- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
İstanbuldaysan ve bütçen uygunsa ağrısız acısız çeken bir yer söyleyebilirimdoktorum hsg (rahim filmi) istedi inanılmaz korkuyorumanestezi altında mı çektirmeliyim? nette araştırdığım kadarıyla baya sancılı bi yöntem. forumda da bununla ilgili bir sürü konu var ama hiç biri güncel değil. yakın zamanda çektirmiş olanlar harbi gıza bi yardımediverin
mersindeyim canımİstanbuldaysan ve bütçen uygunsa ağrısız acısız çeken bir yer söyleyebilirim
Daha çektirmedim ama çektiricem ağustosta... Bu dediğim yerde anestezi yapmaya gerek kalmıyormuş canım çünkü kullandıkları aletler son sistemmiş bu yüzden ağrısız acısız oluyormuş hiçbişey hissetmiyormuşsunmersindeyim canımsen mi çektirdin? nasıldı? agrın oldu mu,genel anestezi mi yapıldı?
Merhaba canım ben geçen sene çektirdim anestezi ile hiç bişey hissetmedim uyudum zaten 5 dk sonra uyandım tekerlekli sandalyeye koyup odaya götürdüler 15 dk uzandım sonra eve gittim gün içinde de hafif lekelenmem oldu ertesi gün geçti bittidoktorum hsg (rahim filmi) istedi inanılmaz korkuyorumanestezi altında mı çektirmeliyim? nette araştırdığım kadarıyla baya sancılı bi yöntem. forumda da bununla ilgili bir sürü konu var ama hiç biri güncel değil. yakın zamanda çektirmiş olanlar harbi gıza bi yardımediverin
anladım canım.Allah seninde yardımcın olsun.Daha çektirmedim ama çektiricem ağustosta... Bu dediğim yerde anestezi yapmaya gerek kalmıyormuş canım çünkü kullandıkları aletler son sistemmiş bu yüzden ağrısız acısız oluyormuş hiçbişey hissetmiyormuşsun
hastaneyi aradım bilgi almak için anestezi isteğe göre oluyormuş. yani istersem yapacaklarmış. öyle yapsam daha iyi olur değil mi? eğer kasarsan kendini film çekimi sağlıklı olmuyormuş,kendimi biliyorum çok kasılırımMerhaba canım ben geçen sene çektirdim anestezi ile hiç bişey hissetmedim uyudum zaten 5 dk sonra uyandım tekerlekli sandalyeye koyup odaya götürdüler 15 dk uzandım sonra eve gittim gün içinde de hafif lekelenmem oldu ertesi gün geçti bitti
Sağol canım... Hepimizin inşallah... Mersindeki emar merkezlerini de ara derim.. Ağrısız çeken olabilir içlerinde...anladım canım.Allah seninde yardımcın olsun.
hastaneyi aradım bilgi almak için anestezi isteğe göre oluyormuş. yani istersem yapacaklarmış. öyle yapsam daha iyi olur değil mi? eğer kasarsan kendini film çekimi sağlıklı olmuyormuş,kendimi biliyorum çok kasılırım
peki senin sonuç nasıl çıktı? neden çektirmiştin?
deme oyle demeeeePufff, yapmayın ya, bende bayram sonrası çektireyim dedim hormonlar falan normal muhtemelen benden de isteyecek. yaptıran 2 arkadaşım var çok ağrılı geçtiğini söylediler
ama filmden sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş, öyle düşünmek lazım. ve anestezili yaptırmak lazımdeme oyle demeeee
Bence anestezi iste.Zaten özelde olcaksan eğer çok bi fiyat farkı da yok.Ben bu ay çekilcektim ama kanamam durmadı diye ağustosa erteledi dr.Ben de uyutulmak istedim noolur noolmaz diyedoktorum hsg (rahim filmi) istedi inanılmaz korkuyorumanestezi altında mı çektirmeliyim? nette araştırdığım kadarıyla baya sancılı bi yöntem. forumda da bununla ilgili bir sürü konu var ama hiç biri güncel değil. yakın zamanda çektirmiş olanlar harbi gıza bi yardımediverin
aradım canım az önce eğer isterseniz anestezi altında da yaparız dediler. oyle yaparım sanırım...Sağol canım... Hepimizin inşallah... Mersindeki emar merkezlerini de ara derim.. Ağrısız çeken olabilir içlerinde...
