- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
Kaset test yapin derim inanin gebelik varsa kaset testte hemen cikiyor ve erken gebelik testlerine gore yaniltma payi cok cok az ben erken gebelik testlernden memnun kalmadm acikcasi cok pahalilar telrar gebe kalirsam supriz yapmak icin kullanirim daha estetik oldugundan goruntusu ama gebeligmi ogrenmek icin kaset test yaparm ☺ marka miratech denk gelirseniz guzel bebetime ben gebeligmi onla ogremmistim cok hassas bir test markasi , one step te kaliteli bence , artimed tavsiye etmem yalanci pozitifi cok oluyor ozellikle artimed in kuruma cizgisi pembelesiyor ve cok yaniltici sonuclar veriyor hizli testtede ben predictor early aldim hemde cok pahaliya almstim ve ikinci cizgi silik cikti sevndim kan verdim negatf sonuc en iyisi kaset testGünüm bugün geciyor yarında geçsin belki sarkacağı tutmuştur çarşambaya gelmezse yaparım. Mesela adet günleri içersinde eeken gebelik testi mi yapmalıyım yoksa kaset test mi ? Kaset test markası var mı önerebileceğiniz
Bende oyle almistim kaset test aldim duruyolar hamilelik suphem olursa yapicam insallah ☺Akıl vermek gibi olmasın fikrimi paylaşmak isterim en son geçen hafta eczaneden tekini 50 liraya aldım netten 5li 77 liraya aldım ve ertesi gün akşam da kapımdaydı. Ben artık eczaneden almam istisna acil durum olmadıkça
İlk gebeliğimde eczaneden adet söktürücü alırken rast gele test almıştım eczacı abla önerisiyle hatta kaset testti markasına bile dikkat etmemiştim. Atmadım gerçi saklıyorum evet estetik durmuyor ama anı işteKaset test yapin derim inanin gebelik varsa kaset testte hemen cikiyor ve erken gebelik testlerine gore yaniltma payi cok cok az ben erken gebelik testlernden memnun kalmadm acikcasi cok pahalilar telrar gebe kalirsam supriz yapmak icin kullanirim daha estetik oldugundan goruntusu ama gebeligmi ogrenmek icin kaset test yaparm ☺ marka miratech denk gelirseniz guzel bebetime ben gebeligmi onla ogremmistim cok hassas bir test markasi , one step te kaliteli bence , artimed tavsiye etmem yalanci pozitifi cok oluyor ozellikle artimed in kuruma cizgisi pembelesiyor ve cok yaniltici sonuclar veriyor hizli testtede ben predictor early aldim hemde cok pahaliya almstim ve ikinci cizgi silik cikti sevndim kan verdim negatf sonuc en iyisi kaset test
En iyisi eczanelere fazla para ödemeye gerek yok negatifi görüp çöpe atıyoruz keşke pozitif çıksa da 50 değil 100 versekBende oyle almistim kaset test aldim duruyolar hamilelik suphem olursa yapicam insallah ☺
Folik asitin adete bir etkisi yok iciniz rahat kullanin bugunde doktorum soyledi bi etksnn olmadgniİlk gebeliğimde eczaneden adet söktürücü alırken rast gele test almıştım eczacı abla önerisiyle hatta kaset testti markasına bile dikkat etmemiştim. Atmadım gerçi saklıyorum evet estetik durmuyor ama anı işteyarın da gelmezse miratech bulurum. Biizm burdaki eczanelerde çok ondan bu kullandığımız folik asit gecikme yapar mı sence adette
Evet eczaneler birden cok zam yapti kaset test 20 tl olmus bende internetten 10 tane 60 tl ye almstm kaset test duruyolar simdi kullanmak nasip olur insallahEn iyisi eczanelere fazla para ödemeye gerek yok negatifi görüp çöpe atıyoruz keşke pozitif çıksa da 50 değil 100 versek
2 yıl ara ara denediğimiz için çok negatif gördüm bünye alıştı artık önceden çok üzülürdüm kendimi eksik hissederdim çok ağlardım ilk gebeliğimi gönül rahatlığıyla yaşayamadım çoğu şeyi eksik yaşadım diye üzülürdüm. Ama öyle değil çok şükür bi evladım var sağlıklı diyorum ve dualarımda annelik duygusunu yaşamak isteyen her kadına diliyorumFolik asitin adete bir etkisi yok iciniz rahat kullanin bugunde doktorum soyledi bi etksnn olmadgnibir yan etkisi yok yani adetmizi stres geciktryo yapmamayi basarablrz insallah onuda ☺
Ayyyy aminn aminnn inşallah allahım kullandırmayı çift çizgiler görmeyi nasip etsin. Ben de erken gebelik almıştım kaset teste hiç bakmadım bugun gelen giden olmadı yarın da olmazsa çarşamba alır yaparım biEvet eczaneler birden cok zam yapti kaset test 20 tl olmus bende internetten 10 tane 60 tl ye almstm kaset test duruyolar simdi kullanmak nasip olur insallah
