slm kizlar oncelikle herekese iyi bayramlar sonuc negatif ama uzulmuyorum artik ALLAHIM onu verecegi vakti ve zamani biliyor dunyada rizkiolan geliyor bizlerde siramizi bekliyoruz bizler biraz arkalarda kalmisiz gec olsun hayirlisi olsun ne yapalim uzulmek yok yolla devam evde neseli olacagiz ki eslerimizde motive olsun bekleyen arkadaslara insallah diyorum sizler iyi haber alirsiniz... :1hug:
canım pozitıf olabılmen cok guzel ama bılıyorum kı yuregının bı yanı acıyo allah buyuk bızler bu sefer negatıf sonuc aldık ama ikinci deneme hepımızın pozitif olacak
canım pozitıf olabılmen cok guzel ama bılıyorum kı yuregının bı yanı acıyo allah buyuk bızler bu sefer negatıf sonuc aldık ama ikinci deneme hepımızın pozitif olacak
merhaba arkadaşlar.bu bölüm çok güzel olmuş.ben 30 eylülde sonucu öğreneceğim.yalnız bende şöyle bir sorun var.önceden açlık nedir bilmezdim şimddide doymayı bilmiyorum.benim gibi olan varmıcokacimcoook
merhaba arkadaşlar.bu bölüm çok güzel olmuş.ben 30 eylülde sonucu öğreneceğim.yalnız bende şöyle bir sorun var.önceden açlık nedir bilmezdim şimddide doymayı bilmiyorum.benim gibi olan varmıcokacimcoook
ayyy sorma yaa bende acayip yiyorum ve karnim cok sis, ohss olduktan sonra karnimin sisi hala gecmedi, ne zaman gececek bu sislik, beni görenler hamilemisin diye soruyor, bende insallah diyorum icimden :) cünkü kimse bilmiyor tüp bebek tedavisine basladigimi, pozitif sonuc aldiktan sonra söylüycem insallah,ama durmadan biseyler yemek cok gickkkk, ve fazla harekette etmiyorum,
ben geldim kizlar bayramdi derken pek nete girmeye vaktim olmadi moralimi dahda iyi oldu es dost ziyaretleri filan baya beni motive oldum esim bile neselendi sanki neydi ya o 12 gun ALLAHIM hayirlisini versin bebek olsun diye akil fikir kalmiyordu insanda yat kalk hamilemiyim neyse bir dahakine bu kadar takmiycam kafaya aaa lmaz: hayirlisi olsun diyelim dua edelim bekliyelim yapicamiz sey bu kaddar.
ee hanimis olan kimler bu ay onlardan ne haber,
masal deniz insallah hayirlisiyla cift cizgiyi gorursun canim ama gercekten dusunmemeye calis...hayirlisi olsun
Arkadaşlar merhaba,
Tedaviniz hayırlı olur inşallah ve güzel haberler alırsınız,
Benim de ilk tüp bebek denemem (tabii son olur inş.) dün transferim gerçekleşti beklemedeyim...
benimde ilk tüp bebek denemem,7 gün önce transferim yapıldı.Bende sonucu 01 Ekimde öğreneceğim.Herkese bol şans diliyorum.Bende de yemek konusunda aynı problemler var.Sürekli acıkıyorum,özellikle sabahları kalktığımda çok midem kazınıyor,ve midemde bulantı oluyor hafif.Sabah ,öğle ,akşam ve ara öğün demeden sürekli bir açlık çekmekteyim . Acaba ilaçların yan etkisi olabilir mi diye düşünmeye başladım.
benimde ilk tüp bebek denemem,7 gün önce transferim yapıldı.Bende sonucu 01 Ekimde öğreneceğim.Herkese bol şans diliyorum.Bende de yemek konusunda aynı problemler var.Sürekli acıkıyorum,özellikle sabahları kalktığımda çok midem kazınıyor,ve midemde bulantı oluyor hafif.Sabah ,öğle ,akşam ve ara öğün demeden sürekli bir açlık çekmekteyim . Acaba ilaçların yan etkisi olabilir mi diye düşünmeye başladım.
İnşallah güzel haberler alırsın... canım... bol bol dinlen ..
yemek hakkında bendede aynı şey yaşıyordum .. ben hayatta boğazıma düşkün değildim .. ama tedavi zamanında ve transferden sonra .. ne görsem .. yemek istiyordum..cokacimcoook kendimden nefret ettim lmaz:
ama şimdi çok canım çekmiyor... zaten midem kalkıyo kafamçokkarıştı