özlem yaş:31 sat:20 eylül bat:17 ekim deneme:12. aykızlar bugün yeni grubu açıcam bilgilerimizi isim yaş sat bat denemede kaçıncıı ayınız olduğu bilgilerinizi buradan bana iletebilirsiniz
Can kizlaaaaar herkese musmutlu bayramlaaaaaar canlarim öncelikle tüm yazilanlari uzun uzun okudum annemin amelyatindan hastahanede kaldigimiz icin yazmadim annem iyi saglik durumunda bir sorun yok cok şükür kibanu86 canim merak etmissin cok tesekkurler iyiyiz ozledim herkesi
M mukocan ın 3.yiliymis bende eylül gelinlerindenim kutluyorum esinle daha nice yillar birlikte olun musmutluuuu
Zeynep0234 canimmmm benimmm sagligin iyi olsun yeter anne saglikli olcak ki yeni bebisler gelsin yepyeni bir sayfa aciyoruz ve yeni topigmizde yeni bebişlere merhaba diyoruz yeni umutlar gelsi Allahimin izniyle
miranda_1986 bitancikimmmmm cok sevindim yeni haberlere Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel haberlerini bekliyoruz
C cansuuu kuzum sanada iyi tatiller iyi dinlen gez bol bol
Yeni topige benide etiketleyin ama kizlar topikten takip edip yaziscam sizlerle ama bat sat takip etmemeye kesin karar verdim canim isteyince olcak artik akisina biraktim zaten annemin hastalık surecinde kendi takvimimi takip edemiycem öpüyorummmmm sizleri bayramda dualar kabul olur cankizlar yeni bebekler yeni umutlarimiz ollllsunnn
annesi bel fıtığı ameliyatı geçirdi canımGeçmiş olsum nesi vardı annenizin?
kızlar bugün yeni grubu açıcam bilgilerimizi isim yaş sat bat denemede kaçıncıı ayınız olduğu bilgilerinizi buradan bana iletebilirsiniz
Can kizlaaaaar herkese musmutlu bayramlaaaaaar canlarim öncelikle tüm yazilanlari uzun uzun okudum annemin amelyatindan hastahanede kaldigimiz icin yazmadim annem iyi saglik durumunda bir sorun yok cok şükür kibanu86 canim merak etmissin cok tesekkurler iyiyiz ozledim herkesi
M mukocan ın 3.yiliymis bende eylül gelinlerindenim kutluyorum esinle daha nice yillar birlikte olun musmutluuuu
Zeynep0234 canimmmm benimmm sagligin iyi olsun yeter anne saglikli olcak ki yeni bebisler gelsin yepyeni bir sayfa aciyoruz ve yeni topigmizde yeni bebişlere merhaba diyoruz yeni umutlar gelsi Allahimin izniyle
miranda_1986 bitancikimmmmm cok sevindim yeni haberlere Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel haberlerini bekliyoruz
C cansuuu kuzum sanada iyi tatiller iyi dinlen gez bol bol
Yeni topige benide etiketleyin ama kizlar topikten takip edip yaziscam sizlerle ama bat sat takip etmemeye kesin karar verdim canim isteyince olcak artik akisina biraktim zaten annemin hastalık surecinde kendi takvimimi takip edemiycem öpüyorummmmm sizleri bayramda dualar kabul olur cankizlar yeni bebekler yeni umutlarimiz ollllsunnn
Bat 16 ekimkızlar bugün yeni grubu açıcam bilgilerimizi isim yaş sat bat denemede kaçıncıı ayınız olduğu bilgilerinizi buradan bana iletebilirsiniz
oooo ilk taliplimiz geldi feyzaaa bayadr yoksunFeyza-29 SAT: 1 Eylul BAT:1 Ekim 5. Ay
oooo ilk taliplimiz geldi feyzaaa bayadr yoksun
Kuzucumm senin gözünden kacarmi hic zaten birbirimize cok yakiniz yani bu ay stres yapmim diye demiştim hemen bakip söylüyorumBmt2008 kız batsız satsız olur mu yaz:)yazmasanda ben bulurum bak senin bat.ın benden bigün önce bütün bilgilerin mevcut bebek kaçamazsın
Bel ftgi vardi ama yrtilmis dr acil amelyat dedi felc kalma riski vardi o korkuttu bizi cok yoksa ftk kolay bir amelyat ama işte atlattik şukurler olsunkiGeçmiş olsum nesi vardı annenizin?
Banucum benide eklermisin cnm bugun kurtaj oldum artik bebegim yok sanirim suanki kanamami sat olarak hesaplicam zaten daha oncede bu sekildeydi sat 23 eylul bat nasil olur bilmiyrm o yuzden bişey diyemicem zaten kanamam bitsin ovi testiyle ovi gününü bulucam ins karismaz gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?