eylulde sonuc alcaklar gelin birlikte bekliyelim belirtilerimiz yazalim

kızlar desteklerınız için hepinize teşekkurler benım acımı benımle paylasıyorsunuz saolun inşallah rabbim birdahakı sefere benımde ve isteyen tum herkesın yuzunu guldurur amin
canım çok geçmiş olsunnn biliyosunki seni çok iyi anlıyorum 4 kez yaşadım allah kimseye yaşatmasın... şükürler olsunki tüp bebek gibi bir şansımız var bunu bile yaptıramayanlar var yumurtası olmuyor sperm olmuyor... bu ikisi oldugu sürece devem rabbim zamanını biliyor inşallah zamanı gelincede olacak.....

benimde bugün transferden sonra 5.günüm ama bugün cok ciddi sancim basladi ayaklarima kadar vuruyor sancim, sanki heran adet olucak gibi, yartin kontorle gidicem doktora bakalim ne diycek kan tahlilimdeki deger kac cikacak, hos söylemezlerde yinede belli olmaz, gerci benimmki ohss tamamen gectimi diye kan tahlili yapilacak ama,

ya kizlar ben hastanede ohss yüzünden 4 gün yattim, transferden sonra doktorum bana teste kadar cinsel iliski yok dedi, ama hastaneden ciktiktan sonra hemsire yapabilirin dedi, celiski var, acaba bu negatif bir sonuc oldugunami isarettir

canim niye negatif sonuc olsunki daha zamani var, bize de teste kadar iliski yasagi var, yani yumurtalar toplanmadan basladi ve devam ediyor...bence sen hemsireyi bosver, doktorun dedigi dogru...

zeugmacim, her ulkede doktorlar farkli tarihte test yaptiriyor galiba.turkiyede 12. gun amerikada 11. gun onun sebebi de hesaplarken yumurta toplama zamanina gore yapiyorlar..yumurta toplandiktan sonraki 14. gun test gunu olarak sayiliyor...beklemek zaten zor senin daha da uzamis((

nasıl hemşire o öyle? burada tüm dr ve hemşireler yumurta toplamadan itibaren yasak diyor. sen doktoru dinle. hemşire ne dediğini bilmiyordur

nasıl hemşire o öyle? burada tüm dr ve hemşireler yumurta toplamadan itibaren yasak diyor. sen doktoru dinle. hemşire ne dediğini bilmiyordur

iste böyle sacma bir sistemki burasi anlamdim, türkiyede hersey daha güzel ilerliyor yaa bence cok sanslisiniz

mrb kızlar benım test gunum 26eylül. sızlerınde dedıgı gıbı bende de aynı sıkayetler var adet olacakmısım gıbı bır agrı gogsumde karıncalaşmalar ve ayaklarım cok agrıyo.bu kez olmadı gıbı gelıyo.kendımı hep olmıcakmıs gıbı hazırlıyorum.artık hayırlısı .bırde bu ıgnlerı nekadar daha kullanıcaz?
progestron kullanıyorumm.ınanın yuruyemez hale gelıyorum 60tane aldım 40tane var dahadragonlıly hayırlı haberlerını beklıyoruzz

canım benim de 26 eylül test günüm. dün az kasıkta ağrı vardı bugün geçti gibi. gögüsler de az sert ama halen ilaçların etkisi sanırım. ben bu ağrıları seviyorum keşke olsa bana hamilelik belirtisi gibi geliyor. ben gecen sefer günde 2 kez 4 ampul progesteron olmuştum. çok yormustu. bu sefer gunde 1 kez 2 ampul progynex oluyorum. ikisi de toplamda 100 mg progesterona geliyor ama progynex 1 seferde yapılıyor ve daha ucuz. ilkinde de bilsem doktorum bana progestorone yazdığında bile ben yine progynex kullanırdım.

diğer başlığa da yazmıştım ananas ın nasıl kullanılacağı ve faydaları ile ilgili bir başlığı buraya da koyuyorum

momi kullanıcısından alıntı

kızlar selam daha once ananasla ilgili bir iki yazı okumustum. sizin konuyu da gorunce paylaşmadan geçemedim. asagida da buldugum bir yazıyı ekliyorum size de bilgi olsun diye. kısaca yanlarına tercume ettim ozet olarak. umarım faydası olur.

Ayrıca aşağıda bahsi geçen Bromelain denen enzim endometriosis hastalarında sıkıntı yaratan prostaglandin hormonundan kaynaklanan ağrıları azaltabiliyor ve ameliyat vb. sonrası daha hızlı iyileşme sağlayabiliyormuş.
--------------------------------

They say it's actually the core of the pineapple that works best, not the pineapple itself. It's an enzyme called Bromelain, you can also take tablets from the health food store, but I don't know if it would work as well. Some say it needs to be fresh pineapple, because it is an enzyme. (özellikle ananasın ortasındaki sert bölümün işe yaradığını söylüyorlar. Bromelain denen bir madde çok yoğun miktarda bulunuyormuş burada ve toz/tablet formatında da satılıyormuş. Ananasın için faydalı olan bu enzim olduğu için ananası taze tüketmek gerekli diyorlar)

However, some say that fresh pineapple, if eaten in excess could cause a miscarriage, as it can cause uterine cramping. yalnız taze ananası çok yememeye dikkat etmek gerekiyor. rahim kasılmaları yapabileceği için düşük sebebi olabilirmiş.

