Eyvah hsg!

Ben anestezisiz çektirdim yogun bir ağrı hissediliyor ama geçiyo hemen.. Kendimi kastım ondan biraz da. Adet sancısının yogun hali, biraz fazla acı veriyor..
Kısa süreli bi ağrı. Kendine güvenen anestezisiz çektirebilir ama ağrı eşiği düşük olanlar için anestezi derim ben..

Ben Mayıs ayında çektirmiştim, anestezili olarak ..
Çok ağrılı bir yöntemmiş bence anestezili olmalısın, hemen uyanıyorsun zaten işlem biterbitmez.
Bende öyle yaptiricam ya gözüm yemiyo anestezisiz

zaten muayenede bile kasılıyosan kesin uyu canım .buarada kanamanı kesmek için ilaç vermedi mi dr ? Benim 15 gün sabah akşam ilacım var ORGAMETRİL .
Kan tahlili istedi,öğleden sonraya kaldi yarin sabah göstereceğim tahlil sonucunu. O yüzden şimdilik ilaç vermedi. Bakalm yarin ne diyecek
geçmiş olsun harbim allah şifa versin....bi bilgim yok ....öpüyorum
Sağolkuzum Allah razı olsun

Bu da bizim imtihanimiz ışte Rabbim sınıyor bizi elden ne gelir... ya korkuyorum ben anestezisiz yapamam güvenemiyorum kendime orda ilaç verilirken kendimi yerlere atabilirim

benmde adetlerim çok sancılı. Şimdi adet sancısı gibi deyince gözüm daha çok korktu kendimi refleks olarak çekebilirim ondan korkuyorum
Ben geçen sene çektirdim. .
anestezili ol canım çok kötü geçti benim. .
Ay canim e nasil çıktı peki sonuç?

Teşekkür ederim,Allah razi olsun
neden 3 defa ya ne bileyim gözüm korktu
Bende kendimi kasarım biliyorum kendimi. Vajinal ultrasonda bile çok zorlaniyorum,kaçıyorum doktorun elinin altindan yok ya yapamiycam karar verdim anestezi altinda yaptiricam

Nasıl rahat hissedeceksen o şekilde yaptır, vajinal muayenede ben de öyleyim :)
Ama korkma sonuçta canını alacak değiller ya, hemen geçiyor :)
Anestezisiz kasınca doğru düzgün çekilmiyor evet. Doktor bi sağa bi sola yatırıp durdu beni :)

Kıpraşıp durdun yani ben bağırabilirim de çok acırsa dişçiden çığlıklarla kaçmışlığım varkapıyı açtm herkes bana şöyle bakiyo renkleri atmış. Doktor kim bilir napti diye.düşünmüşlerdir Milleti de korkuttum

Ben ne kadar acı çeksem de bağıramıyorum yahu :) Dişçiden kaçmak istedim lakin başaramadım

Bi an gözümde canlandı o an

Harbi gızz.. zaten her ay adet sancısı cekiyorsun değil mi?? İnan bundan fazla değil.. hatta bazı kişiler hiç anlamıyor muş.. sanki sinek isirigi farzet.. anestezi boşuna masraf.. 10-15 sn lik bir adet sancisina degmez.. geçmiş olsun..

tamam canim sen baya geriliceksin beli ki, cok da haklisin, oyleyse en guzeli anestezi yaptir gerilip duracagina:) insallah atlatirsin hemencik:)

Ben ne kadar acı çeksem de bağıramıyorum yahu :) Dişçiden kaçmak istedim lakin başaramadım

Bi an gözümde canlandı o an
Benim canm çok kıymetli yaa normalde çok çekingen bir yapim var ama canıma en ufak zarar gelse kedi gibi tırmalarım carlarim

Yaa ne bileyim korkuyorum isteee ya kendimi kastığım için film düzgün cikmazsa en iyisi riske atmamak.. çok teşekkür ederim

tamam canim sen baya geriliceksin beli ki, cok da haklisin, oyleyse en guzeli anestezi yaptir gerilip duracagina:) insallah atlatirsin hemencik:)
temem çok teşekkür ederim
O nasıl oluyor ki hsg ne
Şeyine şey sokuyollaaaa acıtıyollaaaa

Tüplerim açık canım boşuna o ağrıyı çektim
hadi yaa o da kötü olmuş temiz çıkması iyi tabii de,boşuna acı cekmene üzüldüm

Ve o büyük gün bugünmüş,çektirdim büyük stres ve arastirmalar sonucunda. Anestezisiz dayanamayacagimi hissettim ve anestezi altinda cektirdim.

Maalesef sonuç pek iç açıcı değil sol tüp tıkalı...

Bugün öğlen 3 te çekim yapildi suan saat 9 hala benim kasık sancim var. Adetlerim ağır geçer hep ve ben adetli gibiyim hsgden sonra. Baya kanamam da var.

Doktorumda söyledi bunu eger tuplerde sorun yoksa hsg çekimi basit ve az sancılı,tikaliysa ağır geçiyormuş. Iyi kı cesaret edememisim normal çekime iyi kı...

Aynen kizlar tupler aciksa o kadar aci olmuyo bende anestisiz cektirdim agri oldu tabi ama ayilip.bayilacak gibi degildi

kuzum benim gelmiş geçmiş olsun rabbim sana hayırlı kapılar açsın inşallah sen hiç canını sıkma sakın

Canm bnmm moral bozuklugun bu kk nü terk edisin bundan mi bakim senin
Rabbim sana sifa versn Rabbim gönlüne ferahlik versn insallah

mersindeyim canım sen mi çektirdin? nasıldı? agrın oldu mu,genel anestezi mi yapıldı?

Harbi kız öncelikle geçmiş olsun canım bende mersindeyim ve bu çarşamba hsg çekilecek sen hangi hastanede çektirdin acaba benim doktorum ve hemşiresi anesteziye gerek yok sürekli yaptığımız bi işlem hiç bi sorun olmadı şimdiye kadar dediler ben vajinal ultrasonda sorun yaşamıyorum hatta adetimin ilk günü muayeneye çağırıyor doktorum o zamanda vajinal ultrasonla muayene ediyor onda bile zorlanmıyorum ama bunu nasıl yapıcam bilmiyorum korkmuyorum ama garip hissediyorum yaa bi gelip geçseydi

Size özelden msj attim. Umarım kolay geçer

Canım bence öyle değil. Adet sancısına bile dayanamayan bir arkadaşım geçen hafta yaptırdı. Ağlamış zırlamış ama tüpleri açık çıktı...Korkutmayın beniiiiiiii çok korkuyomm zatennn

Bilemiycem canim, acı eşiği ile ilgili olabilir,doktorumun bana dediği budur. 4-5 gün hem kanamam hem sancim devam etti benim. Allah yardımcın olsun. Ama sonucu güzel oldu bak hamileyim ınşallah sende bir an önce hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…