canım çok geçmiş olsunnn biliyosunki seni çok iyi anlıyorum 4 kez yaşadım allah kimseye yaşatmasın... şükürler olsunki tüp bebek gibi bir şansımız var bunu bile yaptıramayanlar var yumurtası olmuyor sperm olmuyor... bu ikisi oldugu sürece devem rabbim zamanını biliyor inşallah zamanı gelincede olacak.....kızlar desteklerınız için hepinize teşekkurler benım acımı benımle paylasıyorsunuz saolun inşallah rabbim birdahakı sefere benımde ve isteyen tum herkesın yuzunu guldurur amin
benimde bugün transferden sonra 5.günüm ama bugün cok ciddi sancim basladi ayaklarima kadar vuruyor sancim, sanki heran adet olucak gibi, yartin kontorle gidicem doktora bakalim ne diycek kan tahlilimdeki deger kac cikacak, hos söylemezlerde yinede belli olmaz, gerci benimmki ohss tamamen gectimi diye kan tahlili yapilacak ama,
ya kizlar ben hastanede ohss yüzünden 4 gün yattim, transferden sonra doktorum bana teste kadar cinsel iliski yok dedi, ama hastaneden ciktiktan sonra hemsire yapabilirin dedi, celiski var, acaba bu negatif bir sonuc oldugunami isarettir
benimde bugün transferden sonra 5.günüm ama bugün cok ciddi sancim basladi ayaklarima kadar vuruyor sancim, sanki heran adet olucak gibi, yartin kontorle gidicem doktora bakalim ne diycek kan tahlilimdeki deger kac cikacak, hos söylemezlerde yinede belli olmaz, gerci benimmki ohss tamamen gectimi diye kan tahlili yapilacak ama,
ya kizlar ben hastanede ohss yüzünden 4 gün yattim, transferden sonra doktorum bana teste kadar cinsel iliski yok dedi, ama hastaneden ciktiktan sonra hemsire yapabilirin dedi, celiski var, acaba bu negatif bir sonuc oldugunami isarettir
nasıl hemşire o öyle? burada tüm dr ve hemşireler yumurta toplamadan itibaren yasak diyor. sen doktoru dinle. hemşire ne dediğini bilmiyordur
mrb kızlar benım test gunum 26eylül. sızlerınde dedıgı gıbı bende de aynı sıkayetler var adet olacakmısım gıbı bır agrı gogsumde karıncalaşmalar ve ayaklarım cok agrıyo.bu kez olmadı gıbı gelıyo.kendımı hep olmıcakmıs gıbı hazırlıyorum.artık hayırlısı .bırde bu ıgnlerı nekadar daha kullanıcaz?
progestron kullanıyorumm.ınanın yuruyemez hale gelıyorum 60tane aldım 40tane var dahadragonlıly hayırlı haberlerını beklıyoruzz
yeni listemiz
18 eylul insallah....... dragonlily
19 eylul insallah....... zeugma27
listemiz simdilik bu kadar bu hafta hanimis olacaklar buraya:CüvCüv:
Bi sorum var kızlar.. şimdi transferden sonra ilişki yasak .. ne zamana kadar.. dr. sormaya utandım bugün ..
bugün bizim ilk ultrasonum du... bir tane babişimiz tamam .. bir tanede var %75 ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?