- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi marilyn monroe
-
yani yakın oluruz anlarım da kocasıyla arasındakileri bile değil, dün gayet kocasının mahremini anlattı.Ne yazılır bilemedim .. Amcaya birşey diyemiyorum insanlık halii .. Bence seni bayan komşun daha çok rahatsız ediyor .. Hoş değil yaptığı daha sert bi dille söylemelisin o zaman belki utanır . Hoş değil gerçekten böyle şeyler kimene herkesin özel hayatından Allah yatdımcın olsun :)
yani adam hakkaten yaşlı işte. horluyor napalım, babam da horluyor sonuçta. gıcık oluyorum ama yapacak bir şey yok.yaşlı amcaya gerçekten yapılacak birşey yok..üzüldüm ya yazık amcaya yaşlılık zor şey..ama diğer komşunla bıçak gibi görüşmeyi kesebilirsin..yada çok sert bir şekilde uyarabilirsin ama çok sert olmalı..normal deil çünkü bukadar açık konuşması...
yok, ilk geldiğinde bir kez iade-i ziyaret manasında elimde bir kek gittim. 6 ay falan oluyor, bir daha gitmedim.Siz bu bayan arkadaşınızın evine gidiyor musunuz ?
Yüzsüz bir tip demek ki geldiğinde açma kapıyı anlar bir zaman sonrayok, ilk geldiğinde bir kez iade-i ziyaret manasında elimde bir kek gittim. 6 ay falan oluyor, bir daha gitmedim.
onu da denedim. bu sefer bakkala çıktığımda falan görüyor (evi zemin katta) aaaa canım seni özledim diyor, benimle bir yukarı çıkıyor.Yüzsüz bir tip demek ki geldiğinde açma kapıyı anlar bir zaman sonra
açıkçası ilk dediğini yapmaya gözüm keser mi emin değilim.amcaya yapılacak bir şey olmadığını düşünmüyorum , daha evvel sorun yaşamış da olsanız 6.kattan düşmüş adamcık , kulaklığı olmadan duyamıyor falan benim içim cız etti ya..belki gün boyu kullandığı için gece olduğunda çıkartıyordur kulağını ağrıtıyordur bilmiyorum.. horultu olayında breathright alabilirsiniz bi kaç kutu çok rahatsızsanız , ne bileyim o gün ne yiyosanız artık kek mi sulu yemek mi bi bişey yani. yalnız yaşıyo anladığım kadarıyla , gidin çalın kapısını ,
- amcacım kokmuştur dedim size de getirdim kabul ederseniz deyip güler yüzle tabağı uzatın, ah sizin de havalar serinleyeli geceleri çok ağrrınız oluyor sanırım nasılsınız iyi misiniz ? ben geçen gece bir gürültüyle uyandım sonra da uyuyamadım meğerse horluyormuşum sonra gittim kendime bunlardan aldım , sanırım siz de geceleri farkında olmadan horluyorsunuz ? bunları kullanırsanız eğer geceleri deliksiz uyursunuz rahatça deyin gülümseyin uzatın
komşunuzla alakalı da cidden ben anlamadım ya.. kapıdan çıkarken yakalıyo sonrasında ben yabancı mıyım diyip içeri giriyo diyorsunuz.. e iyi de nasıl oluyo ki ? kapıdan çıkmıyo musunuz zaten ? dışarıdasınız yani nasıl girebiliyor.. siz de madem tepkinizi belli edin
- ay odam çok dağınıktı keşke girmeseydin çok utandım , biz daha yeni tanıştık oysa ki deyip somurt..öff huff iç falan çek.
baktın kocasını anlatıyor
- ay sende de ne koca varmış kız anlata anlata bitiremedinahahahahahahahayyy de gül suratına suratına
yada devam ederse
- ah dün senin kocanla karşılaştık , hani bana ( şunu şunu artık ne dediyse ) demiştin ya o geldi az daha ağzımdan kaçıyordu
de gül yine avam biçimde böyle hahahahahahahyyy falan diye. kötü kadın gülüşü at. tırssın biraz. bi de sonra şunu yap aynen ki savunmaya geçsin bi daha koca moca anlatacağını sanmıyorum
dediniz yattıkça sizlerin ömrü uzun olsun.Amcaya sabret demekten başka bir sey diyemedim. Benim dedem de ağır isitirdi tv yuksek sesle izlerdi, aklina esince bir şeyler tamir ederdi. Uyarirdik komşular rahatsız olacak diye ama biraksa sonra yine baslardi. Yaşlılar çocuk gibi oluyor idare etmekten baska bir care yok malesef. Sağolsun komşular sikayete hic gelmedi zaten onlar demeden biz mahcubiyetimizi gosterir Özür dilerdik. Biz de yaşlanacagiz dert etmeyin derlerdi.
