eylülden gebelik umudu olanlar

Şuan için bat 25 ağustos ama ben eylüle kalacağını düşünüyorum o yüzden yerimi hazırlayayım burda

Çok iyi olmuş benim de eşimde sıkıntı söylemiyorum kimseye.kv ağzını açacak oldu iyi bi payladım bir daha soramadı.aman millete hesap mı vercez
Yok anam ya bu saatten sonra kimseye laf anlatilmaz artik onlar bizim uzulecegimizi dusunmuyorsa biz niye alttan alalim

Olur mu oylr sey toz kondurmazlar evlatlarina gelinler hatalıdır benim adimi kisirq cikarmisti koyde kaynanm
Yok ay bizim ki şu doktora gidin şunu yapın şunu okuyun der de der. Bi ara benim hormonlara taktı spora git iyi çalışır diye benimkiler zaten iyi çalışıyor dedim. Öyle demek istemedim diyor bi de. Kimseyi ilgilendirmez dedim çok konuşanlar tırnağını yaratsın haşa! Öyle gelsin konuşsun.arkamdan konuşanları da Allah'a havale ettim. Onunla görüşsünler dedim. Yaratma yetkisi sadece Rabbime ait dedim.itirazı sahibine bildirsinler ben aracıyım sadece dedim tık yok millette

o durumlar bende de var senden sonraki evlendi düşük yaptı daha siz yapamadınız mı felan herkes dedi cok sukur esım ve ailesi hep benim yanımda cevresi bıktırıyolar ınsanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…