test değil canım dr gidiyorum yumurtlama takıbıle ordan hıc gelişmeyince dr dedıPeki bunu nasıl anladın canım testi var mi?
hadı ınsalllahhh benım haftaya olcak ınsallahEvet az kaldı şu an yumurtlama dönemindeyim bakalım neler olacak önümüzdeki ay
hayırlısı inşallah4 yıl oldu. ama korunuyorduk. bıraz daha zaman geçsin bakalım
Devlet ücretsiz çekiyor. Ben devlette yaptırdımcanım bizler herşeye dayanıyoruz onada dayanırız. rahim filminin 2 türlüsü var anestezili ( 1.500 ) anestezisiz ( 750 ) ben anestesiz çekilmeyi tercih ettim. ağrı olmadı diyemem ağrısı oldu ama dayanabiliyosun. dediğim gibi 1 yılı geçtiyse evliliğin bekleme hemen çektir.
28-29ağustos gibi benimdemerhaba kızlaaaar benim de bat 30 ağustos inşallah güzel başlangıçlar yaparız
ben özelde çektirmiştim canımDevlet ücretsiz çekiyor. Ben devlette yaptırdım
3 kişi olduk aynı zamanı bekleyen :)28-29ağustos gibi benimde
Özel çok gereksiz fiyat istiyorben özelde çektirmiştim canım
senin sıkıntı ne kaç yıl olduÖzel çok gereksiz fiyat istiyor
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhadı ınsalllahhh benım haftaya olcak ınsallah
Bir yıl canım eşimde sıkıntı varmış geçen ay öğrendik. Hep bendendir diye gitmediğim doktor kalmadı tüm kontroller yapıldı en sonunda doktorun biri eşine bakılmadan boşuna gelme dedi muayene etmem dedi sende bişey yok eşin gelsin dedi ondan sonra öğrendiksenin sıkıntın ne kaç
senin sıkıntı ne kaç yıl oldu
anladım canım. Hakkımızda hayırlısı diyecek başka bişey bulamıyoruzBir yıl canım eşimde sıkıntı varmış geçen ay öğrendik. Hep bendendir diye gitmediğim doktor kalmadı tüm kontroller yapıldı en sonunda doktorun biri eşine bakılmadan boşuna gelme dedi muayene etmem dedi sende bişey yok eşin gelsin dedi ondan sonra öğrendik
Hayırlısı canım rabbim verecektir bir günanladım canım. Hakkımızda hayırlısı diyecek başka bişey bulamıyoruz
Akışına bırak canım her zaman aynı vakitte yumurta gelişecek diye bişey yok bazen erken bazen geç normal bunlarbenim yumurtlamama 4 gün kaldı ama hala akıntı felan artması yok sizce erken mi yoksa olması gerekiyormuydu artık yıne oluşmassa dıye korkuyorum acıkcası
Eşindeki sıkıntı ne canım? Benim eşimin hız ve sayı problemi vardı çok şükür takviyeler ile düzeldiBir yıl canım eşimde sıkıntı varmış geçen ay öğrendik. Hep bendendir diye gitmediğim doktor kalmadı tüm kontroller yapıldı en sonunda doktorun biri eşine bakılmadan boşuna gelme dedi muayene etmem dedi sende bişey yok eşin gelsin dedi ondan sonra öğrendik
Canım benim arkadaşımın tek tüple iki çocuğu varMerhaba kızlar bnmde yarın adet günüm daha önce dış gebelik geçirip sol tüpüm alındı, belirti olarak sadece göğsüme dokununca agrıo zaten adetle aynı belirti o yüzden pek umutlanmıyorum bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?