canım 4 ay nasıl çalşma oldu yumurtlama günlerinde mi yoksa rastgele mi gün aşırı mı her gün mü. ne yapalım ne yapmayalım işin sırrı nedir sence?
15.gün yumurtlamışsn canım..bizimde bu ay ovu. testiyle denedik olmadı . bu ay düzenli ilişki ile deniycez,olur heralde denk gelir inşallah..hamilesindir umarım doktora gerek kalmaz..Canim benim 8 yasinda bir oglum var zaten. Ikinci icin ugrasiyorum. Ilk gebeligimde hic ugrasmamistim boyle olmustu kendi kendine. Son 6 senedir de spiralim vardi cikarttirdim. 4 aydir yumurtlama gunlerimi takip ediyoruz ve sansa birakmamak adina o haftayi komple degerlendiriyoruz gunasiri. Bu ay ilk defa ovulasyon testini denedim ve cift cizgiyi gordugumuz uc gunu de degerlendirdik beklemedeyiz. Bu ay da olmazsa doktora gitmeyi dusunuyorum en azindan kontrol amacli. Testlerimi de gostereyim size belki fikir olur.
Canm ben ovi testini ilk defa kulladim ilk olarak denedim hafif cizgi cikmisti o aksam degerlendirmistim ama eşime soylemedigim icin bilincli bir degerlendirme degildi denk geldi iki gun sonrada koyu cizgiyi gordum ama o aksami degerlendirmedim dedigim gibi esime soylemedigim icin ayarlayamiyrdum ertesi gun silik cizgiyi degerlendirdik ve sonraki gunlerMantikli canim soralim aynen bir bilene sormak mantikli bu arada sana öz. Msj. Attim bi bakarsin canim
15.gün yumurtlamışsn canım..bizimde bu ay ovu. testiyle denedik olmadı . bu ay düzenli ilişki ile deniycez,olur heralde denk gelir inşallah..hamilesindir umarım doktora gerek kalmaz..
En buyuk belirtim kasiklarima aniden giren batmalat oldu daha once olmadigim icin ordan anladimAslında dediğin gibi yapmak çok mantıklı ve kolay varsa da anlaşılır yoksa da . ovu gününden sonra teste devam edelim en iyisi :) peki ovu günlerindeki belirtilerin nelerdi sancı var mıydı adet olacakmış gibi hissediyor muydun
çok saol canım senin şansın bizede bulaşssın burada bizlerle ol:)Selam kizlar yeni topiginiz hayirli olsun icimde bir mutluluk var sanki bircok kisi burada mutlu haberi alicak gibi çünkü grupda cok guzel bir enerji var sonuclarinizi takib edicem hadi bakalim bol hamisli bir topik olur inşallah
evet canım bende öğretmenim tatille birleştirelim diye uğraşssakta dediğin gibi her zaman olamayabiliyo.ben bıraktım tatille falan birleştirmeyi bizim için hayırlı bi zamanı vardır elbetInsallah canim ya hayal kirikligi cok fena oluyor. Bir de ogretmenim tatilime denk getirmeye calisiyordum. Ama bizim hesaplarin ustunde bir hesap var tabiki. Rabbim hayirlisini versin
şeymaaaaa hoşgeldin canım.umudumuz eylül de bebişlenmekKızlar gunaydın bende tanıtıyım kendimı.adım seyma 25yasındayım iki aydır ugrastık fakat olmadı insaiah bu ay umut olsun hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?