- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ahahahahah kiizzzz ne güldüm yaYok ay bizim ki şu doktora gidin şunu yapın şunu okuyun der de der. Bi ara benim hormonlara taktı spora git iyi çalışır diye benimkiler zaten iyi çalışıyor dedim. Öyle demek istemedim diyor bi de. Kimseyi ilgilendirmez dedim çok konuşanlar tırnağını yaratsın haşa! Öyle gelsin konuşsun.arkamdan konuşanları da Allah'a havale ettim. Onunla görüşsünler dedim. Yaratma yetkisi sadece Rabbime ait dedim.itirazı sahibine bildirsinler ben aracıyım sadece dedim tık yok millette
beraber bekleyeceğiz inş hayırlısı olur hakkımızdaBenim de 7 eylül
Ama gerçek bu bizi niye üzüyorlarAhahahahah kiizzzz ne güldüm yaben araciyim bunu tuttum ben de soyliycem
İnşallah canım peki senin yumurtlama ne zamana denk geliyo ovu takibi yapıyor musunberaber bekleyeceğiz inş hayırlısı olur hakkımızda
ben yapmıştım ama geçti tabi haftaya adeti bekliyoruz bakalımovu testlerı yapan varmı basladınız mı
bugun baslıcam ben adetin7. günündeyim gecen ay 13. gunde oldu bakalım şimdiden kasık agrısı basladı ama :)ben yapmıştım ama geçti tabi haftaya adeti bekliyoruz bakalım
hadi bakalım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız. benim yumurtlama döneminde hiç öyle ağrım sızım olmaz nedense.bugun baslıcam ben adetin7. günündeyim gecen ay 13. gunde oldu bakalım şimdiden kasık agrısı basladı ama :)
gecen ay mahvoldum ben hayatımda oyle sancı cekmemıdtım aglayarak uyudum resmenbend
hadi bakalım inşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız. benim yumurtlama döneminde hiç öyle ağrım sızım olmaz nedense.
belki çok yumurta oluşmuştur ondan olabilir. ben bu ay testle yumurtlama gününü çatlamasını felan hep gördüm ama tam anlamıyla değerlendiremedik malesef. instagram da bir site var kadın baya bir uzman olmuş test konusunda ben hep ona gönderiyorum. o yorumluyup dönüyorgecen ay mahvoldum ben hayatımda oyle sancı cekmemıdtım aglayarak uyudum resmen
sen hangisine yolllauyosun canımbelki çok yumurta oluşmuştur ondan olabilir. ben bu ay testle yumurtlama gününü çatlamasını felan hep gördüm ama tam anlamıyla değerlendiremedik malesef. instagram da bir site var kadın baya bir uzman olmuş test konusunda ben hep ona gönderiyorum. o yorumluyup dönüyor
inşşallah canım senın az kalmıs bataMerhabalar benimde bat 6 eylül,bende burada sizinle birlikte bekleyeyimRabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah
birgebeningunlugu yazarsan çıkar canım takip et sende çok güzel bilgiler varsen hangisine yolllauyosun canım
bende ovvulasyon takıp gebelik diye var oraya yolluyorum hızlı dönüş yapıyorbirgebeningunlugu yazarsan çıkar canım takip et sende çok güzel bilgiler var
bakmadım oraya bu kadının takipleri ve yorumları nokta atışı gibibende ovvulasyon takıp gebelik diye var oraya yolluyorum hızlı dönüş yapıyor
Test yaptınız mıBekleyelim bakalım inşallah olur hepimizin benim bat 25 Ağustos ama hamileyim kesin hamileyim yüzde yüz hamileyimolumlu düşün olumlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?