günaydın...herkes nerde yaaa.....kaç gündür kimse yok.....
Sen yanlış yerdesin kuzum yeni topic açıldı ya gelsin bebişler dolsun göbüşler diye herkesler orada hatta dünde yeni bir hamişimiz daha oldu :)günaydın...herkes nerde yaaa.....kaç gündür kimse yok.....
eklenmek isteyen arkadaşlar tablodaki bilgileri eksiksiz tam vermelerini rica edicem yoksa tablo bozuluyo görüntü olarak.bu tablo işi emek istiyomuş ama başardım sonunda değer bebişlerimiz için bu emeklere (sıpalar için)
@nlnmtl ,@Bmt2008 @seyma0614902015 @Lolipiggy @Queenfyzazrass @friendly_84 @boncukgitti @yslpsln M mukocan @dormicum15 @idilduam hadi çıkın çıkın gelin aklma gelen gelmeyen enerjimize yetişebilecek herkese açıktır grubumuz
kız muko seni unuturmuyum etiketledim bak özlem bulmuştamamda etiketlemedi beni banuşşşş...bende bilmiyorum...bende diyorum neden yeni topik açılmadı daha bekliyorum....
canımmmm nasılsın gene denk düştük görüyo musun :)Hayırlısıyla bebek gelsin de ay fark etmez..
Aynı be kuzum.bat 17 ağustos beklemedeyim :)canımmmm nasılsın gene denk düştük görüyo musun :)
canım iltihap varmış kist oluşmuş bu ay çekmedi ilaç kullanıyorum önümüzdeki ay bakıcak tekrar düzeldiyse çekcek.Aynı be kuzum.bat 17 ağustos beklemedeyim :)
Senin mesajlarını da gördüm.rahim filmi ne zaman çekilcen?bir de kaç lira ödedin?
Ben yerimde sayıyorum şimdilik.benim ovu testi kısır döngüsü devam ediyo.12 ve 18. Günler arası pozitifi yakalayamadım ben de sistem değiştirdim.artık her ay 2 güne 1 ilişki ve 35.gün gebelik testi olucak :)canım iltihap varmış kist oluşmuş bu ay çekmedi ilaç kullanıyorum önümüzdeki ay bakıcak tekrar düzeldiyse çekcek.
gittiğim hastane anestezili 500dü .
ama eşim hastaneyi beğenmedi.
bu ay farklı bi yerde çekincem 700lira anestezili .
sen naptın
bildirim gelince yakaladım ben desiz neden burdasınızdigerine gelsenizeeeee....bu arada eylülde gel dedikten sonra agustos oldugunu ve hala bir kıpırdanma olmamsı ne derece üzücüymüş pfffff
Yaaa deme öyle..cidden çok zormuş beklemek.toplamda 14 ay oldu benim gebelikle beraber.siz neden burdasınızdigerine gelsenizeeeee....bu arada eylülde gel dedikten sonra agustos oldugunu ve hala bir kıpırdanma olmamsı ne derece üzücüymüş pfffff
canım rabbim bilir en doğru zamanı...inşallah sağlıkla en hayırlı en tez zamanda nasip eder rabbim tekrar.Ben yerimde sayıyorum şimdilik.benim ovu testi kısır döngüsü devam ediyo.12 ve 18. Günler arası pozitifi yakalayamadım ben de sistem değiştirdim.artık her ay 2 güne 1 ilişki ve 35.gün gebelik testi olucak :)
Adetlerim 37-47-31-33-29 şeklinde
bakıldığında biraz düzene girmiş gibi gözüküyo.bu ay adet olursam 3.gün hormon sonra da yum takibi düşünüyorum.kürtaj olalı 6 ay oldu az değil aslında.
İltihap ileri seviyedeyse gebeliğe engel olabiliyomuş diye okumuştum.
Sen hiç kür uyguladın mı?ben çok düşündüm ama sonra vazgeçtim.korktum açıkcası gecikme ya da ara kanama yapar diye.
İltihap ve kist olduğunda aşırı akıntıyla atılıyomuş ama bilmiyorum ki
Yaaa deme öyle..cidden çok zormuş beklemek.toplamda 14 ay oldu benim gebelikle beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?