EYLÜLDE HAMİLE KALMAYI PİLANİYANLAR ALANI TOPLANIN KIZLAR

495 beta ile nasıl ultrasonda gördü anlamadım bence doktorunu değiştirmelisin bnm hoşuma gitmedi
10 gün önce idrar testi pozitifti acaba betammı düşüyor yüksektide gözüktü bilmiyorum

Eklentiler

• 8A62F048-9A4C-4FF1-8CE8-B93BB8229B5C.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar merhaba bugün adetimin 21. Günü progesteron ölçüldü 16.55 çıktı bu değer hakkında bilgi sahibi olan var mı

Kizlar Merhaba bat cumartesi ama dayanamadim bugun test yaptim ve sonuc pozitif elhamdulillah Henuz doktora gitmedigim icin kesin diyemiyorum ama her sey yolunda giderse beklenen dogum tarihi
25 Mayis cok heyecanliyim Bekleyen herkese hayirli guzel haberler almalarini diliyorum

Test markası neydi

Kızlar 10 eylül de adetim bitti ve 14 eylülde ovülasyon testine başladım bugün 2. Ovülasyon testim çizgi koyulaştı acaba yumurtlama mı bukadar erken olabilir mi

Eklentiler

• F9EF7280-5B68-425D-ACD8-713537A0FFA5.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar yazmıştım betam yavaş yükseliyor diye dün yine gittim Allah’a şükğr iki katı artmış sizce nasıl pazartesi bir daha gidiceğim 493 - 515 -1035 sizce bir sorun varmıdır doktor boş yere inince kan verdiğimde moralimi bozmuştu yüzde 10 Yaşar diye şimdide iyi yükselmiş hiç yatma kalk diyor

Sen morelini yüksek tut askim hiç belli olmaz düşünme sen bebeginu düşun

Sen morelini yüksek tut askim hiç belli olmaz düşünme sen bebeginu düşun
Öyle yapmaya çalışıyorum ilk gebeliğim ama doktor gerçekten moralimi çok bozuyor yarın bir daha kan vereceğim eğer yine iki katı yükselmişse herşey yolumda demektir ve bu doktora gitmeyeceğim daha belki döllenmeyi yanlış hesapladı ve beni boş yere stres yapmıyor eğer dün gitseydim betam 1000 çıkınca herşey yolunda diyicekti çünkü tahminen

Yani son muaneye git degis doktorunu sen yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…