Gercekten oyle bende 1 sene cok cabaladim snra olmuyo belkide cocugmz olmiycak dedim bari gezip tozayim binsure kafam dagilsin dedim her ay her ay sadece hamile kaldmmi test yapaym stresi yordu beni ilk evlendgm anda basladm ben ilk ay hamile kaldmmi diye istyodum cocuk hemen uzuluyodm adet oldukca snra gezme planlari yaptgm ay hamilr oldgmu ogrendm bende2 yıl ara ara denediğimiz için çok negatif gördüm bünye alıştı artık önceden çok üzülürdüm kendimi eksik hissederdim çok ağlardım ilk gebeliğimi gönül rahatlığıyla yaşayamadım çoğu şeyi eksik yaşadım diye üzülürdüm. Ama öyle değil çok şükür bi evladım var sağlıklı diyorum ve dualarımda annelik duygusunu yaşamak isteyen her kadına diliyorumbenim ki artık ha tamam negatif mi diğer aya nasip kısmet hop öbür ay geliveriyo zaten hemen. Zamanı gelince oluyo adet günü hamile kaldım ben sanırım iki kez yumurtladım o zaman da. İlişki oldu daha ben ella almaya eczaneye gitmeden adetim geldi mesela. Ben adet oldum korunmaya gerek yok dedim ki hamile kalmışım hayat ne ince detaylarla geliyo bazen karşımıza
Aynen öyle kader işte bak neler neler nasıl çıkıyor karşımıza. Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallahGercekten oyle bende 1 sene cok cabaladim snra olmuyo belkide cocugmz olmiycak dedim bari gezip tozayim binsure kafam dagilsin dedim her ay her ay sadece hamile kaldmmi test yapaym stresi yordu beni ilk evlendgm anda basladm ben ilk ay hamile kaldmmi diye istyodum cocuk hemen uzuluyodm adet oldukca snra gezme planlari yaptgm ay hamilr oldgmu ogrendm bendedusunmeyince oluyomus gercekten Allah im isteyen kimsenin kucagini bos birakmasin
Amin saglikpi gebelikler bebekler nasib etsin Allah im hepimizeAynen öyle kader işte bak neler neler nasıl çıkıyor karşımıza. Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin inşallah
Amiiiiinnnn kuzum inşallaah ❤❤❤Amin saglikpi gebelikler bebekler nasib etsin Allah im hepimize
Banada kilo ver demisti yag vermem gerekiyous hatta gobek bolgen cok yagli dedi 5 kilo vermstim hamile kalmadan degerlernzn iyibolmasna sevndm masallah yakin zamanda bebis haberi alirsnz insallahMerhaba kızlar ilk kez hormon testi yaptırdık daha once birkac kimyasal birde bos gebeligim olmuştu dün muayene esnasinda gayet güzel yumurtaliklrn dedi doktor pko varmi dedim var diyemem dedi varsada az olabilir ama bir iki küçük kist var dedi..verdigi hormon testlerinde amh yoktu gerek yok dedi ben onada baktracam deyince onuda yazdi amh Ankara'ya gidiyomus 15 gün sonra cikar dedi diğer testlerimde şu şekilde...bu arada kilo ver deyip durdu hatta kilo vermen icin ilac verecem sana dedi
Canim ben pek anlamadim değerlerim iyi mi şuan yani test sonuclarimBanada kilo ver demisti yag vermem gerekiyous hatta gobek bolgen cok yagli dedi 5 kilo vermstim hamile kalmadan degerlernzn iyibolmasna sevndm masallah yakin zamanda bebis haberi alirsnz insallah
Ben deger tablosundan anlamiyorm bende kan verdim sonucu 1 ay snra gostermeye gdcem adet olunca gel dedi bide dahiliyeye kan ver dedi ama doktor olumsuz knsmamis neden boyle uzun suruyo gebe kalmk bi cozsek insallah saglikli bir gebelik haberi alirsinz yakinzamandaCanim ben pek anlamadim değerlerim iyi mi şuan yani test sonuclarimhikayem uzun 4 senelik evliyim ilk 3 senede 3 4 ay arayla 5 düşüğüm oldu biri boş gebelikti diğerleri kimyasal son bir senedirde hic gebe kalamadim genetik testler sperm testleri herşey yaptrdik ama bisey ckmadi bi hormon testlerime baktrmamistm bide rahim filmi cekmemistim nebilim doktorlar teklif dahi etmemisti bende dun vaktrdim film de cekilecek
495 beta ile nasıl ultrasonda gördü anlamadım bence doktorunu değiştirmelisin bnm hoşuma gitmediKızlar doktora gittim moralim çok bozuk hamileyim sat göre 20 günlükmüş ultrasonda gördü ama olması gerekenden küçükmüş kan testi yaptı beta 495 çıktı düşük olabilir iyiki erken geldin dedi progeatoron fitil verdi hiç kalkma yat merdiven inip çıkma cinsel ilişki yok falan dedi 2 gün sonra tekrar kan testi Yapıcağım binin üzerinde çakması lazımmış hiç başına gelen varmı
10 gün önce idrar testi pozitifti acaba betammı düşüyor yüksektide gözüktü bilmiyorum495 beta ile nasıl ultrasonda gördü anlamadım bence doktorunu değiştirmelisin bnm hoşuma gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?