benimde beraber bekleyelim :)Benimde 8gün kaldı bakalım ama hiç belirti Yok hamile değilim sanırım yine
BelirtiniZ varmı benim hiç Yok ne zamandır düşünüyorsunuz:)benimde beraber bekleyelim :)
test almadan yorumluyor mu caanımbakmadım oraya bu kadının takipleri ve yorumları nokta atışı gibi
yok canım bendede. 2 yıldır. benim tüplerim kapalıydı ameliyat oldum açıldı şükür. ameliyattan sonraki ilk adetim olacak mı olmayacak mı bekliyorumBelirtiniZ varmı benim hiç Yok ne zamandır düşünüyorsunuz:)
evet canım seçim yapmıyor herkese bakıyortest almadan yorumluyor mu caanım
bende baktım şimdi mantığıma yattı yarın arıyıp konuşucamHer ayın gebelik grubuna katılıyorum.Tabiki bu ayda birlikteyiz kızlar. agustos hayalleri finish..
Ama ben bugün ne yaptım biliyomusunuz? sosyal mecra hesaplarınızdan araştırın burayı.'yanıklar baharat' orayı aradım tahlıl sonuclarımı gönderdim. bana ne gerekir diye bi kaç parça şey gönderecek. bitki karışımları.En sorunu olanlar bile gebe kalmış. Regl zamanı kullanılmaması gerekiyormuş.Gelsin bakalım bide bunu deneyelim.Sizde bi bakın. bana yararı olmaz. içinizden birine yararı dokunur belki nasiplenmiş olur.
tahlillerinide at canım.,inşallah vesile olurum. sende sıkıntı varmıydı yada eşindebende baktım şimdi mantığıma yattı yarın arıyıp konuşucam
inşallah canım. benim tüplerim tıkalıydı 1 ay olucak ameliyat olalı ameliyattan sonraki ilk adetim haftaya bakalım nolacaktahlillerinide at canım.,inşallah vesile olurum. sende sıkıntı varmıydı yada eşinde
Valla bende korkmuyo değilim tüpler tıkalı dıye. doktor olmadan anlayabilecegın bı yöntem varmı. Ne kadar uzunda yatsam genelde sperm akıyor hemen. bu bir belirti olamaz diymi. ameliyatı nasıl oluyor onun? geçmiş olsun ve son olsun rabbim bebiş versininşallah canım. benim tüplerim tıkalıydı 1 ay olucak ameliyat olalı ameliyattan sonraki ilk adetim haftaya bakalım nolacak
cümlemize inşallah canım. Hsg rahim filminde tüplerin durumu ortaya çıkıyor canım 1 yılı geçen evliliklerde bence herkesin yaptırması lazım. Normalde anlayacağın her hangi bir belirti olmuyor canım benim bütün hormonlarım normaldi her ay denedik uğraştık ama olmadı sonra doktorum rahim filmi istedi onda çıktı herşey ortaya 1.5 yıl vakit boşa gitti ama tabiki Rabbim bileceği bişey bu. Sonra ameliyata karar verdik kapalı ameliyat zaten çok zor bişey değil. Ben 4. günde normal halime dönmüştüm.sperm konusunda istersen sabaha kadar yat istersen ilişkiden hemen sonra ayağa kalk bence alakası yok onun çünki ben ilk evliliğimde hamile kalmıştım ilişki biter bitmez kendimi tuvalete zor atıyordum. Rabbim nasip ettikten sonra herşey boş aslındaValla bende korkmuyo değilim tüpler tıkalı dıye. doktor olmadan anlayabilecegın bı yöntem varmı. Ne kadar uzunda yatsam genelde sperm akıyor hemen. bu bir belirti olamaz diymi. ameliyatı nasıl oluyor onun? geçmiş olsun ve son olsun rabbim bebiş versin
cümlemize inşallah canım. Hsg rahim filminde tüplerin durumu ortaya çıkıyor canım 1 yılı geçen evliliklerde bence herkesin yaptırması lazım. Normalde anlayacağın her hangi bir belirti olmuyor canım benim bütün hormonlarım normaldi her ay denedik uğraştık ama olmadı sonra doktorum rahim filmi istedi onda çıktı herşey ortaya 1.5 yıl vakit boşa gitti ama tabiki Rabbim bileceği bişey bu. Sonra ameliyata karar verdik kapalı ameliyat zaten çok zor bişey değil. Ben 4. günde normal halime dönmüştüm. sperm konusunda istersen sabaha kadar yat istersen ilişkiden hemen sonra ayağa kalk bence alakası yok onun çünki ben ilk evliliğimde hamile kalmıştım ilişki biter bitmez kendimi tuvalete zor atıyordum. Rabbim nasip ettikten sonra herşey boş aslında
