eylülde doğum yapacaklar:)

Kızlar pembeleri hazirlayin dedi doktorum 16.haftamdayim, bisey sorucam bel kemiği aralığı tahlili yapildimi sizde yani spina pfida gibi hastaliklarin olma olasılığı varmi yokmu diye bir test 2li taramadan sonra yapti bana, bugün sonuçları aldım benim yasimdaki kadinlarda binde bir olma olasılığı varken bende 572de bir olabilirmiş size boyle bir test yapildimi ve sonuclari ne oldu, kız olduğunu ogrendim tek duam sağlıkla kucağıma almak daha oncede dedigim gibi oğlum var 5 yaşında serebral palsili yuruyemiyo onunla yiprandik zaten yinede cok sukur halimize ama bu evladiminda cocuklugunu yasayamadan buyumesini istemem, allah ne yazdiysa onu yasiycaz tabiki ama insallah guzel kaderi vardir yavrumun

selam kızlar bende 17.haftamdayım pazartesi gidicem cinsiyetinide öğrenicem inşallah nasıl şikayetleriniz varmı hareketlerini hissetmeye başladınızmı ?

Merhaba kizlar bende 19+ 1 bugun ilk defa bebegimin oynadigini hareketlerini hissettim cok degisik ve guzel bir duygu dogumum 3 eylul gibi dendi bnm le ayni yada yakin varmi

selam kızlar bende 17.haftamdayım pazartesi gidicem cinsiyetinide öğrenicem inşallah nasıl şikayetleriniz varmı hareketlerini hissetmeye başladınızmı ?

Ben sanki hafif hafif hissetmeye başladım ama ilk hamileliğim olduğu için erken mi, yanılıyor muyum bilemedim. 16+3 haftadayım.

Hamileler size bisey sormak istiyorum , gebelik belirtisi olan akintiyi ne zaman ve ne kadar yoğun yaşadınız. Yani yumurtlamadaki kadar yoğun mu ve yumurtlamadan ne kadar sure sonra başladı.
Simdiden cevaplayanlara cok teşekkürler.

canım herkeste aynı olacak diye durum yok benim olmadı bahsettiğin akıntıdan

ALLAH BAĞIŞLASIN KUZUM BENİM O ZAMAN BİZİMKİYLE ARKADAŞ OLURLAR ARTIK:) ERKEK ERKEK TAKILIRLAR:)

Biz de varız Allah hayırlısıyla, sağlıcakla kızımı kucağıma almayı nasip eder inşallah.
ALLAH BAĞIŞLASIN KUZUM BENİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN YÜCE RABBİM KIZINA TALİBİZ OZAMN:)

KUZUM HOŞ GELDİN ARAMIZA ÖNCELİKLE ALLAH SANA GÜÇ KUVVET VERSİN BEBİŞLERİNLEDE MUTLU HUZURLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM BANA TÜM TESTLER YAPILDI AMA HANGİLERİ OLDUĞUNU TAM BİLMİYORUM AMA ALLAHIMA ŞÜKÜR hepsi temiz çıktı geçen hafta kontrole gittiğimde bebişimin beyninde kist bululndu kontrol e aldılar bakaklım RABBİM KÖTÜ SONUÇ VERDİRMESİN.

kızlar bende bugun doktora gittim %80 kız dedi :) 3lü testi yaptırmamı söyle mayıs başında üçlü testte ilk kan verip sonuçları alıp kendi doktorun mu ultrasondan bakıyor bilginiz varmı?

ALLAH BAĞIŞLASIN KUZUM BENİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN YÜCE RABBİM KIZINA TALİBİZ OZAMN:)

Amin. Allah hepimizin yavrusunu bağışlar inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder canım
eşim duymasın şimdiden kıskanıyor kızını

Sağol canım diger doktorum bu testlerin cok fazla kafaya takilmamasi gerektiğini söyledi sonuçne olursa olsun bu yola girdik rabbim bu bebisime sağlık versin insallah, seninde bebisine saglik versin rabbim insallah onemsiz biseydir, hayırlı bir dogumun olsun inşallah ve burdako herkesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…