- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Bi sorum var kızlar.. şimdi transferden sonra ilişki yasak .. ne zamana kadar.. dr. sormaya utandım bugün ..
bugün bizim ilk ultrasonum du... bir tane babişimiz tamam .. bir tanede var %75 ...
kizlar birde cok acil bi sorum olucakti benim simdi transferimin 6. günü ben yurt disindas yasiyorum, türkiyeye ucak seyehati saakincali olurmu, su bekleme asamasini bari türkiyede gecireyim diyorum nedersiiz ?
kizlar sonucumu aldim maalasef negatif(( dun idrarda da negatif cikmiti, bakmam iyi olmus o kadar umutlu degildim cevabi beklerken ve oyle de cikti...bu defa kismet degilmis dir dahakine insallah...
kizlar sonucumu aldim maalasef negatif(( dun idrarda da negatif cikmiti, bakmam iyi olmus o kadar umutlu degildim cevabi beklerken ve oyle de cikti...bu defa kismet degilmis dir dahakine insallah...
benim test gunum 19 eylul yani arife gunu insallah ALLAHIM bayramda yuzumuzu guldurur
:ecrin_bebek: benim belirtilerim bel agrisi kasiklarimda batma goguslerim transfer gunun den beri agriyordu simdide dua ederek beklemedeyim: Saruboceq:
pardon hatta 10.günüm ayın 9 unda oldu transfer...
slm kizlar oncelikle herekese iyi bayramlar sonuc negatif ama uzulmuyorum artik ALLAHIM onu verecegi vakti ve zamani biliyor dunyada rizkiolan geliyor bizlerde siramizi bekliyoruz bizler biraz arkalarda kalmisiz gec olsun hayirlisi olsun ne yapalim uzulmek yok yolla devam evde neseli olacagiz ki eslerimizde motive olsun bekleyen arkadaslara insallah diyorum sizler iyi haber alirsiniz... :1hug:
slm kizlar oncelikle herekese iyi bayramlar sonuc negatif ama uzulmuyorum artik ALLAHIM onu verecegi vakti ve zamani biliyor dunyada rizkiolan geliyor bizlerde siramizi bekliyoruz bizler biraz arkalarda kalmisiz gec olsun hayirlisi olsun ne yapalim uzulmek yok yolla devam evde neseli olacagiz ki eslerimizde motive olsun bekleyen arkadaslara insallah diyorum sizler iyi haber alirsiniz... :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?