So if you are going to try it, it might be better to stick to the following routine: Eğer deneyecekseniz aşağıda yazdığı şekilde uygulamanızda fayda var

Implantasyonu desteklemek için
Using Pineapple to Assist Implantation: Pineapple contains bromelain. Bromelain is a proteolytic enzyme that breaks up proteins that inhibit embryo implantation. Consuming a whole pineapple (focusing on the core as it has the highest concentration of Bromelain) during a fertility cycle can be beneficial.Bromelain embriyonun tutunmasını engelleyen proteinleri parçalarmış. gün vermemiş ama herhalde yumurtlamadan sonra kullanmak gerekli tutunması için ???

Tüp Bebek Tedavisinde
For IVF [in vitro fertilization] cycle: one pineapple, divided into 5 portions - consume one portion each day, over five days, beginning on the day of your embryo transfer. Transfer yapıldığı günden başlayarak bir ananası 5 eşit porsiyona bölün 5 gün boyunca her gün bir parçasını tüketin.

Aşılama tedavisinde
IUI [intra-uterine insemination] cycle: one pineapple, divided into 5 portions - consume one portion each day, over five days, beginning on the day of your IUI. Aşılama yapıldığı günden başlayarak bir ananası 5 eşit porsiyona bölün 5 gün boyunca her gün bir parçasını tüketin.

Zamanlamalı İlişki için
Timed intercourse cycle: one pineapple, divided into 5 portions - consume one portion each day, over five days, beginning on the day after ovulation. Yumurtlamanın gerçekleştiği günün ERTESİ gününden başlayarak bir ananası 5 eşit porsiyona bölün 5 gün boyunca her gün bir parçasını tüketin.

Note: Be careful not to start consuming pineapple too early in the cycle. Beginning to consume pineapple BEFORE the recommended days above can actually affect your vaginal and cervical mucus PH, making it more acidic.
Bu not önemli!!! Ananası dönemin çok erken zamanlarında tüketmeye başlamayın diyor. Yukarıda tavsiye edilen günlerden önce tüketmeye başlarsanız vajen ve serviks sıvısını asidik yapar ki bu da spermlerin yaşamasını ve rahme geçişini engeller.

elimden geldiğince çevirmeye çalıştım umarım işinize yarar :)

dragonlily canım inşallah pozitif sonuclar alırsın dualarımız senınle

benim umidim kalmadi kizlar 3 gundur kanamam oluyor ama doktor istetigi icin yarin test yapicam hic icimden gelmiyor yapmak :1no2:

18 eylul.......dragonlily :Saruboceq:
19 eylul.......zeugma27 :Saruboceq
19 eylul.......nero_ka :Saruboceq:

insallah iyi haberler aliriz hepimiz cifte bayram olur bizlere ama benden umut yok

Bi sorum var kızlar.. şimdi transferden sonra ilişki yasak .. ne zamana kadar.. dr. sormaya utandım bugün ..
bugün bizim ilk ultrasonum du... bir tane babişimiz tamam .. bir tanede var %75 ...

zeugma27 canım umutsuzluga yer yok inşallah pozitif sonuç alacaksınız bizlerde sizlerle bu mutlulugu paylasacagız

Arkadaşlar inş. çabalarınıs boşa gitmez benim en yakın arkadaşımında 09.09.2009 da transferi oldu satın yarın ama dayanamadı bugün gitti dr. ikiside tutmuş görünüyor değeri de 240 çıktı hadi hayırlısı Allah her isteyene versin.

Bi sorum var kızlar.. şimdi transferden sonra ilişki yasak .. ne zamana kadar.. dr. sormaya utandım bugün ..
bugün bizim ilk ultrasonum du... bir tane babişimiz tamam .. bir tanede var %75 ...

Canım hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah....
ilişki konusunu doktoruna sor bence, benim 3 ayım bitti, ilk dönemler rahatsızlıklar ve bulantılar yüzünden zaten düşünememiştik öyle şeyleri, şimdide eşim doğuma kadar dokunmam ben sana diyor bebeklere zarar gelir diye, ama bende doktoruma sormadım daha...

beryu iyi niyetin pozitif dusuncen icin sagol canim ama hani derler ya gorunen koy klavuz istemez beninkide oyle iste herhalde bu kadar kanamadan sonra mucize olur hamile olmam kismet diyorum aman degilim icime oyle doguyor bu kadar kendimizi yormamiz her gun tutmuki diye dusunmek aslinda hepsi bos bir kere ALLAH anlimiza yazmisa o bebeginde dunyada rizki varsa zaten biz o doktor karsina oturdumuz zamandan beri beli o yuzden artik kendimi bu kadar yormiycam yuce rabbim ol dedi an o istedigi an olacak oyuzden yeni baslayan arkadaslar hic bu kadar belirtilere suna filan kafanizi takmayin her gun ayetul kursu okuyun ufleyin kendinize bunu soylemesi zor ama sanki bu tedaviyi yasamamis gibi davrani ve bebeginiz size supriz yapsin....a.s. dogal yolla bekler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…