- 20 Mart 2011
- 13.958
- 32.563
- 798
Canım bende herhangi bir sıkıntı yok henüz ben de göremedim, nasipAhh o günleri görecek iyim acaba inşallah isteyen herkese nasip olur
Morfoloji ve sayı sıkıntılı canım 32 milyon muşEşindeki sıkıntı ne canım? Benim eşimin hız ve sayı problemi vardı çok şükür takviyeler ile düzeldi
Takviyelerle düzelir üç aya canımMorfoloji ve sayı sıkıntılı canım 32 milyon muş
2-3 hafta keçiboynuzu pekmezi yedi sonra bıraktı canım nasılsa aşılama olacak diyeTakviyelerle düzelir üç aya canım
Takviyelerle düzelir üç aya canım
Sayı 10 milyon hız %20 idi. Çok şükür üç aya düzeldi. Neden hemen aşılama kararı aldınız ki?Senin eşinin kaçtı
Benide ekleyin kizlar benimde 28 ağustos3 kişi olduk aynı zamanı bekleyen :)
Canım doktor dedi aşılama yapalım diye o ne derse onu yapıyoruzSayı 10 milyon hız %20 idi. Çok şükür üç aya düzeldi. Neden hemen aşılama kararı aldınız ki?
Şimdi kaç oldu canımSayı 10 milyon hız %20 idi. Çok şükür üç aya düzeldi. Neden hemen aşılama kararı aldınız ki?
Hayırlısı olsun inşAllah canımCanım doktor dedi aşılama yapalım diye o ne derse onu yapıyoruz
ileri hareket %46 sayı 100 milyonŞimdi kaç oldu canım
Çok iyi düzelmiş benim eşimin %48 hız 32 milyon. Bir kere yaptırdık böyle çıktı.zaten aşılama da yıkanıp veriyorlarmış.yıkanınca%80 hız sizinHayırlısı olsun inşAllah canım
ileri hareket %46 sayı 100 milyon
Birkaç aya olmazsa biz de aşılama düşünüyoruz bakalım inşAllah tutar sizinkiÇok iyi düzelmiş benim eşimin %48 hız 32 milyon. Bir kere yaptırdık böyle çıktı.zaten aşılama da yıkanıp veriyorlarmış.yıkanınca%80 hız sizin
Canım eşimde kararsız aşılama konusunda yapsak mı yapmasak mı ?Birkaç aya olmazsa biz de aşılama düşünüyoruz bakalım inşAllah tutar sizinki
Yani aşılama genelde birkaç deneme sonrası tutuyor tabi herkeste öyle olacak diye bir kaide yok. Doktor neden size öyle dedi bilemiyorum canım bizim değerimiz çok daha kötüydü ve aşılama falan demedi bir yıl dolunca deneriz dedi.Canım eşimde kararsız aşılama konusunda yapsak mı yapmasak mı ?
Bilmiyorum ki hatta üroloji doktoru bi değerlerle aşılama bile zor dediYani aşılama genelde birkaç deneme sonrası tutuyor tabi herkeste öyle olacak diye bir kaide yok. Doktor neden size öyle dedi bilemiyorum canım bizim değerimiz çok daha kötüydü ve aşılama falan demedi bir yıl dolunca deneriz dedi.
Yok artık daha neler 32 milyon değil miydi yanlış mı hatırlıyorum. Bir doktora takılı kalmayın kaç ilaç kullanırsan kullan en büyük ilaç motivasyon ve inançtir canımBilmiyorum ki hatta üroloji doktoru bi değerlerle aşılama bile zor dedi
Aynen öyle canım.eşim buna zor gitti canım ikinci teste gitmesi gerek gitmiyor. Bu ay denemeyi bıraktım kafamda vücudum da dinlensin istedim.Yok artık daha neler 32 milyon değil miydi yanlış mı hatırlıyorum. Bir doktora takılı kalmayın kaç ilaç kullanırsan kullan en büyük ilaç motivasyon ve inançtir canım
Dinlenmek istemeni o kadar iyi anlıyorum ki ben de yaşadım. Ama eşinin gitmek istememesinin sebebi de doktor eminim. Baya baya moral bozmuş hiç gerek yokken. Biz düzeleceğini umut ederek ilaç ve keçiboynuzu özü kullandık hamdolsun düzeldi. Sen yine eşine destek ol onların kabullenmesi çok daha zor oluyor. Bir de eğer mümkünse Androloji bölümüne çift olarak gidin üroloji değil canımAynen öyle canım.eşim buna zor gitti canım ikinci teste gitmesi gerek gitmiyor. Bu ay denemeyi bıraktım kafamda vücudum da dinlensin istedim.
Canım bilmiyorum artık nasıl olacak şimdide kararını vermiş yaptırmıycam diyorDinlenmek istemeni o kadar iyi anlıyorum ki ben de yaşadım. Ama eşinin gitmek istememesinin sebebi de doktor eminim. Baya baya moral bozmuş hiç gerek yokken. Biz düzeleceğini umut ederek ilaç ve keçiboynuzu özü kullandık hamdolsun düzeldi. Sen yine eşine destek ol onların kabullenmesi çok daha zor oluyor. Bir de eğer mümkünse Androloji bölümüne çift olarak gidin üroloji değil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?