eylulde sonuc alcaklar gelin birlikte bekliyelim belirtilerimiz yazalim

Bi sorum var kızlar.. şimdi transferden sonra ilişki yasak .. ne zamana kadar.. dr. sormaya utandım bugün ..
bugün bizim ilk ultrasonum du... bir tane babişimiz tamam .. bir tanede var %75 ...

ben merkez kagıdında ilişkinin kalp atışı duyulana kadar yasak olduğunu okumuştum. ondan sonra da ancak dr izin verirse mümkünmüş. bence kalp atışı için gittiğinizde doktora sor. bebeklerin hayırlı olsun bu arada

peki bebegin kalp atisi ne zaman duyuluyor, tam olarak bilen varmi, ben tüp bebekle yapilan tedavide, transferden sonra kacinci gün normal sartlarda kese görünüyor ve kacinci günde kalp atisi duyuluyor, yani yaklasik olarak ? bilen varmi kizlar

kizlar birde cok acil bi sorum olucakti benim simdi transferimin 6. günü ben yurt disindas yasiyorum, türkiyeye ucak seyehati saakincali olurmu, su bekleme asamasini bari türkiyede gecireyim diyorum nedersiiz ?

merhabalar;bende bayramın ikinci günü kan testi yaptıracağım,bu arada micro yaptırdık.bakalım sonuç ne olacak.hepimizin kucağını doldursun rabbiö inşallahhhhh...

belirtilerim en çok göğüslerde hassasiyet yaşıyorum,gerilme ve uçları çok acıyor.birde kahverengi olan yerler genişledi.

kizlar birde cok acil bi sorum olucakti benim simdi transferimin 6. günü ben yurt disindas yasiyorum, türkiyeye ucak seyehati saakincali olurmu, su bekleme asamasini bari türkiyede gecireyim diyorum nedersiiz ?

doktoruna sor tabii ama burada yaptıranlara 4-5 gün sonra uçakla seyahat serbest canım

kizlar sonucumu aldim maalasef negatif(( dun idrarda da negatif cikmiti, bakmam iyi olmus o kadar umutlu degildim cevabi beklerken ve oyle de cikti...bu defa kismet degilmis dir dahakine insallah...

kizlar sonucumu aldim maalasef negatif(( dun idrarda da negatif cikmiti, bakmam iyi olmus o kadar umutlu degildim cevabi beklerken ve oyle de cikti...bu defa kismet degilmis dir dahakine insallah...

senın adına cok uzuldum.artık bende zaman yaklastıkca umudumu yıtırıyorumm.ama dedıgın gıbı bıdahakıne ınsallah olur canımm.

kızlar umudununzu kaybetmeyin lütfen
bizde gecen sene ramazan bayramında korkudan tahlil yaptıramamıştık eşime
bayrama hüzünlü girmeyelim diye
elhamdülillah bu seneki bayrama 5aylık hamile olarak giricem inşallah
rabbim hepinize nasip etsin
yeterki istemekten ve sabretmekten vazgecmeyinnn:Saruboceq:

canım benım inşallah ikinci denemede allahım yuzumuzu guldurecek ne olur umudunu yıtırme

benim test gunum 19 eylul yani arife gunu insallah ALLAHIM bayramda yuzumuzu guldurur
:ecrin_bebek: benim belirtilerim bel agrisi kasiklarimda batma goguslerim transfer gunun den beri agriyordu simdide dua ederek beklemedeyim: Saruboceq:

canım hayırlı haberlerını beklıyoruzz

kızlar bugun transferimin 9. günü kan testi yaptırdım 275 çıktı Allahıma çok şükür hastalanıcakmışım gibi belimde kasıklarımda ağrı var arada aama biraz farklı regl den

geranimo kutlarım canım rabbim kucağınızdada göstersin inşallah.benimde 9.günüm ama ben bayramın ikinci gününü beklicem,sen neden 12. günü beklemedin?

slm kizlar oncelikle herekese iyi bayramlar sonuc negatif ama uzulmuyorum artik ALLAHIM onu verecegi vakti ve zamani biliyor dunyada rizkiolan geliyor bizlerde siramizi bekliyoruz bizler biraz arkalarda kalmisiz gec olsun hayirlisi olsun ne yapalim uzulmek yok yolla devam evde neseli olacagiz ki eslerimizde motive olsun bekleyen arkadaslara insallah diyorum sizler iyi haber alirsiniz... :1hug:

CANIM NE KADAR POZITIFSIN YA; inan cok moral veriyorsun bana, herkesin bayramin mübarek olsun canim

evet arkadaşım çok pozitifsin Allahım bizlere de pozitiflik verir inşallaaaaaah herkese tedavisi hayırlı olsun beklemede olanlarında inşallah pozitif çıksın binlerce ker amiiiiin

canim benim, keske senin gibi olabilsem...ama dogru soyluyorsun zamani gelince hayirlisiyla rabbim bize de nasip edecek...Allah saglik ve maddiyat, ki bayaga onemli, versin biz yolumuza devam edecez 2.3. 4. ne kadar gucumuz yeterse devam edecez...elbet bir gun o an gelecek ve biz de bayramlarda cocuklarimizla tam bir aile olacaz...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sonuc bekleyen arkadaslar Allah gonlunuze gore versin, insallah negatif sonuc alip kimsenin yuregi yanmaz gozyasi dokmez artik:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…