eylülden gebelik umudu olanlar

Kızlar gece acıkmanız oluyor mu karın gurultusundan uyuyamıyorum bu belirtimi

Çok iyi düzelmiş benim eşimin %48 hız 32 milyon. Bir kere yaptırdık böyle çıktı.zaten aşılama da yıkanıp veriyorlarmış.yıkanınca%80 hız sizin
Birkaç aya olmazsa biz de aşılama düşünüyoruz bakalım inşAllah tutar sizinki

Canım eşimde kararsız aşılama konusunda yapsak mı yapmasak mı ?
Yani aşılama genelde birkaç deneme sonrası tutuyor tabi herkeste öyle olacak diye bir kaide yok. Doktor neden size öyle dedi bilemiyorum canım bizim değerimiz çok daha kötüydü ve aşılama falan demedi bir yıl dolunca deneriz dedi.

Bilmiyorum ki hatta üroloji doktoru bi değerlerle aşılama bile zor dedi

Yok artık daha neler 32 milyon değil miydi yanlış mı hatırlıyorum. Bir doktora takılı kalmayın kaç ilaç kullanırsan kullan en büyük ilaç motivasyon ve inançtir canım
Aynen öyle canım.eşim buna zor gitti canım ikinci teste gitmesi gerek gitmiyor. Bu ay denemeyi bıraktım kafamda vücudum da dinlensin istedim.

Aynen öyle canım.eşim buna zor gitti canım ikinci teste gitmesi gerek gitmiyor. Bu ay denemeyi bıraktım kafamda vücudum da dinlensin istedim.
Dinlenmek istemeni o kadar iyi anlıyorum ki ben de yaşadım. Ama eşinin gitmek istememesinin sebebi de doktor eminim. Baya baya moral bozmuş hiç gerek yokken. Biz düzeleceğini umut ederek ilaç ve keçiboynuzu özü kullandık hamdolsun düzeldi. Sen yine eşine destek ol onların kabullenmesi çok daha zor oluyor. Bir de eğer mümkünse Androloji bölümüne çift olarak gidin üroloji değil canım

Canım bilmiyorum artık nasıl olacak şimdide kararını vermiş yaptırmıycam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…