İnşallah canım sonuç ne olursa burda paylaşalımİnşallah bu ay olur ya çok umitliyim
Burda yazalım canım Sonuç ne olursa bu ay kılomene de başladım bakalım hayırlısıInsaallah hakkimizda hayirlisi olsun ben de adetimin 2.gunundeyim
Doktor kontrolünde değil ama eczaneden kendim aldım kılomeniBurda yazalım canım Sonuç ne olursa bu ay kılomene de başladım bakalım hayırlısı
Gecmis olsunEvet bende burdayım.1 hafta önce polip ameliyatı oldum.dün ve bugün Ovulasyon Testi yaptım.bakarsanız sevinirim.ilki dün yaptığım ikincisini bugün yaptım.inşallah bu ay hepimiz gebe kalırız.
Dün yumurtlama günün bugün çatlamış cnm dünü değerlendirdin mi bugün ve yarın ilişki olursa iyi olur galiba senle aynı yumurtlama günlerimizEvet bende burdayım.1 hafta önce polip ameliyatı oldum.dün ve bugün Ovulasyon Testi yaptım.bakarsanız sevinirim.ilki dün yaptığım ikincisini bugün yaptım.inşallah bu ay hepimiz gebe kalırız.
Teşekkürler canımGecmis olsun
İnşallah burdaki herkesle birlikte gebe kalırız canımDün yumurtlama günün bugün çatlamış cnm dünü değerlendirdin mi bugün ve yarın ilişki olursa iyi olur galiba senle aynı yumurtlama günlerimiz
İnşallah cnm Aminİnşallah burdaki herkesle birlikte gebe kalırız canım
Bisey sorucam ne zamandı adetinizKızlar bende eylülde gebe kalmayı ümit ediyorum inşallah Rabbim nasip eder bütün isteyenlere ben bu ay çakşır suyu içtim yumurtlama takibi yaptım yumurtlama günü ve sonraki gün gebe kalmayı kolaylaştıran jel kullandım bakalım şimdi de bekleme kısmınıa geçtim
En son 7 ağustosta adet oldum adetim 7 gün sürdü 9.gün Ovülasyon testine başladım bat 3 eylülBisey sorucam ne zamandı adetiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?