EYLÜLDE HAMİLE KALMAYI PİLANİYANLAR ALANI TOPLANIN KIZLAR

Evet bende burdayım.1 hafta önce polip ameliyatı oldum.dün ve bugün Ovulasyon Testi yaptım.bakarsanız sevinirim.ilki dün yaptığım ikincisini bugün yaptım.inşallah bu ay hepimiz gebe kalırız.

Eklentiler

• IMG_20230821_141927.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20230822_134435.webp
    62,8 KB · Görüntüleme: 136
Kızlar bende eylülde gebe kalmayı ümit ediyorum inşallah Rabbim nasip eder bütün isteyenlere ben bu ay çakşır suyu içtim yumurtlama takibi yaptım yumurtlama günü ve sonraki gün gebe kalmayı kolaylaştıran jel kullandım bakalım şimdi de bekleme kısmınıa geçtim

Eklentiler

• IMG_2879.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 144
Evet bende burdayım.1 hafta önce polip ameliyatı oldum.dün ve bugün Ovulasyon Testi yaptım.bakarsanız sevinirim.ilki dün yaptığım ikincisini bugün yaptım.inşallah bu ay hepimiz gebe kalırız.
Dün yumurtlama günün bugün çatlamış cnm dünü değerlendirdin mi bugün ve yarın ilişki olursa iyi olur galiba senle aynı yumurtlama günlerimiz

Bu gün kılomen kulanmanın birinci günü içtim ilacımı hayıt suyunu da Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın sizler neler yaptınız kızlar

Merhaba kızlar ovalüsyon takibi yapıyorum adetlerim düzensiz dün öğleden sonra iki test birden yaptm koyuya yakın çıktı foto ekliyorum sizce bu yumurtlamamı ve bu testten 2 3 saat sonra tekrar yaptm silikti yani sorum şu yumurtlama bu kadar kısa mi sürdü hemen siliklesti yada test hataliydi desem iki taneyi aynı anda yaptm ama 3 saat sonraki silikti...normalde yumurtlama gördüğümde 2 gün kopkoyu olur hemen siliklesmesi sizce bu yumurtlama değilimdir birde son sorum yumurtlama koyuya yakin olup hamile kalan olmusmu illaha pikmi olması gerekir yada ovalüsyon takip edip pik gormeyip hamile kalan oldumu??

Eklentiler

• IMG_20230821_152704.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 136
Birde kızlar 3 4 gündür göğüslerim aşırı hassas ağrı yapıyor ve kasıklarımda doluluk var gibi arada batma oluyor bilemedim ya yumurtlamaya neden hemen siliklesti anlam veremedim

Bisey sorucam ne zamandı adetiniz

Benim yeni bitti 2 gün oluyor herkes bisey diyor cuma günü yumurtlama dönemi öncesinde denesek mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…