eyvah kaynanam geliyoooooo

Siz kendi annenize bu cümleyi kurabilir misiniz?

ay canim oturmus saymis vallahi ne kadar mahcup oldum ona gore meslek ama ya ben cok utanirim boyle seylerden kimin aklina gelir ya kirli sepetini karistirmak anneme bile dedim kadincagiz soookk gecirdi resmen yalniz seninkide masallah benimkinden asagi degilmis al birini vur otekine dis firca olayina koptummmm bide hakliymis gibi o sikayet etmeleri yokmu ahhh ahhh

ya ne kadınlar var yaa..
şikayet ediyolar yok don sayıyolar...
10 ay kalıyolar..
allah sabır versin ya.. ne yapıcan böyle kalınırsa insan kavga da eder küser de..
etmesin eylemesin yaa.

Gelsin kayinvalideniz.

Siz işe başlayın.

Anneniz çocuğa bakmaya gelemesin.

Siz de o kadar aramanıza rağmen bir türlü bakıcı ayarlayamayın.

Bakalım kaç gün idare edecek?

Şu gelin hizmet edecek lafını hiç anlamam, algılamada bir sorun var herhalde, adı üstünde gelin, kendi kızın değil! Nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar bu kayınvalideler? Oğlumun evi, oğlumun evi böyle şey yok. Oğlun tek başına yaşamıyor o evde, karısıyla yaşıyorlar, yuva kurmuşlar öyle oğlumun evi diyerek aklının estiğince kalıp istediğin gibi hareket edip laf söyleyemezsin yaaa.

ailem kv deme laf arasında ima ediyorlar bu durumu. kv demde napıyım oğullarım gelinlerim bırakmıyor hayranlar bana diyo

K.validen Sürahi Nine yi getirdi aklıma

benim ablamın kv.side her bAYram giderdi ablam bayramda bize gelemesin diye
açık açıkda söylerdi karalı bayram geçirticem size annenen hasret kalacaksın derdi
böyleleriyle başedilmez Allah kolaylık versin

sabredin diyeyim çünkü öyle bir annem var.çükür kendine ait çok güzel bir evi var ayrıca kimsede kalmayı sevmez

gelinlerinin zombi veya vampir olduğuna inanıyor herhalde k.validen, kendisi de bu durum da Blade oluyor yahu bir insan kocasını neden yemek istesin ki? ya da sen yemek istesen k.validen nasıl koruyacak oğlunu? ben sizin yerinizde olsam telefon açar, geleceği tarihlerde tatile çıkacağımızı söylerdim, olmadı gerçekten tatile çıkardım

k.v.ler niye kendilerini sevdirmemek için bukadar çaba gösteriyorlarki....eşin Allahtan anasının huyunu biliyor .....kendi eşinin başını yediği için sizlerinde öyle yapacağınızı düşünüyor heralde.1 ay bile fazla bence gelirsin bir hafta kalırsın gidersin evine herkesin kendi çevresi eşi dostu var anlaşılan sizinki işten ve masraftan kaçıyor ....istenmediğini bile bile gelinler arasında geziyor...allah yardımcın olsun ilk evlendiğimizdede bizimki çok gelirdi k.p.bırakıp bırakıp gelirdi ama Allahtan çok kalmazdı ne oldu kendi yerini kendi yaptı 40 yıl görmesem yine görmek istemem yada sesini duymak

bu kayınvalideler başkasının evinde nasıl rahat ediyorlar?
koloni olarak yaşamak zorunda mıyız?
kendi annem babam için de aynısını düşünüyorum.
Eli ayağı tutuyorsa evinde otur işte. çoluk çocuğun seni ziyarete gelsin.
yaşına uygun kişilerle gün falan yap.

sağlıkla ilgili bir sorun olsa başın üstünde yerleri var.
ama sağlıklı bir insanın evli bebekli çiftin evinde ne işi var 5-6 ay ?!

Kayınvalidenizin kendi evi yok mu?

Neden 2 ay kardeşinde 3-4 ayda sizde kalıyor.

yerinizde olsam kvnizi arar
ahhh annecim iyiki geliyorsun çok güzel bi iş kısmeti çıktı haftaya başlıyorum hazır geliyorsun çocugada sen bakarsın de
bak gelebiliyor mu

Af edersin OHAAAA şok oldum okurken kızlar bu nedir yaaaa, ALLAHıma bin şükür sizinkilerin yanında melek büyük konuşmiyim ama böyle bir kaynanam olsa sanırsam yüzümü hiç göstermezsim. birde şu Oğlumun evi meselesi aahhahhah kadın ney hizmetçimi?

Kayınvalidenizin kendi evi yok mu?

Neden 2 ay kardeşinde 3-4 ayda sizde kalıyor.

evi var hanımefendi ama evinde kalmıyor
huy edinmiş. kp vefat ettikten sonra eşimin çalıştığı yerde ev tutturmuş baştan aşağı yeni gelin evi
gibi ev düzdürmüş. eşimde anneme feda olsun diyip yapmış herşeyi. evlenirken kenarda birikmiş 5 kuruşu yoktu.
bende çalıştım hamileyken destek oldum eşime çok kavgalar ettik niyetimin anlaşılması için çok dualar ettim
şükürler olsunki eşimi şimdiki konumuna getirebildim. fakat bunun bozulmasından çok korkuyorum.

akşamüstü tekrar söyledim bak annen gelsin misafirimiz olsun tamam ama aylarca kalmasın dedim
oda berrrak ben nasıl söyliyim hadi anne 1 hatfa oldu yada 11 gün oldu git artık diye diyor.
annem benim atam nasıl söyliyim ben bunu yarın birgün senin annen dul kalsa yanımızda kalsa
ben aynısın yapsam sen napardın diyo. ama yemin ederimki benim annem 1 hafta kalmakta bile ısrarla kalıyor ancak.
8 ay bebek ve ev işeriyle yemekle hep annnem ilgilendi öyle olduğu halde başınıda fazlalığım ben dedi
akşamları erkenden odasına çekildi yalnız bıraktı eşimle beni offf offfff
napıcam kızlar ben yaa ne dicem eşime ben . eşimde ayrı bi uyuzz ya o da başka

aylarca kalmak da neyin nesi:26:eşini de anlıyorum nasıl gelme desin yada hadi git desin ki annesi sonuçta bir arkadaşta yazmış ben işe girecem gel çocuğa bak dersen belki gelmez bunu bir dene istersen:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…