Eyvah hsg!

herhalde biraz acı eşiğiyle ilgili. benm canım çok kıymetlidir ortalığı yıkmam mümkün

Aynen bende öyle olduğunu düşünüyorum...
Arkadaşımın acı eşiği iyi ,ama vajinal muayenede oda fena oluyordu... Allah kolaylık versin inşallah korktuğun gibi olmaz zor bu işler...

Ben Mayıs ayında çektirmiştim, anestezili olarak ..
Çok ağrılı bir yöntemmiş bence anestezili olmalısın, hemen uyanıyorsun zaten işlem biterbitmez.

of deme bu ara çok hassasım zaten, eşim gitmedi henüz doktora, inan cesaretim yok göndermeye, tekrar gidip çatala yatmaya. bak ağlıcam şimdiii
ağlama kız bende ağlarım valla bende eşimi baya zor götürdüm saçından süre süre neyseki onun sonuçlar temiz çıktı.

Bence kendinizi bu kadar korkutmayın. Ben yaşamadım hiç ama bunlar hep mini mini bebişler için. Yani normal doğum yapan bir kadının yaşadığı doğum sancısından ya da sezeryanla doğum yapan bir kadının doğum sonrası sancılarından (yaşadım biliyorum) beter olduğunu sanmam. Yani bu HSG inşAllah doğum için bir alıştırma olur size. Rahat olun, relax, relax, herşey güzel olacak, her zorluğun yanında bir kolaylık vardır İnşirah okuyun girmeden önce...

ağlama kız bende ağlarım valla bende eşimi baya zor götürdüm saçından süre süre neyseki onun sonuçlar temiz çıktı.
yok benim ki gideyim diyor Allah razı olsun ama ben hep bi bahane buluyorum. şimdi sorun yok diye kafam rahat, en ufak bi sorun var dese ben dağılırım..

Demekki istanbul birçok yere göre hem fiyat hem de gelişmiş teknikler açısından daha iyi... Anestezi olmadan hiçbir ağrı acı kanama vs hissetmeden 350 tl ye çekiyorlar
Muhakkak öyledir daha büyük bir şehir sonuçta.ama benim dr uyu dedi bana .çünkü acı yada ağrı olmasa da refleks olarak o anda kendini kasman bile ilacın tüpe yeterince erişmemesine sebep olabiliyormuş.2 ay önce bir arkadaşımın başına geldi aynı şey sağ taraf hafif tıkalı dediler ama azönce bahsettiğim olayın sonucu da olabilirmiş.emin olamadılar.yani tamamen risk.bence gerek yok.uyu uyan oldu da bitti maşallah

özelde yaptıracağım evet. çok da korkuyorum,vajinal muayene de bile baya zorlanıyorum onu hiç kaldıramam ya... benmde durmayan kanamam var o yuzden bayramdan sonraya kaldı
zaten muayenede bile kasılıyosan kesin uyu canım .buarada kanamanı kesmek için ilaç vermedi mi dr ? Benim 15 gün sabah akşam ilacım var ORGAMETRİL .

1 sene oldu bende yaptıralı. benim adetlerim çok ağrılıdır hsgnin ağrısıda aynı onun gibiydi 1 dk bile sürmüyo ama sonra hafifliyo. 1 dk içinde anesteziye gerek yok dayanılmıcak bişey değil sende benim gibi şiddetli adet ağrıları çekiyosan alışkınsındır zaten.
ben o gün çok ağladım ağrıdan acıdan değil ama bazıları kolayca çocuk sahibi olurken bunları yaşadığım için, o koca makinelerin altına girdiğim için, içimde biriktirdiklerim patladı sanırım. bütün gün ağladım durudramadım göz yaşlarımı

Ben tavsiye ederim canım doktorum kaldiramazsin dedi ve bana hiç anestezi ister misin diye sorması öyle olacak dedi.
Bebiş gelmiyordu canım :)
Temiz çıktı sonuçlar çok şükür şimdi 2 buçuk aylık bir kuzum var

canım ben çektirdim ocak ayıydı sanırım.
acı eşiğim düşüktür, parmağım kesilsin gözümü ayırmam ordan :) nasıldı dersen; adet ağrısı çok çekerim ben her ay, onun daha şiddetlisiydi ve çok kısa sürdü. ben kısa bir işlem için anestezi almak istememiştim. iyi ki de almamışım dedim çook kısa sürdü çünkü.
yardımcı olmuştur umarım.

deme oyle demeeee
canım dur panik olma ya hemen ben 5 yıl bebek için uğraştım bir sürü operasyon geçirdim hsg yi bir kere anestezili çektirdim birşey hissetmedim ikinciyi anestezisiz çektirdim kendini kasmadığın sürece fazla ağrın olmuyor 5 dakıka sürüyor zaten aman erteleme sakın şimdiden geçmiş olsun rabbim hayırlı evlatlar versin canım

neden 2 kere çektirdin

neden 2 kere çektirdin
canım 5 yıl içerisinde 2 kere çektirdim doktorum ilk hsgmi beğenmedi sorun var gibi dedi oyüzden 2 kere çektirdim 2side ayrı memlekette tabiki ama hsg ve operasyondan 6 ay sonra hamile kaldım çok şükür doktorumda 6 ay bekle demişti yoksa tüp bebek yaptıracaktım gerek kalmadı çok şükür bu işlerde adanayı tek geçerim gitmediğim prof kalmamıştı....benim sorun rahimde darlık varmış doktorum operasyonla onu genişletmişti

hamile kalmışsın ne güzel hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun.hsgden sonra hamile kalmak kolay diyolar ama 1 sene oldu çektireli değişen hiç bişey yok

hamile kalmışsın ne güzel hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun.hsgden sonra hamile kalmak kolay diyolar ama 1 sene oldu çektireli değişen hiç bişey yok
bende hsgden sonra hamile kalmadım canım hemde 5 sene...inşallah kucağıma alırım canım şimdide 3lü testim riskli çıktı yani sorunlar bitmiyor inşallah yavrumu sağlıkla kucağıma alabilirim...darısıda sizlere olsun çok iyi bilirim o sıkıntıyı neler çektim bende....rabbim hiçbir kadını evlatsızlıkla imtihan etmesin inşallah

Canim adanada hangi doktora gidiyorsun?

Bu arada ben de cektirdm ve korka korka resmen aglayarak gittim ahaha eheeh bumuymus ya diyerek ciktm cok şükür korkulacak birsey degil...

Hiç sıkıntı yapma canım.esas bu stres insanı mahfediyor.3 defa çektirmiş biri olarak söyleyebilirim ki ağrı sadece ilaç verilirken oluyor.o da adet sancısı gb ve hafif. O saniyelerde oluyor ağrı.e o kadar olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…