hayırdır canım senın surec neİsteyen herkese tez zaman da nasip etsin inşallaahhhh :)
ben mecburen bekliyorummm :)
Canım ben 1,5 ay önce kürtaj oldum .. ikizlere hamilydim karnımda öldülerhayırdır canım senın surec ne
gecmiş olsun canım ınsallah tez zamanda bıda nasıp olurCanım ben 1,5 ay önce kürtaj oldum .. ikizlere hamilydim karnımda öldüler
o yüzden 3 regl dönemi geçmesini beklemem gerekiyormuş rahmin toplanması adına.. nasip bakalım
Amin canım inşallah, teşekkürler.gecmiş olsun canım ınsallah tez zamanda bıda nasıp olur
Evettbizde insanız nereye kadar sabır etcez
Bende tanımadı heralde dedim kendimde degistrdigimi unutmusum sonra dank ettiAynen hepsini almak tehlikeli olabilirmis rahim duvarina yakin oldugu icin ben biliyodum zaten tamamini alamicaklarini sanirim sende perde ameliyati oldun bebisin varmi
Tanidim kuzum tanimazmiyim bende soruyom senin ne vardi diye :)Bende tanımadı heralde dedim kendimde degistrdigimi unutmusum sonra dank etti
Benim de 7 eylülbat 7 eylül
Oğlundan olduğunu söylemedin miKaynanam sagolsun psikolojimi bozdu oyle diye diye
Soyledim yuzune ben de sorun yok oglunda dedim kalakaldi sanki bilmiyormus gibOğlundan olduğunu söylemedin mi
Soyledim yuzune ben de sorun yok oglunda dedim kalakaldi sanki bilmiyormus gib
Bosver bi de ona mo laf anlaticaz dedi resmen benim yanimda olmasi huzur verdi . Artik o da biliyor anasinin ne oldugunuçok iyi olmuş. Resmen kaşınmış.eşin ne dedi
Çok iyi olmuş benim de eşimde sıkıntı söylemiyorum kimseye.kv ağzını açacak oldu iyi bi payladım bir daha soramadı.aman millete hesap mı vercezBosver bi de ona mo laf anlaticaz dedi resmen benim yanimda olmasi huzur verdi . Artik o da biliyor anasinin ne oldugunu
Yok anam ya bu saatten sonra kimseye laf anlatilmaz artik onlar bizim uzulecegimizi dusunmuyorsa biz niye alttan alalimÇok iyi olmuş benim de eşimde sıkıntı söylemiyorum kimseye.kv ağzını açacak oldu iyi bi payladım bir daha soramadı.aman millete hesap mı vercez
Aynen öyle oğlunda olduğunu bilse off psikolojimizi bozarYok anam ya bu saatten sonra kimseye laf anlatilmaz artik onlar bizim uzulecegimizi dusunmuyorsa biz niye alttan alalim
Olur mu oylr sey toz kondurmazlar evlatlarina gelinler hatalıdırAynen öyle oğlunda olduğunu bilse off psikolojimizi bozar
Yok ay bizim ki şu doktora gidin şunu yapın şunu okuyun der de der. Bi ara benim hormonlara taktı spora git iyi çalışır diye benimkiler zaten iyi çalışıyor dedim. Öyle demek istemedim diyor bi de. Kimseyi ilgilendirmez dedim çok konuşanlar tırnağını yaratsın haşa! Öyle gelsin konuşsun.arkamdan konuşanları da Allah'a havale ettim. Onunla görüşsünler dedim. Yaratma yetkisi sadece Rabbime ait dedim.itirazı sahibine bildirsinler ben aracıyım sadece dedim tık yok milletteOlur mu oylr sey toz kondurmazlar evlatlarina gelinler hatalıdırbenim adimi kisirq cikarmisti koyde kaynanm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?