EYLÜLDE HAMİLE KALMAYI PİLANİYANLAR ALANI TOPLANIN KIZLAR

Sen her gün değerlendir canım

Merhaba bahsettiginiz islemler hakkinda bilgim ve tecrubem yok malesef ama iliski sıklıgı konusunda ben de gun asiri olmasinin daha iyi olacagini duymustum. Her gun iliski oldugunda sper kalitesinin dustugu soyleniyor. Hem fiziksel hemde zihinsel yorgunluk oldugu icin adetim bitince biz gun asiri denemeyi dusunuyoruz.

Selam kızlar 8 aydır gebelik düşünüyoruz nasip olmadı 2.çocuk için. Hala adet olmadım 6 gün gecikti ama bugün beta testim 1.41 çıktığı için idrarda da negatif çıktığından eylül ayına kaldım. Umarım eylül ayında nasip olur bana da sizlerede. Ovulasyon takibi yapan veya ilk kez yapacak olan var mı ? Ben almayı düşünüyorum tavsiye edeceğiniz marka var mı kizlar

M
Simdilik sadece bekliyorum. En son jinekolog konturolumde gebelik dusundugumu soylemistim doktor folik asit ve vitamin onermisti ama kullanma konusunda kararsizim sizler kullaniyor musunuz?
Bana da sağlık ocağı doktoru muhakkak kullan dedi folbiol folik asit verdi 10 gündür kullanıyorum bende çok kararsız kaldım ama benim kararsız kaldıgim konu 5 mg folik asit olması

Çakşır suyu ve jel hakkında bilgi verirmisin cnm ilk kez duyuyorum da

M

Bana da sağlık ocağı doktoru muhakkak kullan dedi folbiol folik asit verdi 10 gündür kullanıyorum bende çok kararsız kaldım ama benim kararsız kaldıgim konu 5 mg folik asit olması
Merhaba, Folbiol cok yuksek folat iceriyor, kadin dogum uzmani genelde folicus veriyor 400 microgram kadar. Yani folbiol folicus un neredeyse 10 kati.

Günaydın kızlar bende eylüle de hamile kalmayı isteyenlerdenim ovulasyon testiyle takip ettim bugün çatlamamın 5. Günü adetime 11 gün var daha çok var

Çakşır suyu ve jel hakkında bilgi verirmisin cnm ilk kez duyuyorum da
Cnm çakşır otunu eskiden koyunlara yedirirlermiş çift çift doğursun diye doğurganlığı arttıran bir bitki olduğu biliniyor bende tesadüfen markette görüp aldım kök bitki suda kaynattım suyunu içtim bi hafta kadar hazır soğuk sıkım yapılan sularıda var altarlarda ya da internette jelde birgebeningünlüğü diye bi instagram fenomeni var o satıyor ve detaylı anlatıyor ama farklı internet sitelerinde de oluyo bazen ismi gynoseed jel infertil jel bu jeli aslında erkekte sperm ileri hızında sorun varsa kullanıyolar çünkü spermi hızlandırım yumurtaya gitmesini kolaylaştırıyor ama gebe kalmayı kolaylaştırdığı için sorun yoksa da kullanılabilir bizde mesela sorun yok gebe kalmayı kolaylaştırsın diye kullandım bakalım sonuç alabilicekmiyim

Çok teşekkür ederim cnm sayende bilgilenmiş oldum hiç bi bilgim yoktu ikisi hakkında da bende bi araştırayım detaylica. Vajinal ultrasonla muayene etti doktor bi sorun yok herşey normal dedi ama 8 ay oldu neden nasip olmadı bilmiyorum. Ilk çocuğum hemen olmuştu. Nasip gerçi Allah nasip ettikten sonra 1 günde bile hamile kalinabiliyor. Umarım hayırlı haberler alacağımız bir ay olur bizim için

Amin cnm zamanı var demekki sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Hayıt tohumu suyu da çok güzel

Hayıt tohumu suyu da çok güzel
Hayıt tohumu nasıl kullanılıyor benimde adetimin bitisinin 5. Günü bugün bugünden başlasam olur mu acaba bu ay yumurta takibi yaptiricam cuma günü kontrole gidicem daha önce iki defa hamile kaldım biri kimyasal biri dış gebelik oldu deneyeli bir yıl olacak bu ay artık sağlıklı bı sekilde olsun istiyorum bat 22 Eylül doktorum bana da polinos alfa diye bı vitamin verdi inşallah bu ay güzel haberler alırız hepimiz

Kızlar sizce hamilemiyimmmmmm yumurtlamanın 9.günü

Eklentiler

• IMG_20230829_125413.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20230829_183353.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 74
M

Merhaba canım dr bana da folbiol verdi ama dozu cok yuksek oldugu icin 3 günde bir kullan dedi sende öyle yap

Tesekkur ederim canım bende öyle yapayım o zaman doktor bana açıklama yapmadı ama internetten araştırınca dozunun yüksek olduğunu öğrendim. Dün ve bugün içmedim yarın içerim saol cnm
Merhaba canım dr bana da folbiol verdi ama dozu cok yuksek oldugu icin 3 günde bir kullan dedi sende öyle yap

Tesekkur ederim canım bende öyle yapayım o zaman doktor bana açıklama yapmadı ama internetten araştırınca dozunun yüksek olduğunu öğrendim. Dün ve bugün içmedim yarın içerim saol cnm
Rica ederim canım hamile oldugunu ögrendigin an onu icmeyi bırak ama doktor bana öyle dedi hamile kalabildin mi bu arada

Kızlar bu 31 agustosta yaptıgım ovulasyon

Bu da 2 eylül yani bugun yaptıgım ovulasyon yumurtlama yaklasmıs gozukuyor dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…