EYLÜLDE HAMİLE KALMAYI PİLANİYANLAR ALANI TOPLANIN KIZLAR

Merhaba hanımlar
Benimde bu ay tutmadı spirali dört aydır çıkarmışim ama olmuyor
Bu Ay bide Çarşamba günün olmam gerekirken dünden başladı bide çok ağrılı neden acaba çünkü hiç bir adetim de sancı fazla çekmem

Kızlar bugün gittim yine 1000 betadadan 1800 e çıkmış şuan gayet iyi bence bir dağda kan vermeyeceğim 1 hafta sonra kese gözükür büyük ihtimal

Kizlar yarın adetime 3 gün kalıyor bugün 2 tane test aldım bir erken gebelik bir kaset test aldım sizce yarın yapmali mıyım yoksa adet gunumu mu beklemeliyim

Kızlar maalesef kese gelişmemiş dün devlet hastanesine sevk ettiler be canlı canlı kürtaj yaptılar ben böyle bir acı daha önce yaşamadım Allah kimseye yaşatmasın sevinemeden bitti

Kızlar maalesef kese gelişmemiş dün devlet hastanesine sevk ettiler be canlı canlı kürtaj yaptılar ben böyle bir acı daha önce yaşamadım Allah kimseye yaşatmasın sevinemeden bitti
Ayy geçmiş olsun kuzum çok üzüldüm allahim sabır versin inşallah iyi olur bünyen tekrar hamileliği kabul eder ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…