Eylülde Gel

canım 4 ay nasıl çalşma oldu yumurtlama günlerinde mi yoksa rastgele mi gün aşırı mı her gün mü. ne yapalım ne yapmayalım işin sırrı nedir sence?

Canim benim 8 yasinda bir oglum var zaten. Ikinci icin ugrasiyorum. Ilk gebeligimde hic ugrasmamistim boyle olmustu kendi kendine. Son 6 senedir de spiralim vardi cikarttirdim. 4 aydir yumurtlama gunlerimi takip ediyoruz ve sansa birakmamak adina o haftayi komple degerlendiriyoruz gunasiri. Bu ay ilk defa ovulasyon testini denedim ve cift cizgiyi gordugumuz uc gunu de degerlendirdik beklemedeyiz. Bu ay da olmazsa doktora gitmeyi dusunuyorum en azindan kontrol amacli. Testlerimi de gostereyim size belki fikir olur.

Eklentiler

• DSC_0909.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 69
15.gün yumurtlamışsn canım..bizimde bu ay ovu. testiyle denedik olmadı . bu ay düzenli ilişki ile deniycez,olur heralde denk gelir inşallah..hamilesindir umarım doktora gerek kalmaz..

Selam kizlar yeni topiginiz hayirli olsun icimde bir mutluluk var sanki bircok kisi burada mutlu haberi alicak gibi çünkü grupda cok guzel bir enerji var sonuclarinizi takib edicem hadi bakalim bol hamisli bir topik olur inşallah

Mantikli canim soralim aynen bir bilene sormak mantikli bu arada sana öz. Msj. Attim bi bakarsin canim
Canm ben ovi testini ilk defa kulladim ilk olarak denedim hafif cizgi cikmisti o aksam degerlendirmistim ama eşime soylemedigim icin bilincli bir degerlendirme degildi denk geldi iki gun sonrada koyu cizgiyi gordum ama o aksami degerlendirmedim dedigim gibi esime soylemedigim icin ayarlayamiyrdum ertesi gun silik cizgiyi degerlendirdik ve sonraki gunler

15.gün yumurtlamışsn canım..bizimde bu ay ovu. testiyle denedik olmadı . bu ay düzenli ilişki ile deniycez,olur heralde denk gelir inşallah..hamilesindir umarım doktora gerek kalmaz..

Insallah canim ya hayal kirikligi cok fena oluyor. Bir de ogretmenim tatilime denk getirmeye calisiyordum. Ama bizim hesaplarin ustunde bir hesap var tabiki. Rabbim hayirlisini versin

Canım E="Zeynep0234, post: 42286653, member: 696863"]Canm ben ovi testini ilk defa kulladim ilk olarak denedim hafif cizgi cikmisti o aksam degerlendirmistim ama eşime soylemedigim icin bilincli bir degerlendirme degildi denk geldi iki gun sonrada koyu cizgiyi gordum ama o aksami degerlendirmedim dedigim gibi esime soylemedigim icin ayarlayamiyrdum ertesi gun silik cizgiyi degerlendirdik ve sonraki gunler[/QUOTE]
Canim sen hamileliği ovu testiyle mi anladin ilk ?

Kaçıncı gün öğrendin bata ne.kadar var mi ? Kimisi yok ogrenilmez diyordu bu yüzden merak ettim bizde o şekilde takip edebiliriz

banu86 canim benide ekler misin listeye
yesil
sat 22 nisan
bat ? Allah bilir pcos var
kendime yeni bir sayfa actim oncekileri say miyorum 1ay dir deniyorum

Evet ogreneilebilir sanirim bata 9yada 8 gun varken ogrendim hergun yaptim ilk basta cok silik cikti onemsemedim yani umitlenmedim ertesi gun daha belirrgin ve gunden gune artinca gebelik testi yaptim kisiden kisiye degisirmi bilmiyrm ama ben zaten baska bir sayfada okumustum bu sekilde erkenden ogrenen cok o yuzden diger sayfadada soylemistim sizde bu sekilde yapin en azindan son gune kadar umit tasiyip stres yapmayin

Eger benim ovi testim de sonuc pozitif cikmasaydi umidimi kesip normal yasantima devam edicektim hee belki sonrada hamile kalma olasaligimda olabilir ama o zmanda bana supriz olurdu cok mutlu olurdum.Umid edip umidimin kirilmasindansa umitsiz olup relaks olup suprizle mutlu olmayi tercih ederim

Aslında dediğin gibi yapmak çok mantıklı ve kolay varsa da anlaşılır yoksa da . ovu gününden sonra teste devam edelim en iyisi :) peki ovu günlerindeki belirtilerin nelerdi sancı var mıydı adet olacakmış gibi hissediyor muydun

Kızlar gunaydın bende tanıtıyım kendimı.adım seyma 25yasındayım iki aydır ugrastık fakat olmadı insaiah bu ay umut olsun hepimize.

En buyuk belirtim kasiklarima aniden giren batmalat oldu daha once olmadigim icin ordan anladim

Selam kizlar yeni topiginiz hayirli olsun icimde bir mutluluk var sanki bircok kisi burada mutlu haberi alicak gibi çünkü grupda cok guzel bir enerji var sonuclarinizi takib edicem hadi bakalim bol hamisli bir topik olur inşallah
çok saol canım senin şansın bizede bulaşssın burada bizlerle ol:)

Insallah canim ya hayal kirikligi cok fena oluyor. Bir de ogretmenim tatilime denk getirmeye calisiyordum. Ama bizim hesaplarin ustunde bir hesap var tabiki. Rabbim hayirlisini versin
evet canım bende öğretmenim tatille birleştirelim diye uğraşssakta dediğin gibi her zaman olamayabiliyo.ben bıraktım tatille falan birleştirmeyi bizim için hayırlı bi zamanı vardır elbet

arkadaşlar zeynep ovulasyon testiyle öğrendi.gayet mantıklı bende tam tersini ispat ettim hamile değilseniz ovulasyon testi git gide silikleşiyo reglden 1 gün önce 2.çizgisi artık yktu tamamen silinmişti aklınızda bulunsun daha gebelik testinde çıkmadan ovu.testinde çıkıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…