Selam canim benim hadi bakalim kolay gelsin hepimize bebis dolu olsun kucagniznalan,
Sat 6 agustos
Bat 4 eylul
Daha yeniyim, 2.deneme
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim
hayirli olsun yeni topigimiz herkeze sans getirsin.
aysu
37
sat02eylul
bat27eylul
Cok heycanlandim yine suan regli olmama ragmen supper heycan artti bende okadar ümitliyimki super super super herseyjunemayapril , Bmt2008 @seyma0614902015 @Lolipiggy ddefnee87 Queenfyz @azrass @friendly_84 @boncukgitti @yslpsln @mukocan @dormicum15 @idilduam gelin kızlar unuttuklarım varsa affola onlarda gelsin herkes davetli
canım yaşın kaçtıMerhaba kizlar eylül ayi bize ugurlu ve hayrla gelsin benim evliliğimin 2. Yili 1 eylulde dolacak ve eylulun bizin icinde anlami bir ay eylül oyuzden tüm umutlarimi eylüle sakladım ismim buşra sat tarihim 21 agustos bat tarihim 23 eylul ovilasyon tarihim 9 eylül tahmini bebek düsunmeye basladigimizdan itibaren 2. Denememiz ovilasyon testiyle ise ilk denememizdi fakat burdan tum arkadaşlara söylüyorum bu ay pvilasyon donemimde tatile cikiyoruz ve kafam rahatken denemeleri ovilasyon testsiz ve stressiz bir donemle gun aşırı yapmaya karar verdim bebegim dualarimla eylülde gel saglikla gel hayrla gel...
Aaaa 28 unuttum yazmayi tatlmcanım yaşın kaçtı
hoşbulduk inşallah öyle olurHoşgeldiniz aramiza bu topikte bol bebiş vaaar
Regl olanlar, her an olabilirim diyenler!
Uzulmeyin, buraya gelin. Burda herkes bu ay gebelik haberi verecek! (Allahin izniyle)
Bende topiginize geldim kızlar :) umudun peşinden el ele hep beraber koşmak için :)
Herkes kendini tanıtmış bende tanitayim dilim döndüğünce :)
İsmim Ebru .. 1,5 yıllı aşkındır evliyim .. 3 ay sonra hamile Kaldim sebebi belli olmayan ciğer tansiyonundan ötürü oğlumu doğumdan sonra kaybettim ardından düşük yaptım 2 aydir tekrar deniyoruz ama hamile kalamadim ovulasyon yaptım bu ay ve sizjnle tanistim burda sizlerle olmak umudu yesertiyor dualarimdasiniz :)
ay canım hikayene çok üzüldüm gerçekten 1 tane meleğin var..ebrucum inşallah eylül seninde ayın olsun ve mutlu haberlerini alalım.sat bat ovulasyon tarihin nelerdir?Bende topiginize geldim kızlar :) umudun peşinden el ele hep beraber koşmak için :)
Herkes kendini tanıtmış bende tanitayim dilim döndüğünce :)
İsmim Ebru .. 1,5 yıllı aşkındır evliyim .. 3 ay sonra hamile Kaldim sebebi belli olmayan ciğer tansiyonundan ötürü oğlumu doğumdan sonra kaybettim ardından düşük yaptım 2 aydir tekrar deniyoruz ama hamile kalamadim ovulasyon yaptım bu ay ve sizjnle tanistim burda sizlerle olmak umudu yesertiyor dualarimdasiniz :)
Hosgeldin canim burda olmak gerçekten birbirimize güç veriyor Allah hayrli saglikli bebişler versin eylülde bize aminnnn
Hic hatrlamiyorum canim ya ama sanki o ovi testi yapip cift cizgiyi gordu sanki bize sordu gibi hatrliyorum yanlışmi hatrliyorum acaba yada ovilasyon testiyle hamileligini ogrendi erkenden onlami karstiriyorum acaba sorsakmiBmt2008 canım hamile zeynepte gün aşır mı ilişki olmuştu tutturmuştu. yoksa koyu çizgiyi görünce üst üste mi ilişki olmuştu hatırlıyo musun?bu ay için planlama yapıp eşimin önüne koyacam günleri de
Mantikli canim soralim aynen bir bilene sormak mantikli bu arada sana öz. Msj. Attim bi bakarsin canimOnuda etiketleyelim soralm
Evet canım bir meleğim var cennette buluşmak üzere şimdilik ayrı olduğum . inşallah eylül ayı hepimize mutluluk getirir :) SAT 5 ağustos bat 4 eylül ovulasyon tarihi nasıl oluyo hiç anlamiyorum canım perşembe // gordum sonra cuma // gordum ve bugün gordum çokta sancim var ama bu ay pek umudum yok gibi eylüle saklıyordum kendimi :)ay canım hikayene çok üzüldüm gerçekten 1 tane meleğin var..ebrucum inşallah eylül seninde ayın olsun ve mutlu haberlerini alalım.sat bat ovulasyon tarihin nelerdir?
canım 4 ay nasıl çalşma oldu yumurtlama günlerinde mi yoksa rastgele mi gün aşırı mı her gün mü. ne yapalım ne yapmayalım işin sırrı nedir sence?Merhaba kizlar. Benim BAT 1 eylul heyecanla bekliyorum. 4 aydir deniyoruz ama bu ay da cok umudum yok. Insallah olur da burda her turlu sorunuza bikmadan usanmadan cevap veririm. Olmazsa da denemelere birlikte devam ederiz. Inanin yalniz beklemesi cok daha zor. Birbirimizden guc alarak, bol teyzeli bebişlere sahip oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?