hoşgeldin canım ekliyorum listeye inşallah 9.ayın sana bebiş getirir-sare
-28
-sat 03ağustos
-bat 01eylül
-deneme tutturamama 8 ay
hayirli olsun yeni topigimiz herkeze sans getirsin.Bir çok kez deneyip umudunu kaybetmek üzere olanlar ya da ilk kez EYLÜL de deneme yapacak olanlar hepimiz burda toplanalım.Ve geri sayımımızı burada başlatalım.Eylül bizim ayımız olsun bebiş haberlerimizi alalım.Bu umut dolu yolda birbirimize destek olalım.Listemiz olacak arkadaşlar :
-isim
-tahmini yumurtlama günü
-kaçıncı deneme? bu soruların yanıtlarını yazn listemizi oluşturalım kızlar....Bol BEBİŞ haberli bi ay için hadi BİSMİLLAH
Bir çok kez deneyip umudunu kaybetmek üzere olanlar ya da ilk kez EYLÜL de deneme yapacak olanlar hepimiz burda toplanalım.Ve geri sayımımızı burada başlatalım.Eylül bizim ayımız olsun bebiş haberlerimizi alalım.Bu umut dolu yolda birbirimize destek olalım.Listemiz olacak arkadaşlar :
-isim
-tahmini yumurtlama günü
-kaçıncı deneme? bu soruların yanıtlarını yazn listemizi oluşturalım kızlar....Bol BEBİŞ haberli bi ay için hadi BİSMİLLAH
hoşgeldin canm bu topikte bol bebiş vaaaaaarrrrbanu86 canimmmmm yeni topigmiz hayrli olsun yeni farkettim geldim hemencecikkk
Hoşgeldiniz aramiza bu topikte bol bebiş vaaaruzun zamandır hamilelik topiklerinden uzaktım bunu görünce giresim geldi nedense
Selam canim aynen oyle heycandan ölüyorum hepimiz bebişle gelelimÇok heyecanlandım :) umarım bu topik hepimize uğur getirir. Yeni bir topik açarız eylül ayında hamile kalanlar diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?