Doğuma Hazırlık eymenin yanına güzel isim teyzeleri yardım???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gamzelim89

iki erkeğine de aşık:)
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2008
428
17
298
merhaba kızlar oğlum olucak inş adını eymen koyucam ama yanına modern değişik bi isim istiyorum önerilerinizi bekliyorum kuzey ve aras hariç

merhaba kızlar oğlum olucak inş adını eymen koyucam ama yanına modern değişik bi isim istiyorum önerilerinizi bekliyorum kuzey ve aras hariç

merhaba canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim kuzenimin oğlunun adı eymen alp, sana da fikir olsun dedim.Hem söylemesi kolay hem de modern istediğin gibi.Kolay gelsin :)

eymen ali
eymen arman
eymen eren
eymen deniz
eymen esat
eymen anıl
eymen hazar

Eymen han olabilir.
Han ismini geçen gün isim konusunda anlam ve güçlerini açıklayan biri anlatıyordu.
Çok güçlü bir isimmiş.
Benimde oğlumu ikinci adında var han.

Ömer Eymen çok hoşuma gidiyor uyumlu geliyor
bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle

Ahmet Eymen :) çok uyumlu olduğunu düşünüyorum :) Hayırlı olsun bebeğiniz Allah analı babalı büyütsün :)

Hayırlısıyla kucağınaalırsın inşaAllah. Bende Eymen düşünüyorum ama aynı dertten muzdaripiz
Yiğit Eymen
Umut Eymen
Eymen Bera
Eymen Taha gibi düşünüyoruz ama kararsızız hala

Bende ogluma eymen ismi koymayi dusunuyorum omer eymen hisuma gidiyor ama esim tek isim olmasi taraftari. Secenekler arasindan eymen ali ve eymen alp de soylemesi kolay ve hos olmus aynisini dusunmustum. Edebiyatci bir tanidik omer eymeni begenmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…