Eylülde Gel

banu86

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
2.495
3.035
333
Bir çok kez deneyip umudunu kaybetmek üzere olanlar ya da ilk kez EYLÜL de deneme yapacak olanlar hepimiz burda toplanalım.Ve geri sayımımızı burada başlatalım.Eylül bizim ayımız olsun bebiş haberlerimizi alalım.Bu umut dolu yolda birbirimize destek olalım.Listemiz olacak arkadaşlar :
-isim
-tahmini yumurtlama günü
-kaçıncı deneme? bu soruların yanıtlarını yazn listemizi oluşturalım kızlar....Bol BEBİŞ haberli bi ay için hadi BİSMİLLAH

3.AYSU - - - 27EYLÜL -
12.YEŞİL-
13.YAPRAK- 3 EYLÜL -.............HAMİLEEEEEE
14.ŞEYMA - 22 EYLÜL
18.EMOLİ- 13EYLÜL ................HAMİLEEEEE
20.IRMAK -- - 22 EYLÜL -
27.ELİF - -23 EYLÜL
28.GÜL_CAN -25 EYLÜL
32.MELEV 12 EYLÜL
33.BANU - 9 EYLÜL - .......HAMİLEEEE
34.CROCUS - - 27 EYLÜL
37.COUNTRY - 23EYLÜL
39.SİMA - 23 EYLÜL
41.MİMOSA - 25 eylül
42.MUKADDES - 22 EYLÜL
43.MARADESPİNA ---- 25EYLÜL
44.DİLAYCA - 28 EYLÜL
46.AYAN - 30EYLÜL
47.chatlak cadu -26 eylül.........................HAMİLE

Son düzenleme:
-sare
-28
-sat 03ağustos
-bat 01eylül
-deneme tutturamama 8 ay

hayirli olsun yeni topigimiz herkeze sans getirsin.
aysu
37
sat02eylul
bat27eylul

ülkü ,
26 yaş
sat 26 ağustos
bat 20 eylül
1 yıldır evliyiz 1 yıldır denemelerdeyiz hayırlısıyla RABİM NE ZAMAN NASİP EDERSE BEKLEMEDEYİZ. rabbim herkese nasip etsin inşallah tez zamanda kızlarr :) ( ben bu sat batı karıştırıyorum yahu inşallah bu sefer tam yazmışımdır.

Son düzenleme:
azrass

Sat : 19 ağustos
Bat : 14 eylül
Yumurtalama : 30 ağustos - 2 eylül ( tahmini)
3 ay
+ Çikolata kisti mevcut

uzun zamandır hamilelik topiklerinden uzaktım bunu görünce giresim geldi nedense

evet arkadaşlar diliyorum ki bu listeden bol bebiş çıksın eksik bilgisi olan arkadaslar iletirse sevinirim

Merhaba kizlar eylül ayi bize ugurlu ve hayrla gelsin benim evliliğimin 2. Yili 1 eylulde dolacak ve eylulun bizin icinde anlami bir ay eylül oyuzden tüm umutlarimi eylüle sakladım ismim buşra sat tarihim 21 agustos bat tarihim 23 eylul ovilasyon tarihim 9 eylül tahmini bebek düsunmeye basladigimizdan itibaren 2. Denememiz ovilasyon testiyle ise ilk denememizdi fakat burdan tum arkadaşlara söylüyorum bu ay pvilasyon donemimde tatile cikiyoruz ve kafam rahatken denemeleri ovilasyon testsiz ve stressiz bir donemle gun aşırı yapmaya karar verdim bebegim dualarimla eylülde gel saglikla gel hayrla gel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…