cümlemize inşallah canım. Hsg rahim filminde tüplerin durumu ortaya çıkıyor canım 1 yılı geçen evliliklerde bence herkesin yaptırması lazım. Normalde anlayacağın her hangi bir belirti olmuyor canım benim bütün hormonlarım normaldi her ay denedik uğraştık ama olmadı sonra doktorum rahim filmi istedi onda çıktı herşey ortaya 1.5 yıl vakit boşa gitti ama tabiki Rabbim bileceği bişey bu. Sonra ameliyata karar verdik kapalı ameliyat zaten çok zor bişey değil. Ben 4. günde normal halime dönmüştüm. sperm konusunda istersen sabaha kadar yat istersen ilişkiden hemen sonra ayağa kalk bence alakası yok onun çünki ben ilk evliliğimde hamile kalmıştım ilişki biter bitmez kendimi tuvalete zor atıyordum. Rabbim nasip ettikten sonra herşey boş aslında
Yumurta tembelliği nasıl oluyor canım nasıl anlaşılıyor?benim yumurtlama tembelliği var gunde 3 klomen 1 femara 1 glifor kullanıyorum bende canım
haklısın. bende o filmden korkuyorum umarım olmamam gerek kalmaz. maliyetı nedırcümlemize inşallah canım. Hsg rahim filminde tüplerin durumu ortaya çıkıyor canım 1 yılı geçen evliliklerde bence herkesin yaptırması lazım. Normalde anlayacağın her hangi bir belirti olmuyor canım benim bütün hormonlarım normaldi her ay denedik uğraştık ama olmadı sonra doktorum rahim filmi istedi onda çıktı herşey ortaya 1.5 yıl vakit boşa gitti ama tabiki Rabbim bileceği bişey bu. Sonra ameliyata karar verdik kapalı ameliyat zaten çok zor bişey değil. Ben 4. günde normal halime dönmüştüm.sperm konusunda istersen sabaha kadar yat istersen ilişkiden hemen sonra ayağa kalk bence alakası yok onun çünki ben ilk evliliğimde hamile kalmıştım ilişki biter bitmez kendimi tuvalete zor atıyordum. Rabbim nasip ettikten sonra herşey boş aslında
kendılığınden yumurtam olmuyor canım bende tek klomenlede gelişmemiştiYumurta tembelliği nasıl oluyor canım nasıl anlaşılıyor?
ben çektirdim geçen yıl aralık sonunda.Bendede rahim duvarında polip vardı onu aldırdım.hsg ile yaptı.Korkulacak birşey yok.Narkoz veriyorlar ve hiç birşey anlamıyorsun.sonrasında adet kanaman oluyo kimi 3 gün kimi 1 hafta benimde 1 hafta sürdü adet süresince.Hafif adet sancısı gibi sancın oluyor ertesi gün sonra geçiyor.Benim özel sağlık sigortam vardı.Ama kolan hastanesinde yaptırdım.3.000 tl tutmuş poliçem.Dışardan birinede 5400 tl biliyorum.Eğer çekilmen gerekiyorsa mutlaka yaptır.Sadece narkoz sonrası atamıyorsan baş ağrın olur okadar.3 yada 4 saat sonrada taburcu ediyorlar...haklısın. bende o filmden korkuyorum umarım olmamam gerek kalmaz. maliyetı nedır
Peki bunu nasıl anladın canım testi var mi?kendılığınden yumurtam olmuyor canım bende tek klomenlede gelişmemişti
Evet az kaldı şu an yumurtlama dönemindeyim bakalım neler olacak önümüzdeki ayinşşallah canım senın az kalmıs bata
canım bizler herşeye dayanıyoruz onada dayanırız. rahim filminin 2 türlüsü var anestezili ( 1.500 ) anestezisiz ( 750 ) ben anestesiz çekilmeyi tercih ettim. ağrı olmadı diyemem ağrısı oldu ama dayanabiliyosun. dediğim gibi 1 yılı geçtiyse evliliğin bekleme hemen çektir.haklısın. bende o filmden korkuyorum umarım olmamam gerek kalmaz. maliyetı nedır
4 yıl oldu. ama korunuyorduk. bıraz daha zaman geçsin bakalımcanım bizler herşeye dayanıyoruz onada dayanırız. rahim filminin 2 türlüsü var anestezili ( 1.500 ) anestezisiz ( 750 ) ben anestesiz çekilmeyi tercih ettim. ağrı olmadı diyemem ağrısı oldu ama dayanabiliyosun. dediğim gibi 1 yılı geçtiyse evliliğin bekleme hemen çektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?