orası oyle tabi psikolojikmen yıkım oluyorAma moral bozuyorlar . Psikoloj9k baski resmen
O soyledikce ben kafama takiyorumorası oyle tabi psikolojikmen yıkım oluyor
Sen niye takıyorsun kıs boşver konuşup dursun oKaynanam sagolsun psikolojimi bozdu oyle diye diye
Adetli insan patlamaya yer ariyor cok gergin oluyorum . O oyle diyince zaten aglamakliyim iyice cildirdimSen niye takıyorsun kıs boşver konuşup dursun oSalla
Evet haklısın regl dönemi insan acayip asabi oluyo sen yine de sakinliğini koru bana da soruyorlar Yok mu diye geç olmadan olsun felan diye Allah nasip ederse olacak diyorum eğer çok bunaltırlarsa kırıcı da olurum ben çekincem yoktur herkes haddini bilecekAdetli insan patlamaya yer ariyor cok gergin oluyorum . O oyle diyince zaten aglamakliyim iyice cildirdim
Az oncr kirdim kaynanami ama hak etti napiyim yaa artik soranlara kirici olucam yeter üzüldugumEvet haklısın regl dönemi insan acayip asabi oluyo sen yine de sakinliğini koru bana da soruyorlar Yok mu diye geç olmadan olsun felan diye Allah nasip ederse olacak diyorum eğer çok bunaltırlarsa kırıcı da olurum ben çekincem yoktur herkes haddini bilecek
Kesinlikle sen üzüleceğine onlar kırılsınAz oncr kirdim kaynanami ama hak etti napiyim yaa artik soranlara kirici olucam yeter üzüldugum
Hoş geldin inşallahben de geldim eylül ayı hepimiz için hayırlı haberler almamıza vesile olur inş :)
Umrumda ddgil kimse artik . Anasiymis danasiymis ...Kesinlikle sen üzüleceğine onlar kırılsın
bence de canım sen üzme kendini sustukça üstüne geliyorlar insanınAz oncr kirdim kaynanami ama hak etti napiyim yaa artik soranlara kirici olucam yeter üzüldugum
malesef canım oyle oluyor bende kızacak sey arıyorumAdetli insan patlamaya yer ariyor cok gergin oluyorum . O oyle diyince zaten aglamakliyim iyice cildirdim
bat 7 eylülHoş geldin inşallah
Gercekten oyle .. banane canim bundan sonrabence de canım sen üzme kendini sustukça üstüne geliyorlar insanın
He sen cok biliyon diyeydinKaynanam psikolojimi bozdu. Sanci cekiyorum su an . Sen cok sanci cekiyorsun o yuzden hamile kalamiyorsun diyorr
Kizdim sonunda onaHe sen cok biliyon diyeydin
bizde insanız nereye kadar sabır etcezKizdim sonunda ona
hayırlısıyla kasıma bırakmasın Allah ımKeşke grubun adı Kasım'dan gebelik umudu olanlar olsa :) :)
İsteyen herkese tez zaman da nasip etsin inşallaahhhh :)hayırlısıyla kasıma bırakmasın Allah ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?