eylülden gebelik umudu olanlar

Ahahahahah kiizzzz ne güldüm ya ben araciyim bunu tuttum ben de soyliycem

bend
bugun baslıcam ben adetin7. günündeyim gecen ay 13. gunde oldu bakalım şimdiden kasık agrısı basladı ama :)
hadi bakalım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız. benim yumurtlama döneminde hiç öyle ağrım sızım olmaz nedense.

gecen ay mahvoldum ben hayatımda oyle sancı cekmemıdtım aglayarak uyudum resmen
belki çok yumurta oluşmuştur ondan olabilir. ben bu ay testle yumurtlama gününü çatlamasını felan hep gördüm ama tam anlamıyla değerlendiremedik malesef. instagram da bir site var kadın baya bir uzman olmuş test konusunda ben hep ona gönderiyorum. o yorumluyup dönüyor

Merhabalar benimde bat 6 eylül,bende burada sizinle birlikte bekleyeyim Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah

sen hangisine yolllauyosun canım

Benimde 8gün kaldı bakalım ama hiç belirti Yok hamile değilim sanırım yine

Her ayın gebelik grubuna katılıyorum.Tabiki bu ayda birlikteyiz kızlar. agustos hayalleri finish..
Ama ben bugün ne yaptım biliyomusunuz? sosyal mecra hesaplarınızdan araştırın burayı.'yanıklar baharat' orayı aradım tahlıl sonuclarımı gönderdim. bana ne gerekir diye bi kaç parça şey gönderecek. bitki karışımları.En sorunu olanlar bile gebe kalmış. Regl zamanı kullanılmaması gerekiyormuş.Gelsin bakalım bide bunu deneyelim.Sizde bi bakın. bana yararı olmaz. içinizden birine yararı dokunur belki nasiplenmiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…