- 19 Mart 2023
- 195
- 64
- 18
- 25
Olur tabiİnşallah canım sonuç ne olursa burda paylaşalım
Ben inefolic şase diye bir destekleyici kulanıyorum canım onu doktorum vermişti ama ben eczaneden kendim kılomen de alıp kuşanıyorum şu an ve ilaç bitince kontrole gidicem bakalımSimdilik sadece bekliyorum. En son jinekolog konturolumde gebelik dusundugumu soylemistim doktor folik asit ve vitamin onermisti ama kullanma konusunda kararsizim sizler kullaniyor musunuz?
Ne gibi bir faydasi var bende bu ay planliyorum daha yeniyim bi bilgim yok yardimci olurmusunuz :)Doktor kontrolünde değil ama eczaneden kendim aldım kılomeni
Canım yumurtaları büyütüyor ve çatlamasına yardımcı oluyor adetin 3 günü özelikle kulanmaya başlıyor sun ve 5 gün kulanıyor sun sonra her gün ilişkiye giriyor sun nasip olursa hamile kalıyor sunNe gibi bir faydasi var bende bu ay planliyorum daha yeniyim bi bilgim yok yardimci olurmusunuz :)
Çok fazla olmadığı sürece sıkıntı olmaz hem Allah nasip etiği zaman her türlü olurKızlar ben denize girdim hafif Bi enfeksiyon var dedi ama her akşam ilişkiye giriyoruz acaba sıkıntı olur mu
Ay inşallah hcg testi verdim 1.20 çıktı bakalım ilerleyen zamanda ne olcakÇok fazla olmadığı sürece sıkıntı olmaz hem Allah nasip etiği zaman her türlü olur
Allah nasip etsin sana canım inşallah değilse bilir adetin geciktik ten 4 ya da 5gün sonra kan ver ben idrar testlerine güvenmiyorum çok yanıltı beni çünküAy inşallah hcg testi verdim 1.20 çıktı bakalım ilerleyen zamanda ne olcak
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Allah o güzel duyguyuAllah nasip etsin sana canım inşallah değilse bilir adetin geciktik ten 4 ya da 5gün sonra kan ver ben idrar testlerine güvenmiyorum çok yanıltı beni çünkü
Cnm doktorun mu yazmasi gerek adetim duzensiz benim yumurtlama gunu degisiyor sanirim hepCanım yumurtaları büyütüyor ve çatlamasına yardımcı oluyor adetin 3 günü özelikle kulanmaya başlıyor sun ve 5 gün kulanıyor sun sonra her gün ilişkiye giriyor sun nasip olursa hamile kalıyor sun
Doktor yazıyor normalde canım ama bizim eczeneci tanıdık olduğu için verdi ilacıCnm doktorun mu yazmasi gerek adetim duzensiz benim yumurtlama gunu degisiyor sanirim hep
Yumurtaların büyütüyor ya rahatsız oldun mu hiç mesela ağrı sızı falanDoktor yazıyor normalde canım ama bizim eczeneci tanıdık olduğu için verdi ilacı
Kasık ağrısı çok oldu denediğim ilk ay ve kimyasal gebelik geçirdim bu 3 kez kulanıyorum ilacı ve bu sefer hiç kasık ağrım yokYumurtaların büyütüyor ya rahatsız oldun mu hiç mesela ağrı sızı falan
Umarım bu sefer nasip olurKasık ağrısı çok oldu denediğim ilk ay ve kimyasal gebelik geçirdim bu 3 kez kulanıyorum ilacı ve bu sefer hiç kasık ağrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?