- 19 Mart 2016
- 31
- 32
- 3
- 38
- Konu Sahibi Omur kagan
-
Amin canımRABBİM GÖNLÜNDEN GEÇENİ VERSİN CANIM BENİM ALLAH SAĞLIKLA DOĞMAYI NASİP ETSİN
selam kızlar bende 17.haftamdayım pazartesi gidicem cinsiyetinide öğrenicem inşallah nasıl şikayetleriniz varmı hareketlerini hissetmeye başladınızmı ?
canım herkeste aynı olacak diye durum yok benim olmadı bahsettiğin akıntıdanHamileler size bisey sormak istiyorum , gebelik belirtisi olan akintiyi ne zaman ve ne kadar yoğun yaşadınız. Yani yumurtlamadaki kadar yoğun mu ve yumurtlamadan ne kadar sure sonra başladı.
Simdiden cevaplayanlara cok teşekkürler.
ALLAH BAĞIŞLASIN KUZUM BENİM O ZAMAN BİZİMKİYLE ARKADAŞ OLURLAR ARTIK:) ERKEK ERKEK TAKILIRLAR:)merhaba Teyzeleri,
benim bebeğim Erkek mişbugün öğrendim ve çok net gördüm.
allah hayırlısıyla ,sağlıkla eli ayağı düzgün bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
sizin cinsiyetleride bekliyoruz oğluşumla :)
ALLAH BAĞIŞLASIN KUZUM BENİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN YÜCE RABBİM KIZINA TALİBİZ OZAMN:)Biz de varızAllah hayırlısıyla, sağlıcakla kızımı kucağıma almayı nasip eder inşallah.
KUZUM HOŞ GELDİN ARAMIZA ÖNCELİKLE ALLAH SANA GÜÇ KUVVET VERSİN BEBİŞLERİNLEDE MUTLU HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM BANA TÜM TESTLER YAPILDI AMA HANGİLERİ OLDUĞUNU TAM BİLMİYORUM AMA ALLAHIMA ŞÜKÜR hepsi temiz çıktı geçen hafta kontrole gittiğimde bebişimin beyninde kist bululndu kontrol e aldılar bakaklım RABBİM KÖTÜ SONUÇ VERDİRMESİN.Kızlar pembeleri hazirlayin dedi doktorum 16.haftamdayim, bisey sorucam bel kemiği aralığı tahlili yapildimi sizde yani spina pfida gibi hastaliklarin olma olasılığı varmi yokmu diye bir test 2li taramadan sonra yapti bana, bugün sonuçları aldım benim yasimdaki kadinlarda binde bir olma olasılığı varken bende 572de bir olabilirmiş size boyle bir test yapildimi ve sonuclari ne oldu, kız olduğunu ogrendim tek duam sağlıkla kucağıma almak daha oncede dedigim gibi oğlum var 5 yaşında serebral palsili yuruyemiyo onunla yiprandik zaten yinede cok sukur halimize ama bu evladiminda cocuklugunu yasayamadan buyumesini istemem, allah ne yazdiysa onu yasiycaz tabiki ama insallah guzel kaderi vardir yavrumun
ayyyyy süper ya bu sene erkek senesimidir ne kimi duysam erkek bebek bekliyor maşallah :)ALLAH BAĞIŞLASIN KUZUM BENİM O ZAMAN BİZİMKİYLE ARKADAŞ OLURLAR ARTIK:) ERKEK ERKEK TAKILIRLAR:)
Cok sağol canım bu iyi haber :)canım herkeste aynı olacak diye durum yok benim olmadı bahsettiğin akıntıdan
saol canım benim sende sağlıkla kucağına alırsın insalllahayyyyy süper ya bu sene erkek senesimidir ne kimi duysam erkek bebek bekliyor maşallah :)
kuzucuğunu sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım
ALLAH BAĞIŞLASIN KUZUM BENİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN YÜCE RABBİM KIZINA TALİBİZ OZAMN:)
2li yapılmadı mı senin canımkızlar bende bugun doktora gittim %80 kız dedi :) 3lü testi yaptırmamı söyle mayıs başında üçlü testte ilk kan verip sonuçları alıp kendi doktorun mu ultrasondan bakıyor bilginiz varmı?
Sağol canım diger doktorum bu testlerin cok fazla kafaya takilmamasi gerektiğini söyledi sonuçne olursa olsun bu yola girdik rabbim bu bebisime sağlık versin insallah, seninde bebisine saglik versin rabbim insallah onemsiz biseydir, hayırlı bir dogumun olsun inşallah ve burdako herkesindeKUZUM HOŞ GELDİN ARAMIZA ÖNCELİKLE ALLAH SANA GÜÇ KUVVET VERSİN BEBİŞLERİNLEDE MUTLU HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM BANA TÜM TESTLER YAPILDI AMA HANGİLERİ OLDUĞUNU TAM BİLMİYORUM AMA ALLAHIMA ŞÜKÜR hepsi temiz çıktı geçen hafta kontrole gittiğimde bebişimin beyninde kist bululndu kontrol e aldılar bakaklım RABBİM KÖTÜ SONUÇ VERDİRMESİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?