eylulde sonuc alcaklar gelin birlikte bekliyelim belirtilerimiz yazalim

zeugma27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2009
73
0
86
Hollanda
benim test gunum 19 eylul yani arife gunu insallah ALLAHIM bayramda yuzumuzu guldurur
:ecrin_bebek: benim belirtilerim bel agrisi kasiklarimda batma goguslerim transfer gunun den beri agriyordu simdide dua ederek beklemedeyim: Saruboceq:

canim ben de boyle bir sayfa olsun istiyordum, aciyim mi acmiyim mi kararsiz kalmistim...cok iyi yaptin bu sayfayi acarak belirtilerimizi paylasalim, yakin zamanda hamis olanlar da bizi bilgilendirsin...tamam herkesin belirtisi olmayabilir yada herkesin vucudu farkli cevap veriyor, ama biz yine de merak ediyoruz, bu da cok normal...ben de hayirlisiyla 18 eylulde sonuc alacam, 7. gunum... bugune kadar adet sancisi gibi agrim olurdu, ama bugun kesildi noldu acaba...aklima kotu seyler geliyor, adet agrisi hissedenler genelde hamis cikiyor ama benimki kesildi(( dun cok hareketliydim, normal merdiven degil de tahtadan olanlar var ya ondan inip ciktim irmak kenarina inmek icin...bir ara ayagim kaydi dustum ama cok kotu degildi...insallah bebislerime bir sey olmamistir...doktorlarin tavsiyesi sonradan pisman olacaginiz seyler yapmayin, keske sunu yapmasaydim diyeceginiz sey olmasin.ben simdiden cok pismanim(((( bugun de belim agrimaya basladi, kendime cok kiziyorumklava:

kızlar hıc korkmayın belırtıler kesıldı dıye benım hıc belırtım olmadı ama hamıleydım
ıhsallah mujdelı haberler alırsınız

Dragonliliycim.. eger kanama felan olmadiysa uzulme bitanem.. dusundumde ablam ilk bebisine hamileyken bi baktik televizyonu kaldiriyor aaaammmannnn dur dedikkk. :) ama masallah rahat dogum yapti.. Allah nazarlardan korusun... senide... hersey neticede olacagina variyor.. cuma gunu bneim asilamam oldugunda sende test sonucunu alacaksin.. ve pozitif cikacak Allahin izniyle...

benim test gunum 19 eylul yani arife gunu insallah ALLAHIM bayramda yuzumuzu guldurur
:ecrin_bebek: benim belirtilerim bel agrisi kasiklarimda batma goguslerim transfer gunun den beri agriyordu simdide dua ederek beklemedeyim: Saruboceq:

Insallah guzel sonuclar alacaksin canim...

yeni listemiz

18 eylul insallah....... dragonlily
19 eylul insallah....... zeugma27

listemiz simdilik bu kadar bu hafta hanimis olacaklar buraya:CüvCüv:

arkadaşlar belirtilere takılıp sıkmayın kendinizi bende sürekli adet olacakmış gibi oluyordum ve üşüyordum karnımda batma hissi bile vardı biraz umutluydum ama sonuç negatif geldi ben çok stres yapmıştım ne olur siz yapmayın biraz dikkat edin ve kendinizi dinlemeyin allahım hepimizin yüzünü güldürsün

melisesra ay canim uzulme her se yin hayirlisi onu veren rabbim yine verir umudumuz kayip etmek yok hep umutlu bakalim moral bozmak yok....a.s.

kızlar benimde tahlil günüm yarın inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür

canım çok isterdim hamileyim demeyii ama kocaman bir negatif butun dunyam yıkıldı sankı allahım kımseye yasatmasın bu duyguyu dılerım rabbımden ben son negatıf sonuc alan olayım bundan sonra inşallah herkesten pozitif sonuclar alırız inşallah rabbim banada birdahaki sefere pozitif sonuc almayı nasıp eder amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rabbım bu gece inşallah dualarımızı kabul eder ve isteyen herkesı evlat sahıbı yapar allahım kucaklarımızı bos bırakma yarabbım inanıyorum bırdahakı sefere bende bebişlerime kavusacagım

amin canım benim rabbim bu gecelerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eğler inşallah canım mucizeni en yakın zamnda kendiliğineden gelir canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benimde 10 eylülde yumurtalarim toplandi 11 eylüldede transferim yapildi, ama ohss oldugu icin suan kontrol altindayim ve doktorum bana test günü icin herhangi birsey söylemedi, ben hangi gün test yapacagimi bilmiyorum ama sizce kacinci günü test yapiliyor 14. günü ise 25 eylülde benimde testim olacak, bu arada tranferin 7. günü tekrar kan tahlili yapilacak ohss icin, devam ediyormu diye, o zaman degerlerimide yazarim

canım ben buraya hamileyim yazanlardanım fakat erken yazmışım.....ilk değer pozitifdi fakat 2.değer az yükseldi.....3.kan testi ile değerde bebekde düştü canım......bu ay negatif sonuç alnalrdanım bende seni çooook iyi anlıyorum....allah bi daha inşşş yaşatmaz canım...ne bize nede başkasına...bende hala kendimi tam olarak toparlamış değilim....ne diyim geçmiş olsun canım.....inş diğer denememizde bizde gülenlerden oluruz.....

her seyin hayirlisi olsun kizlar su kandiler yuzu hurmetine yarabbim umadimiz anlarda yuzumuzu guldursun ALLAHIM onlari bize versin hemde hic bir daha almamak uzere amin....
kandiliniz kutlu dualariniz kabul olsun...ne olur elimizde geldigi kadar morali yuksek tutalim...iyi seyler dusunelim ALLAH hepmize sabirlar versin..
Benimde bugun kahverengi lekelemem oldu bende bilmiyorum icerimde neler oluyor kendi vucudumdan haberim yok hep soru isareti var kafamizda ve yarin 12 ci gunum ama test yapamiyorum
cunku burda bana 15 gunu yapmami soylediler esimde istemiyor erken yapmami son 3 gun bekliycem kismet neyse o olacak kaderden otesi olmazzzzz...

kızlar desteklerınız için hepinize teşekkurler benım acımı benımle paylasıyorsunuz saolun inşallah rabbim birdahakı sefere benımde ve isteyen tum herkesın yuzunu guldurur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…