Simdi dedem yok, iki yil evvel vefat etti.. Kalbini kirmadiklari icin komşularin vicdanı rahat.. Zor evet biliyorum umarim alışırsin
O boş konuşan hanima gelince kesinlikle ilişkini kesmelisin... merhaba merhaba ötesi yok.. bu tip insanlardan daima zarar gelmiştir. Ne diye anlatiyor kocasını yoksa aklında başka bir şey mi var? Bu devirde kimseye güven olmuyor. Millet fantezi peşinde.. Dikkatli ol hele geceleri eve alma o kadını mazallah ben endişe ettim inan
onu da dedim pelin yaBence acik acik soyle, esinle ilgili boyle detaylar verme, ayni ortamda bulunuyoruz rahatsiz oluyorum diye, anlar o. Insanin cok samimi arkadaslariyla belalti espiriler yapmasi, ya da tamamen yabanci bir ortamda fikir paylasimi yapmasiyla boyle arada samimiyetin olmadigi, yuzyuze bakilan ciftlerle bu konulara girmek cok farkli.
bizim de bir is arkadasi vardi böyle, surekli seks oyuncaklari alir bize de aldiklarini gosterirdi, kizin kocasini her gordugumde o iri yari heybetli adamın pembe kelepcelerle yataga baglanmis hali gelirdi gozumun onunetiksinc
Yaşlı amca icin yapacak bir sey yok maalesef, horlamasina engel olunamaz, laftan da anlayacagini sanmiyorum, kolay gelsin...
ya cinselliklerini geçtim, o kısmı ezberledim zaten artık da direk adamı anlatmaya başladı. e ıyyy ama bana ne canım elin kocasından.Bazı kadinlar çok tuhaf gercekten ne zevk ailyolar anlatinca siz gidipte esiyle arasindaki olay neyse cozecek durumunuz yok
Benim ergenlik yillarimda ailedeki evli bayanlar konusurlardi bide bana kalk sen git baska yere derlerdi ozamsndan okadar tiksindimki kari koca nin cinsel yasamani anlatanlardan
Arkadaş arasinda sakalasma olur ama her defasinda komsunun ben eşimle şunu yaptim bunu yaptim diye anlatmasi cok iğrenç
En iyisi acikca ben sizin cinsel yaşantınızı dinlemek istemiyorum diye acikca soyleyin
benim babam da dağ taş inletir sağolsun ama alışamadım alışamadım. babamı gece uyandırıyorum horladığında ama elin adamına da uyandıramam.Benim eşim de çok horluyor. Hatta öyleki onla otelde aynı odayı paylaşan arkadaşları bana "nasıl uyuyorsun Allah aşkına herif traktör gibi" dediler. Bence horlayan amca için eczanelerde satılan kulak tıpalarından alın. Ben onlardan kullanıyorum. Bayağı azaltıyor sesi. Diğer komşuya gelince de ne yapacağınızı bilemedim, bir şey diyemedim. Ben insanları kıramayan bir yapıda olduğumdan sert bir şekilde konuş diyemeyeceğim. Ayrıca o burun bantlarını ben eşimde kullandım hiç işe yaramıyor
açıkçası ilk dediğini yapmaya gözüm keser mi emin değilim.
ağzı çok bozuk bir adam ve çok sinirli yanlış anlarsa küfür falan eder diye korkuyorum, o yüzden çok muhatap olmamaya çalışıyorum.
ama gerçekten yazık tabii, ağrısı çok ve gençliğinde alkol falan bayağı problemleri olmuş ondan da ağır geçiriyor yaşlılık dönemini, ses etmemekten başka bir şey gelmiyor aklıma.
diğer komşuya gelince mesela bir gün kapının önündeki terliklerimi içeri alıyordum, o da bizim kata çıkmış beni kapıda görünce aaa kız sen evde miydin dedi, ben de içeri girmesin diye "haa yeni geldim, çıkıyordum birazdan hazırlanacağım" dedim.
dur geleyim de iki laf edelim sen hazırlanana kadar dedi, girdi içeri.
yatak odama kadar girince, lütfen çıkar mısın, hoşlanmam yatak odama girilmesinden, dedim, bozuldu ama çıktı.
kocasını anlatırken defalarca uyardım X bana böyle detaylar verme, hoşlanmıyorum bu kadar özelini duymaktan dedim ama ısrarlı.
sanırım kalbini kırarak anlatmam gerekecek.
dediniz yattıkça sizlerin ömrü uzun olsun.
yok aslında aşırı da kıskanç bir kadın ama bilemiyorum derdi ne.
bazen diyorum, her halde bir şey yapmıyorlar, garibin çenesine vurmuş.
onu da dedim pelin ya
yukarıda yazdım "hoşlanmıyorum, bu kadar detay verme" dedim yok ısrarlı.
bir de geçen gün kalktı "kaç ay oldu sevişmeyeli" diye sordu.
yani dediğin gibi çok yakın arkadaşlarımla acayip geyik çevirir ya da dertleşiriz de düşün 1 yıl olmadı kadın taşınalı daha sanırım 9-10 ay falan oldu sadece 1 kez gittim evine.
ya cinselliklerini geçtim, o kısmı ezberledim zaten artık da direk adamı anlatmaya başladı. e ıyyy ama bana ne canım elin kocasından.
hep de beni buluyor bu tipler ha, çekiyor muyum neyim
vallaha sonunda bozacağım kadını. o noktaya geldik artık.Sen bana bunlari anlatıyorsun ya, kocani her gordugumde o anlattiklarin geliyor aklima, gulmemek icin zor tutuyorum kendimi de, ya da direk elestir seks hayatlarini, yapmissiniz ama olmamis modundaarsiz insan arsizliktan anlar ancak, direk belalti vuracaksin boylesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?