Eylülde Gel

Can kizlaaaaar herkese musmutlu bayramlaaaaaar canlarim öncelikle tüm yazilanlari uzun uzun okudum annemin amelyatindan hastahanede kaldigimiz icin yazmadim annem iyi saglik durumunda bir sorun yok cok şükür ki banu86 canim merak etmissin cok tesekkurler iyiyiz ozledim herkesi

M mukocan ın 3.yiliymis bende eylül gelinlerindenim kutluyorum esinle daha nice yillar birlikte olun musmutluuuu

Zeynep0234 canimmmm benimmm sagligin iyi olsun yeter anne saglikli olcak ki yeni bebisler gelsin yepyeni bir sayfa aciyoruz ve yeni topigmizde yeni bebişlere merhaba diyoruz yeni umutlar gelsi Allahimin izniyle

miranda_1986 bitancikimmmmm cok sevindim yeni haberlere Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin guzel haberlerini bekliyoruz

C cansuuu kuzum sanada iyi tatiller iyi dinlen gez bol bol

Yeni topige benide etiketleyin ama kizlar topikten takip edip yaziscam sizlerle ama bat sat takip etmemeye kesin karar verdim canim isteyince olcak artik akisina biraktim zaten annemin hastalık surecinde kendi takvimimi takip edemiycem öpüyorummmmm sizleri bayramda dualar kabul olur cankizlar yeni bebekler yeni umutlarimiz ollllsunnn

Geçmiş olsum nesi vardı annenizin?

Bmt2008 kız batsız satsız olur mu yaz:)yazmasanda ben bulurum bak senin bat.ın benden bigün önce bütün bilgilerin mevcut bebek kaçamazsın

Bmt2008 cok tesekkur ederim canim. Bu bayram gununde dualarim sizinle. tez zamanda bebek isteyen herkese kop koyusundan iki tane cift cizgi gormek nasip olsun insallah!
Annene de cok gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda sagligina kavusur. senin gibi bir evladi oldugu icin ne mutlu ona, dar gununde kosup yardimina gidecek.. allah bize de nasip etsin hayirli evlat.

Senin de guzel haberlerini bekliyorum!

Bmt2008 kız batsız satsız olur mu yaz:)yazmasanda ben bulurum bak senin bat.ın benden bigün önce bütün bilgilerin mevcut bebek kaçamazsın
Kuzucumm senin gözünden kacarmi hic zaten birbirimize cok yakiniz yani bu ay stres yapmim diye demiştim hemen bakip söylüyorum

Sat 19 eylül kuzum bat da 18 20 22 ekimden birtanesi nirmalde şaşmazdı ama artik ilişki düzeninden kaynaklı heralde bir one iki geriye atabiliyor 4. Ay yaş 28 büşra ismim ama sen kisaca büş de

Regl olmayip tabloya bile dahil olamadigimi farkettim suan :)

Country sat 26 agustos bat 23 eylul yas 25 8.aydir denenmekte....

22 Ağustosta bu sayfada başlayan umut yolculuğumuza burada son vererek eylül sayfasını kapatıyoruz.bu 1 aylık süreçte çok mutlu olduk çok üzüldük çok eğlendik çok güldük ve en önemlisi birbirimize çok bağlandıkgüzel dostluklar arkadaşlıklar kurduk,hep destek olduk bırbırımıze,sloganımız enerji,sinerjiydi tek hedefimiz bebişti.bebiş haberleride aldık hedefe ulaştık ammaaaa daha çok bebiş isteği ,daha fazla hayallerle sayfamıza son veriyoruzzz.artık kiradan kendi evimize taşınıyoruuuzzzEYLÜLde GEL seni seviyoruuuuuzzz ilk göz ağrmızzzzzz.
yeni sayfamız forum-gebelik-GELSİN BEBİŞLER DOLSUN GÖBÜŞLER bu sayfada bu son paylaşımımım,burayı okuyan tüm arkadaşlarm sayfamıza davetlidir.listemize dahil olmayı unutmayın kızlar sevgileeeeeeerrrrr

Ozaman ilk göz agrımıza bende veda edeyim benim icın yılın ilk ayi ocak değil eylül eylül hayatimin en anlamli günlerime sahit olan ay bebegimede şahit olsun istedim ama demekki zamani şimdi degil Rabbim bizim kalplerimize en yakin olandir bu sebeple guzel vakitte gelmesini bekledigim bebek umuduyla yeni topigimize geciyorum tum can kizlaaaaar sizleride bekliyoruz ne güzel arkadasliklar edindik burda iyki tanimisim sizleri

Kizanciklar bayraminiz kutlu fualariniz kabul olsun...bugun kırmızılar da gelldi bayramla artık. ...hayirlisi oolsun. Bu topikte guzel ve uzucu seyleri yasadik...hayirlisi ile yeni topikte uzucu hic bisi olmaz inşaallah. ..Yeni topigimiz hayirli olsun....

Canımm, herşeyde bir hayır vardır...rabbim neylerse güzel eyler o yüzden sakın üzme kendini. Ben inanıyorum ki en kısa zamnda yeniden hamiş kalacaksın. Moral bozmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…