi Omur kagan
-
bende oluyor ama dr kokulu ya da kırmızı değilse çok önemseme diyor.[/QUOTE Doktora söyledim beyaz krem kıvamında bazen çok açık krem rengi gibi koku yok ama doktora söylediğinde kasinti vardı fitil ve krem verdi kasinti geçti ama akıntı devam herkezde oluyor sanırım bu akinti
Bende de vardı düşük riski 14.haftam bitti bugün kontroldeydim suan iyi gidiyo hersey cok şükür, bebis secde eder pozisyondaydı abisine dua ediyo sanırım %90 kız dedi ama göstermediği icin suan boyle söylüyorum dedi bel kemiği icin kan tahlili yaptirdim 3 gun sonra tekrar gidicem ogun gösterirse cinsiyet belli olucak insallah, saglikla dogsun diye cok dua ediyoruz bir erkekten sonra kiz olsun isterim tabiki ama Rabbim ne yazdiydaBende 14.hafta bitti.Dr 13.haftada tomurcuklanma yok muhtemelen kız dedi.23.eylül de sezaryen olcam.ilk bebeğim erkek sezaryen ile oldu.o yüzden bu da sezaryen olacak.ilki kadar çok heyecanlıyım.bi de düşük riskim var hep yatıyorum
ben teste gittim tl fonda öğrendim sonuçları çok iyi.nisan son haftası gel dedi Dr. sabırsızlıkla bekliyorum şimdi.inşallah herkes sağlıkla kucağına alır evladınıBende de vardı düşük riski 14.haftam bitti bugün kontroldeydim suan iyi gidiyo hersey cok şükür, bebis secde eder pozisyondaydı abisine dua ediyo sanırım %90 kız dedi ama göstermediği icin suan boyle söylüyorum dedi bel kemiği icin kan tahlili yaptirdim 3 gun sonra tekrar gidicem ogun gösterirse cinsiyet belli olucak insallah, saglikla dogsun diye cok dua ediyoruz bir erkekten sonra kiz olsun isterim tabiki ama Rabbim ne yazdiyda
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİMBende 14.hafta bitti.Dr 13.haftada tomurcuklanma yok muhtemelen kız dedi.23.eylül de sezaryen olcam.ilk bebeğim erkek sezaryen ile oldu.o yüzden bu da sezaryen olacak.ilki kadar çok heyecanlıyım.bi de düşük riskim var hep yatıyorum ve korkuyorum
RABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ VERSİN CANIM BENİM ALLAH SAĞLIKLA DOĞMAYI NASİP ETSİNBende de vardı düşük riski 14.haftam bitti bugün kontroldeydim suan iyi gidiyo hersey cok şükür, bebis secde eder pozisyondaydı abisine dua ediyo sanırım %90 kız dedi ama göstermediği icin suan boyle söylüyorum dedi bel kemiği icin kan tahlili yaptirdim 3 gun sonra tekrar gidicem ogun gösterirse cinsiyet belli olucak insallah, saglikla dogsun diye cok dua ediyoruz bir erkekten sonra kiz olsun isterim tabiki ama Rabbim ne yazdiyda
ALLAH SAĞLIKLI BİR DOĞUM NASİP ETSİN CANIM BENİM BENİMDE 23 EYLÜL DEMİŞTİ İLK ZAMANLARDA ŞİMDİ BAŞKA DOKTRA GİDİYOM O DA 16 EYLÜL DEDİ:)Rabbim nasip ederse 24 eylül görünüyor... Tatlı telaş,heyecan,korku ne ararsan var Allah sağlıkla yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin inşallah
CANIM BENİMKİDE 16 EYLÜL DEDİ DOKTORUM AMA İLK ZAMANLARDA 23 EYLÜLDÜ ŞİMDİ DEĞİŞTİ TARİH BİDE BENİMKİNİN CİNSİYETİ DAHA 13 HAFTADA BELLİ OLDU ŞİMDİ 17.HAFTAMDAYIMMerhaba bende varımmmbenim minik tosbağamında cinsiyeti kız dedi doktor iki seferdir.. bugün 3'lü tarama testi için gideceğim bakalım birşey diyecek mi yine ..
ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM
Çok sağol canım Allah razı olsunALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM BENİM
İkili test temiz çıktıysa 3 lü teste gerek yok demişti dr bana. ..Merhaba bende varımmmbenim minik tosbağamında cinsiyeti kız dedi doktor iki seferdir.. bugün 3'lü tarama testi için gideceğim bakalım birşey diyecek mi yine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?