10 gün önce idrar testi pozitifti acaba betammı düşüyor yüksektide gözüktü bilmiyorum495 beta ile nasıl ultrasonda gördü anlamadım bence doktorunu değiştirmelisin bnm hoşuma gitmedi
Bilmiyorum ama bı terslik var yani anlayamadım10 gün önce idrar testi pozitifti acaba betammı düşüyor yüksektide gözüktü bilmiyorum
Benimde içimde kuşku var perşembe günü be çıkıcak bakalımBilmiyorum ama bı terslik var yani anlayamadım
Yanlış anlama içine kuşku düşürmek istemiyorum belki betani yanlış duymuş olabilir misinBenimde içimde kuşku var perşembe günü be çıkıcak bakalım
Yanlış anlama içine kuşku düşürmek istemiyorum belki betani yanlış duymuş olabilir misin
Test markası neydiKizlar Merhaba bat cumartesi ama dayanamadim bugun test yaptim ve sonuc pozitif elhamdulillahHenuz doktora gitmedigim icin kesin diyemiyorum ama her sey yolunda giderse beklenen dogum tarihi
25 Mayiscok heyecanliyim Bekleyen herkese hayirli guzel haberler almalarini diliyorum
First ResponseTest markası neydi
Hayırlı olsun canım bende bat 2 gün bitti 2 test yaptım 1 birind bisey çıkmadı birde bozuk ciktiFirst Response
Amiin tesekkur ederim.Belki ikisi de bozuktur morelinizi bozmayin tekrar test yapin guzel haberler alirsiniz insaallahHayırlı olsun canım bende bat 2 gün bitti 2 test yaptım 1 birind bisey çıkmadı birde bozuk cikti
İnşallah canım benjmAmiin tesekkur ederim.Belki ikisi de bozuktur morelinizi bozmayin tekrar test yapin guzel haberler alirsiniz insaallah
Olabilir canim degerlendirKızlar 10 eylül de adetim bitti ve 14 eylülde ovülasyon testine başladım bugün 2. Ovülasyon testim çizgi koyulaştı acaba yumurtlama mı bukadar erken olabilir mi
Tşk ederimOlabilir canim degerlendir
Sen morelini yüksek tut askim hiç belli olmaz düşünme sen bebeginu düşunKızlar yazmıştım betam yavaş yükseliyor diye dün yine gittim Allah’a şükğr iki katı artmış sizce nasıl pazartesi bir daha gidiceğim 493 - 515 -1035 sizce bir sorun varmıdır doktor boş yere inince kan verdiğimde moralimi bozmuştu yüzde 10 Yaşar diye şimdide iyi yükselmiş hiç yatma kalk diyor
Öyle yapmaya çalışıyorum ilk gebeliğim ama doktor gerçekten moralimi çok bozuyor yarın bir daha kan vereceğim eğer yine iki katı yükselmişse herşey yolumda demektir ve bu doktora gitmeyeceğim daha belki döllenmeyi yanlış hesapladı ve beni boş yere stres yapmıyor eğer dün gitseydim betam 1000 çıkınca herşey yolunda diyicekti çünkü tahminenSen morelini yüksek tut askim hiç belli olmaz düşünme sen bebeginu düşun
Öyle yapmaya çalışıyorum ilk gebeliğim ama doktor gerçekten moralimi çok bozuyor yarın bir daha kan vereceğim eğer yine iki katı yükselmişse herşey yolumda demektir ve bu doktora gitmeyeceğim daha belki döllenmeyi yanlış hesapladı ve beni boş yere stres yapmıyor eğer dün gitseydim betam 1000 çıkınca herşey yolunda diyicekti çünkü tahminen
Evet canım sen neyaptınYani son muaneye git degis doktorunu sen yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?