- 16 Ağustos 2015
- 589
- 435
- 23
- 34
evet kullanıyorum o takvimden . şuan orta seviye de.Bi uygulama var takvimim diye . Onu indir. Orada adet tarihlerini yazıyorsun. Muhtemel dogurtanlik, adet donemlerini Vs gösteriyor. Orda da son günler ihtimalin düşük olduğunu gösteriyor.
Gunaydinnn herkese iyi bayramlarrrr....
Sabah sabah bu topikte ne isin var yahu diceksiniz. Bat im dundu olmadim. Ama bata 1 gun kala test yapmistim yoktu birsey. Sizce bu sekilde olma ihtimali var mi..
Ayy kiyamam. Eminim ki çok özlersin. Benim kedim 7 senedir bebeğim. 3 yaşındayken aldım şimdi 10 yaşında. Biz isteyken uyuyor sürekli. Hatta hafta sonu çıkmaz da evde geçirirsek, şikayet ediyor beni uyutmadınız diye.
bakalim kardesiyle nasil olacak arasi. esimle tanistigimda cok kiskanmisti beni, esimi uzun sure kabullenmedi. simdi kucak kucaga uyuyorlar. :)
evet kullanıyorum o takvimden . şuan orta seviye de.
Var da yok ta sanırım. Sen yine çok umutlanma, olursa da supriz olsun. Olmassa üzülürsün.
Seni çok iyi anlıyorum bende sabah sabah buraya kosanlardanim.
Evet umudum yok tabiki ama gec dollenme vs mi diyede supheye dusmuyor degilim. Bugunde olmazsam bir test daha patlatirim artik :)
kızlar bugün yeni grubu açıcam bilgilerimizi isim yaş sat bat denemede kaçıncıı ayınız olduğu bilgilerinizi buradan bana iletebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?