evet öyleymiş ama korkuyorum işteama filmden sonra hamile kalmak kolaylaşıyormuş, öyle düşünmek lazım. ve anestezili yaptırmak lazım
7 aydır deniyoruz olmuyo, hiç bi sorunda yok. bayram sonrası tekrar gidicem muhtemelen isteyecek yada o istemese ben isticem yani.aradım canım az önce eğer isterseniz anestezi altında da yaparız dediler. oyle yaparım sanırım...
evet öyleymiş ama korkuyorum iştesen neden çektireceksin canım?
özelde yaptıracağım evet. çok da korkuyorum,vajinal muayene de bile baya zorlanıyorum onu hiç kaldıramam ya... benmde durmayan kanamam var o yuzden bayramdan sonraya kaldıBence anestezi iste.Zaten özelde olcaksan eğer çok bi fiyat farkı da yok.Ben bu ay çekilcektim ama kanamam durmadı diye ağustosa erteledi dr.Ben de uyutulmak istedim noolur noolmaz diye.Çünkü herkesin ağrı eşiği bir değil.Yorumlara kulak asmadım oyüzden.Buarada 500 tl İzmirde.Kesinlikle gerekli bir işlem diye düşünüyorum.çektir kurtul .Hayırlarla inşallah....
hmm. bizimde 3 sene oldu,1 düşüğüm var. bu ayda aşırı kanamam var 1 aydır kesilmedi diyebilirim. yeni geldim doktordan 3 tane boyutu büyük kist var dedi. önce kanamanı keselim hsg çekilmen lazım dedi. sanki bana ateş etti o an7 aydır deniyoruz olmuyo, hiç bi sorunda yok. bayram sonrası tekrar gidicem muhtemelen isteyecek yada o istemese ben isticem yani.
herhalde biraz acı eşiğiyle ilgili. benm canım çok kıymetlidir ortalığı yıkmam mümkünArkadaşım Üniversitede çektirdi...
Tamam hiç ağrı çekmedi diyemem ama abarttıkları kadar da çekmedi...
Hatta eşi ondan önce çıkanları yürüyemiyormuş falan korkmuş arkadaşım gayet rahat çıkmıştı...
of deme bu ara çok hassasım zaten, eşim gitmedi henüz doktora, inan cesaretim yok göndermeye, tekrar gidip çatala yatmaya. bak ağlıcam şimdiiihmm. bizimde 3 sene oldu,1 düşüğüm var. bu ayda aşırı kanamam var 1 aydır kesilmedi diyebilirim. yeni geldim doktordan 3 tane boyutu büyük kist var dedi. önce kanamanı keselim hsg çekilmen lazım dedi. sanki bana ateş etti o an
Demekki istanbul birçok yere göre hem fiyat hem de gelişmiş teknikler açısından daha iyi... Anestezi olmadan hiçbir ağrı acı kanama vs hissetmeden 350 tl ye çekiyorlarBence anestezi iste.Zaten özelde olcaksan eğer çok bi fiyat farkı da yok.Ben bu ay çekilcektim ama kanamam durmadı diye ağustosa erteledi dr.Ben de uyutulmak istedim noolur noolmaz diye.Çünkü herkesin ağrı eşiği bir değil.Yorumlara kulak asmadım oyüzden.Buarada 500 tl İzmirde.Kesinlikle gerekli bir işlem diye düşünüyorum.çektir kurtul .Hayırlarla inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?