- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
herhalde biraz acı eşiğiyle ilgili. benm canım çok kıymetlidir ortalığı yıkmam mümkün
doktorum hsg (rahim filmi) istedi inanılmaz korkuyorumanestezi altında mı çektirmeliyim? nette araştırdığım kadarıyla baya sancılı bi yöntem. forumda da bununla ilgili bir sürü konu var ama hiç biri güncel değil. yakın zamanda çektirmiş olanlar harbi gıza bi yardımediverin
ağlama kız bende ağlarım vallaof deme bu ara çok hassasım zaten, eşim gitmedi henüz doktora, inan cesaretim yok göndermeye, tekrar gidip çatala yatmaya. bak ağlıcam şimdiii
çok teşekkür ederim arkadaşım,Allah razı olsunAynen bende öyle olduğunu düşünüyorum...
Arkadaşımın acı eşiği iyi,ama vajinal muayenede oda fena oluyordu... Allah kolaylık versin inşallah korktuğun gibi olmaz zor bu işler...
yok benim ki gideyim diyor Allah razı olsun ama ben hep bi bahane buluyorum. şimdi sorun yok diye kafam rahat, en ufak bi sorun var dese ben dağılırım..ağlama kız bende ağlarım vallabende eşimi baya zor götürdüm saçından süre süre neyseki onun sonuçlar temiz çıktı.
Muhakkak öyledir daha büyük bir şehir sonuçta.ama benim dr uyu dedi bana .çünkü acı yada ağrı olmasa da refleks olarak o anda kendini kasman bile ilacın tüpe yeterince erişmemesine sebep olabiliyormuş.2 ay önce bir arkadaşımın başına geldi aynı şey sağ taraf hafif tıkalı dediler ama azönce bahsettiğim olayın sonucu da olabilirmiş.emin olamadılar.yani tamamen risk.bence gerek yok.uyu uyan oldu da bitti maşallahDemekki istanbul birçok yere göre hem fiyat hem de gelişmiş teknikler açısından daha iyi... Anestezi olmadan hiçbir ağrı acı kanama vs hissetmeden 350 tl ye çekiyorlar
zaten muayenede bile kasılıyosan kesin uyu canım .buarada kanamanı kesmek için ilaç vermedi mi dr ? Benim 15 gün sabah akşam ilacım var ORGAMETRİL .özelde yaptıracağım evet. çok da korkuyorum,vajinal muayene de bile baya zorlanıyorum onu hiç kaldıramam ya... benmde durmayan kanamam var o yuzden bayramdan sonraya kaldı
anladım canım.Allah seninde yardımcın olsun.
hastaneyi aradım bilgi almak için anestezi isteğe göre oluyormuş. yani istersem yapacaklarmış. öyle yapsam daha iyi olur değil mi? eğer kasarsan kendini film çekimi sağlıklı olmuyormuş,kendimi biliyorum çok kasılırım
peki senin sonuç nasıl çıktı? neden çektirmiştin?
canım dur panik olma ya hemen ben 5 yıl bebek için uğraştım bir sürü operasyon geçirdim hsg yi bir kere anestezili çektirdim birşey hissetmedim ikinciyi anestezisiz çektirdim kendini kasmadığın sürece fazla ağrın olmuyor 5 dakıka sürüyor zaten aman erteleme sakın şimdiden geçmiş olsun rabbim hayırlı evlatlar versin canımdeme oyle demeeee
neden 2 kere çektirdincanım dur panik olma ya hemen ben 5 yıl bebek için uğraştım bir sürü operasyon geçirdim hsg yi bir kere anestezili çektirdim birşey hissetmedim ikinciyi anestezisiz çektirdim kendini kasmadığın sürece fazla ağrın olmuyor 5 dakıka sürüyor zaten aman erteleme sakın şimdiden geçmiş olsun rabbim hayırlı evlatlar versin canım
canım 5 yıl içerisinde 2 kere çektirdim doktorum ilk hsgmi beğenmedi sorun var gibi dedi oyüzden 2 kere çektirdim 2side ayrı memlekette tabiki ama hsg ve operasyondan 6 ay sonra hamile kaldım çok şükür doktorumda 6 ay bekle demişti yoksa tüp bebek yaptıracaktım gerek kalmadı çok şükür bu işlerde adanayı tek geçerim gitmediğim prof kalmamıştı....benim sorun rahimde darlık varmış doktorum operasyonla onu genişletmiştineden 2 kere çektirdin
hamile kalmışsın ne güzel hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun.hsgden sonra hamile kalmak kolay diyolar ama 1 sene oldu çektireli değişen hiç bişey yokcanım 5 yıl içerisinde 2 kere çektirdim doktorum ilk hsgmi beğenmedi sorun var gibi dedi oyüzden 2 kere çektirdim 2side ayrı memlekette tabiki ama hsg ve operasyondan 6 ay sonra hamile kaldım çok şükür doktorumda 6 ay bekle demişti yoksa tüp bebek yaptıracaktım gerek kalmadı çok şükür bu işlerde adanayı tek geçerim gitmediğim prof kalmamıştı....benim sorun rahimde darlık varmış doktorum operasyonla onu genişletmişti
bende hsgden sonra hamile kalmadım canım hemde 5 sene...inşallah kucağıma alırım canım şimdide 3lü testim riskli çıktı yani sorunlar bitmiyor inşallah yavrumu sağlıkla kucağıma alabilirim...darısıda sizlere olsun çok iyi bilirim o sıkıntıyı neler çektim bende....rabbim hiçbir kadını evlatsızlıkla imtihan etmesin inşallahhamile kalmışsın ne güzel hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun.hsgden sonra hamile kalmak kolay diyolar ama 1 sene oldu çektireli değişen hiç bişey yok
canım 5 yıl içerisinde 2 kere çektirdim doktorum ilk hsgmi beğenmedi sorun var gibi dedi oyüzden 2 kere çektirdim 2side ayrı memlekette tabiki ama hsg ve operasyondan 6 ay sonra hamile kaldım çok şükür doktorumda 6 ay bekle demişti yoksa tüp bebek yaptıracaktım gerek kalmadı çok şükür bu işlerde adanayı tek geçerim gitmediğim prof kalmamıştı....benim sorun rahimde darlık varmış doktorum operasyonla onu genişletmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?