EYLÜLDE HAMİLE KALMAYI PİLANİYANLAR ALANI TOPLANIN KIZLAR

Simdilik sadece bekliyorum. En son jinekolog konturolumde gebelik dusundugumu soylemistim doktor folik asit ve vitamin onermisti ama kullanma konusunda kararsizim sizler kullaniyor musunuz?

Simdilik sadece bekliyorum. En son jinekolog konturolumde gebelik dusundugumu soylemistim doktor folik asit ve vitamin onermisti ama kullanma konusunda kararsizim sizler kullaniyor musunuz?
Ben inefolic şase diye bir destekleyici kulanıyorum canım onu doktorum vermişti ama ben eczaneden kendim kılomen de alıp kuşanıyorum şu an ve ilaç bitince kontrole gidicem bakalım

Ne gibi bir faydasi var bende bu ay planliyorum daha yeniyim bi bilgim yok yardimci olurmusunuz :)
Canım yumurtaları büyütüyor ve çatlamasına yardımcı oluyor adetin 3 günü özelikle kulanmaya başlıyor sun ve 5 gün kulanıyor sun sonra her gün ilişkiye giriyor sun nasip olursa hamile kalıyor sun

Kızlar ben denize girdim hafif Bi enfeksiyon var dedi ama her akşam ilişkiye giriyoruz acaba sıkıntı olur mu

Selam, benimde suan adetimin 5. Gunu bittikten sonra denelemelere baslicaz inşallah, bu ay ovulasyon yapmayi düşünmüyorum. Duzenli iliski ile deneyecegim. Marttan beri deniyoruz cok kafaya takinca olmuyor bir de gorev gibi olunca :) umarim Allah isteyen herkese nasip eder.

Cnm doktorun mu yazmasi gerek adetim duzensiz benim yumurtlama gunu degisiyor sanirim hep

Herkese merhaba. Ben geçen ay femara ve ovitrelle kullandım. Gebelik olmadı. Eşimde de bende de sorun yok, bu ay tekrar deneyeceğiz. Son adet tarihi 16 ağustos. Adetin 4. Günü yani 19 ağustosta femaraya başladım. Yarın yumurta kontrolü ve çatlatma iğnesi için doktora gideceğim.

Şunu sormak istiyorum. Daha önce de klomen+ovitrelle kullanmıştım. O zamanki doktorum, iğneden 36 saat sonra ilişki, sonrasında da gün aşırı ilişki demişti.
Şimdi gittiğim doktor da iğneden 36 saat sonra ilişki dedi. Sonrasında da 4-5 günü değerlendirin dedi ama gün aşırı veya her gün demedi, sorduğumda da serbestsiniz dedi. Yorumlara bakıyorum çoğu insan iğnenin vurulduğu günü de değerlendirmiş, 36 saat beklememiş, sonrasında da her günü değerlendirmiş.

Bunun bir standartı var mıdır? Her günü değerlendirince de sperm kalitesi düşer diye çekiniyoruz biz açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…