- 28 Temmuz 2015
- 46
- 13
- 3
- 40
- Konu Sahibi gunesaylin
-
yanınıza etı form tarzı krakerler alın, kuruyemıs te olabılır acıkınca onlardan atıstırın ogun aralarında hem tok tutar hem de tıkar yeme ıstegınızı keser , bol bol da su ıcın ...Arkadaslar su an 4 aylik hamileyim ve 5 kg aldim bile.
nasil bunun altindan kalkacagim arkadaslarim son aylari daha da cok alirsin bunun sonu hayir degil diyorlar
nasil istahimi bastira bilirim cok istahlaniorum hele hele oglenleri canim cok cekiyor yagli yemekler patates kizartmalari.... ama bunlari isteyerek yapmiyorum ne yapmaliyim akil verin
Arkadaslar su an 4 aylik hamileyim ve 5 kg aldim bile.
nasil bunun altindan kalkacagim arkadaslarim son aylari daha da cok alirsin bunun sonu hayir degil diyorlar
nasil istahimi bastira bilirim cok istahlaniorum hele hele oglenleri canim cok cekiyor yagli yemekler patates kizartmalari.... ama bunlari isteyerek yapmiyorum ne yapmaliyim akil verin
Inşallah Rabbim sana da nasip eder :)keşke hamile olsamda tek derdim bu olsa :)))
elbet verilir
Arkadaslar su an 4 aylik hamileyim ve 5 kg aldim bile.
keşke hamile olsamda tek derdim bu olsa :)))
elbet verilir
iki ablam var ikiside en az 30 kilo aldı hamileyken doğum yapınca verdiler şimdi tığ gibi ikiside hemde iki çocukları var, ben 16 kilo aldım toplamda 12 kilo verdim 4 kilo kaldı yani bence takma kafana hızlı ve çok alıyor olabilirsin ama hepsini anında vermeyeceğini nerden biliyorsun bünye meselesi bu. stres yapıp bebeğinin gıdasını da kesme abur cubur yemediğin sürece her yediğin bebeğinin bünyesini kuvvetlendiriyor sonuçta. doktor kilo konusunda sorun görürse diyet öneriyor zaten. kendini doktoruna bırak ve mutlu mutlu günleri say bence.arkadaslar cvplariniz iicn tskler ama ben butun gun buroda calisiyorum ve oturarak calistigim icin sanirim o yuzdende kilo almak kolay oluyor . 5 kg 4 ayda cok dedi doktor ilk 3 ay kilo bile alinmamasi gerekiyor normalde daha bebek kucuck dedi. son aylarda daha cok alicaksin dikkat etmelisin dedi cunki boyum cok kisa. simdi dun bunlari duyunca acayip uzuldum ve su agzimi tutmasini bi turlu beceremiyorum kafayi kircam
Canım bak öncelikle sağlıklı olandan yana tercih yap; yanında fındık, üzüm, ceviz hurma gibi şeyler bulundur. Miden kazınınca bunlarla bastır.arkadaslar cvplariniz iicn tskler ama ben butun gun buroda calisiyorum ve oturarak calistigim icin sanirim o yuzdende kilo almak kolay oluyor . 5 kg 4 ayda cok dedi doktor ilk 3 ay kilo bile alinmamasi gerekiyor normalde daha bebek kucuck dedi. son aylarda daha cok alicaksin dikkat etmelisin dedi cunki boyum cok kisa. simdi dun bunlari duyunca acayip uzuldum ve su agzimi tutmasini bi turlu beceremiyorum kafayi kircam
valla öyle iştahım olmadı olmamasına rağmen de 8-9 kilo aldım..Arkadaslar su an 4 aylik hamileyim ve 5 kg aldim bile.
ben 50 kg ile hamile kaldim ama daha 16 inci haftada 55.500 ciktim doktor kontrolunde de doktor bana dikkat ediniz gunes hanim bu sizin icin saglikli degil kucuk bir karin yapiniz var boyunuz 1.55 yurumekde zorlanirsiniz son aylarda daha cok kilo aliniyor dedi. nefes darligi cekersiniz dedi. ama istahliyim diyorum. ben eskide 1 dilim ekmek le doyardim arkadaslar oglenleri 4 dilim yiyorum aksamlari da kizartma turu olunca valla ekmek cok yiyorum. kofte 4 tane yerdim simdi 7 taneyle doyuorum cok tuhaf bise bu anlamadim biseler oluyorrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?