Niye bu kadar uzun kalıyor ki tek kalmaktan mı korkuyor,kendine hizmet mi bekliyor yoksa ..
aynen öyle hanımefendi hizmet bekliyor. evi,ne gitsek yerinden kalkmıyor.
cevap hazır ve nazır durumda nedense. kovmak ne alaka? ''anne aylarca kalmanın manası nedir, evin var mis gibi, gelme demiyorum elbet geleceksın, ama aylarca niye kalıyorsun?'' diyebılır.
bence eşinin de işine geliyor, rahatsız olan insan her türlü dile getirir çünkü.
senın annen aylarca kalsa eşin annenle konusman için senı zorlar
kendı nıye yapmıyor
donun saymış birde vay hasbama bak sen .
iyilikten maraz doğarmış derlerya sen onu yaşamışsın canım
benimki gelince benim diş fırçamı kullanıyomuş farkettim uyardım 1 liralık fırçanın lafını ediyo oğlum bana diye şikayet etti beni
eşim anne sen manyakmısın aynı diş fırçası kullanılırmı diyince ağladı. cilt sabunum vardı banyo dolabımda tuvaletten çıkınca ellerini onunla yıkamış. cildim çok hassas temire gibi pütür pütür kırmızı yaralar çıkınca çok korktum. neden kullandın sıvı sabun varken anne dedim gülüyo sinir sinir. bağırıp çağırdım dayanamadım bu olay üstüne . kör olasıca tamam tamam bişey olmaz dedi gezmeye çıktı ay uyuz ...
Eşimden bişi istiyorum oğlumdan isteme oğlumu zora sokma onu sıkma o çok çileler çekti diyo.
korunun baride bidaha çocuğunuz olmasın diyo. boş teneke gibi sürekli sesi çıkıyo hiç susmuyo.
ay çıldırıcam
ölene kadar gelinlerin başında bir yumruk olacağım oğullarımı yiyemeyecekler diyor
eşim in kaç kez kızarak onu ikaz ettğini çok sert konuştuğunu duydum ama kadın anlamıyorrrrr.
eşim anam babamıda böyle çileden çıkartırdı diyor
ailem kv deme laf arasında ima ediyorlar bu durumu. kv demde napıyım oğullarım gelinlerim bırakmıyor hayranlar bana diyo
Off kızlar gecenin şu saati sinirlerim bozuldu ya.
Kv 2 aydır erkek kardeşinin yanında kalıyordu.
ramazan bayramından sonra da bana gelicekmiş .. artık seneye bahar ya da yaz ayına kadar
kalır artık bende heralde.
Ya yeni bir eve taşındık 2+1 tuvalet ve banyo bir tane ve ikiside iç içe.
alaturka wc yok klozet var. sırf eşim ve ben iki kişi olduğumuz için yetiyor evimiz bize Ama
bi geldiğin yerde bu kadar kalmak doğru mu?
Bir de bebeğim var benim . Kv doğumumdan sonra gelmişti burnumdan getirmişti. yaa off
öfkemden yazamıyorum bile ya. napsam o gelmeden geliyorum demeden ben
bebeğimide alıp anneme mi gitsem kızlar yaa offff:26::26:
58 yaşındayım diyo ama kimliğine göre 62 yaşında :26:
şuan iyi durumu kolestrolü var o çıkıyo arada .
sapasağlam geziyo 12 gibi uyanır kahvaltısını hazırlar yer içer uyur akşam üstü gezmeye çıkar,
yani normal yaşamını devam ettirebiliyor.
ölene kadar gelinlerin başında bir yumruk olacağım oğullarımı yiyemeyecekler diyor
eşim in kaç kez kızarak onu ikaz ettğini çok sert konuştuğunu duydum ama kadın anlamıyorrrrr.
eşim anam babamıda böyle çileden çıkartırdı diyor
Off kızlar gecenin şu saati sinirlerim bozuldu ya.
Kv 2 aydır erkek kardeşinin yanında kalıyordu.
ramazan bayramından sonra da bana gelicekmiş .. artık seneye bahar ya da yaz ayına kadar
kalır artık bende heralde.
Ya yeni bir eve taşındık 2+1 tuvalet ve banyo bir tane ve ikiside iç içe.
alaturka wc yok klozet var. sırf eşim ve ben iki kişi olduğumuz için yetiyor evimiz bize Ama
bi geldiğin yerde bu kadar kalmak doğru mu?
Bir de bebeğim var benim . Kv doğumumdan sonra gelmişti burnumdan getirmişti. yaa off
öfkemden yazamıyorum bile ya. napsam o gelmeden geliyorum demeden ben
bebeğimide alıp anneme mi gitsem kızlar yaa offff:26::26:
donun saymış birde vay hasbama bak sen .
iyilikten maraz doğarmış derlerya sen onu yaşamışsın canım
benimki gelince benim diş fırçamı kullanıyomuş farkettim uyardım 1 liralık fırçanın lafını ediyo oğlum bana diye şikayet etti beni
eşim anne sen manyakmısın aynı diş fırçası kullanılırmı diyince ağladı. cilt sabunum vardı banyo dolabımda tuvaletten çıkınca ellerini onunla yıkamış. cildim çok hassas temire gibi pütür pütür kırmızı yaralar çıkınca çok korktum. neden kullandın sıvı sabun varken anne dedim gülüyo sinir sinir. bağırıp çağırdım dayanamadım bu olay üstüne . kör olasıca tamam tamam bişey olmaz dedi gezmeye çıktı ay uyuz ...
Eşimden bişi istiyorum oğlumdan isteme oğlumu zora sokma onu sıkma o çok çileler çekti diyo.
korunun baride bidaha çocuğunuz olmasın diyo. boş teneke gibi sürekli sesi çıkıyo hiç susmuyo.
ay çıldırıcam
Kayınvalidenizin kendi evi yok mu?
Neden 2 ay kardeşinde 3-4 ayda sizde kalıyor.
yerinizde olsam kvnizi arar
ahhh annecim iyiki geliyorsun çok güzel bi iş kısmeti çıktı haftaya başlıyorum hazır geliyorsun çocugada sen bakarsın de
bak gelebiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?